Casino bonus

Majoritatea cazinourilor online, din dorința de a atrage cât mai mulți clienți pe site-urilor lor, oferă bonusuri de bun venit noilor înregistrați. Acestea constau adesea în bani reprezentând un anumit procent din suma depusă în prealabil sau o anumită sumă fixă de bani dăruită odată cu înregistrarea clientului fără o depunere necesară.

Desigur, toate aceste bonusuri diferă de la un cazinou la altul, dar majoritatea au anumite cerințe pentru utilizatori. De obicei, sunt rezonabile constând în rulajul bonusului de un anumit număr de ori altfel bonusul respectiv va fi pierdut după o anumită perioadă. În continuare veți afla cum să alegeți aceste bonusuri, care sunt cerințele lor, precum și câteva sfaturi importante.

Principalele subiecte

Verifica cele mai recente bonusuri ale cazinourilor online din luna  februarie 2019

Winmasters - Cazino Friday Nights

Winmasters te invita vineri seara in cazino cu promotia de happy hours Cazino Friday Nights pe care nu trebuie sa o ratezi, pentru ca vine cu un castig de 100% pana la 120 de lei si 10 rotiri gratuite. Retine ca promotia este valabila doar vinerea seara, de la ora 18.00 pana la 23.59, ora Romaniei, iar depunerea minima este de 40 de lei.

Ce este un bonus de cazinou?

Un bonus de cazinou este o metodă foarte bună de a vă crește veniturile contului dumneavoastră de cazinou. Acestea sunt oferite de cazinouri clienților săi încă din momentul primei apariții pe site. Sunt extrem de atractive, fiind destinate atât noilor înregistrați, cât și utilizatorilor fideli.

Cazinourile își schimbă bonusurile adesea încercând să atragă atenția asupra lor dându-le astfel senzația potențialilor clienți că sunt active și au succes în domeniul gamblingului. E adevărat că cele mai generoase bonusuri sunt oferite de brandurile de top deoarece bugetele le permit.

Informații despre bonusurile de cazinou:

 • Bonusurile de bun venit sunt cele mai generoase
 • Fiecare bonus vine cu un anumit pachet de condiții
 • Cele mai multe bonusuri necesită o primă depunere
 • Sunt destinate celor mai populare jocuri
 • De obicei, va trebui să îndepliniți întâi condițiile bonusului primit pentru a putea retrage bani

Tipuri de bonusuri de cazinou

Pentru că doresc să se adreseze unui public cât mai larg, cazinourile online oferă mai multe tipuri de bonusuri:

 1. Bonusuri de înregistrare și de bun veni

  După cum le spune și numele, sunt bonusurile oferite noilor înregistrați drept mulțumire că au ales serviciile respectivului cazinou. Bonusurile de bun venit sunt cele mai atractive pentru clienți deoarece sunt cele mai generoase în materie de bani. Pentru a putea câștiga un astfel de bonus tot ce trebuie să faceți este să vă înregistrați într-un cazinou care oferă un astfel de bonus. Cele mai multe cazinouri vă vor cere să faceți o primă depunere în depozitul dumneavoastră pentru deblocarea bonusurilor. Acestea constau într-un anumit procent din suma depusă sau pot fi sume fixe corespunzătoare pragului în care se află suma depusă de dumneavoastră.

 2. Bonusurile procentuale

  Bonusurile procentale sunt bonusuri accesibile tuturor utilizatorilor unui cazinou online indiferent de vechimea lor pe site. Acestea sunt strict legate de suma depusă în depozitul personal și reprezintă un anumit procent din acesta. De obicei, sumele depuse sunt plasate în praguri corespunzătoare unor intervaluri de bani și în funcție de ele se aleg bonusurile procentuale corespunzătoare. Astfel, o anumită sumă de bani depusă vă poate aduce drept bonus 50% din valoarea ei, în timp ce altă sumă, mai mare, v-ar putea genera 100% din valoarea ei sub formă de bonus. Desigur, aceste bonusuri procentuale variază în funcție de cazinou, dar cele mai profitabile sunt disponibile în cazinourile online de top.

 3. Bonusurile lipicioase

  Bonusurile lipicioase sunt bonusuri oferite de cazinouri tuturor clienților săi. Sunt similare bonusurilor procentuale pentru că depind de suma depusă în depozit de către client și reprezintă un procent mult mai mare decât al celor procentuale. Principiul este același, bonusul lipicios este adăugat în balanța dumneavoastră asemeni bonusului procentual, însă acest bonus lipicios nu va putea fi retras ulterior împreună cu veniturile realizate asemeni bonusului procentual. Bonusul lipicios necesită a fi jucat în totalitate în cadrul cazinoului și doar veniturile rezultate ulterior vor putea fi retrase. Bonusurile lipicioase sunt destinate în principal jucătorilor care au posibilitatea să depună o sumă mare de bani sau sunt foarte buni.

 4. Bonusurile fără depozit

  Bonusurile fără depunere sunt bonusuri destinate noilor veniți pe site-urile de tip cazinou online. Cum le spune și numele, aceste bonusuri nu necesită o anumită depunere pentru a putea fi accesate. Tot ce trebuie să faceți este să vă creați un cont într-un cazinou online care oferă un astfel de bonus, să vă introduceți datele personale și veți fi eligibili bonusului. Rolul acestor bonusuri fără depozit este de a le acorda șansa noilor înregistrați să testeze gama de jocuri disponibilă fără a investi bani din bugetul personal. Aceste bonusuri au anumite cerințe, însă vestea bună este că toate veniturile rezultate din acestea în cadrul jocurilor se pot retrage.

 5. Bonusurile cu rotiri gratuite

  Bonusurile cu rotiri gratuite sunt destinate pasionaților de sloturi video, dar și celor curioși să încerce un astfel de joc. Aceste bonusuri pot fi oferite drept bun venit pe site, pot fi câștigate la depuneri de bani sau în anumite zile speciale sau pur și simplu vă pot fi oferite în cadrul sloturilor video. Rolul lor este de a vă acorda șansa să testați sloturile video disponibile fără a investi vreun ban, ba chiar să câștigați bani în cadrul acestor runde gratuite dacă sunteți suficient de norocos. Câștigurile rezultate pot fi retrase ulterior neexistând condiții speciale pentru acestea.

 6. Bonusurile de loialitate

  Bonusurile de loialitate sunt oferite de obicei celor mai fideli și mai influenți jucători dintr-un cazinou online. Totuși, există și anumite puncte de fidelitate pe care le pot câștiga toți utilizatorii jucând anumite jocuri de noroc în anumite perioade sau pariind diferite sume de bani. Aceste puncte de fidelitate valorează fiecare o anumită sumă de bani și pot fi colectate în contul personal urmând a putea fi utilizate ulterior. De asemenea, colectarea acestora vă poate aduce beneficii disponibile exclusiv VIP-urilor precum bonusuri, oferte. Dacă veți alege să deveniți un VIP, veți putea colecta aceste puncte de fidelitate cu o mai mare ușurință datorită condițiilor îmbunătățite.

 7. Bonusurile “invită un prieten”

  Aceste tipuri de bonusuri sunt destul de populare în rândul cazinourilor online și constau în bonusuri în bani pentru utilizatorii care recomandă serviciile cazinoului respectiv prietenilor săi, urmând ca aceștia să își facă și ei conturi. Astfel, tot ce trebuie să faceți e să le trimiteți o invitație pe email cunoscuților dumneavoastră utilizând opțiunea din contul de cazinou. Aceștia vor trebui să accepte invitațiile, să se înregistreze pe site și să depună primele sume de bani în depozitele lor. Atenție, aceste bonusuri vor fi deblocate doar în momentul în care prietenii dumneavoastră vor face primele depuneri în noile lor conturi.

cazino bonus

Cel mai mare bonus nu este neapărat și cel mai bun bonus

Poate veți fi tentați să alegeți cazinourile online cu cele mai mari bonusuri, însă această alegere nu este întotdeauna cea mai bună pentru dumneavoastră. În acest moment trebuie să rămâneți calmi și să decideți cu grijă care este cazinoul în care vă veți depune banii. Trebuie să treceți peste grafica atractivă a bannerelor cu promoții și oferte ale diferitelor cazinouri online și să verificați în ce condiții le veți putea accesa. Desigur, trebuie să aveți în vedere și ce tip de bonus căutați în respectivele cazinouri și să le comparați din acest punct de vedere. Dacă nu căutați anumite bonusuri, vă sugerăm să alegeți cazinourile cu bonusurile de bun venit și procentuale cele mai atractive la momentul respectiv.

Cerințele de pariere

Nu doar jucătorii, ci și cazinourile online doresc să aibă profit și acest lucru ar fi foarte greu de realizat dacă ar oferi bonusurile din prezent fără anumite cerințe de pariere. Acestea constau de obicei în rularea bonusurilor oferite de un anumit număr de ori pentru a putea fi retrase ulterior. Cerințele de pariere variază în funcție de fiecare cazinou online și este indicat să le alegeți pe cele mai rezonabile în raport cu bonusurile oferite. Toate detaliile despre cerințele de pariere impuse se pot afla citind Termenii și Condițiile fiecărui cazinou în parte. Vă sugerăm să le citiți cu atenție pentru a nu avea surprize neplăcute și de a ne asigura că respectivele cerințe sunt acceptabile.

Rezumat

Bonusurile sunt o oportunitate excelentă oferită de cazinourile online utilizatorilor, pentru a experimenta o gamă cât mai largă de jocuri de noroc. Este cu adevărat distractiv să îți joci jocurile favorite pe bani reali fără să adaugi mai mulți bani în depozitul personal, ci utilizând bonusurile oferite de către cazinou. Totuși, este important să alegem și bonusurile care ne avantajează cel mai mult în concordanță cu cerințele impuse. Mai exact, atunci când alegem un cazinou online, pe lângă valoarea bonusurilor și gama de jocuri disponibilă, ar fi indicat să verificăm și condițiile de rulaj aferente.