Bonus Casino Fără Depunere

În acest articol veți învăța ce anume sunt bonusurile fără depunere ale unui cazinou, care sunt acestea, cum să le alegeți pe cele mai rentabile pentru dumneavoastră și care este pachetul de cerințe al fiecăruia în parte.

De asemenea, vă vom prezenta și un ghid esențial pentru orice utilizator de jocuri de noroc. Acesta cuprinde o listă cu principalele lucruri pe care trebuie să  le aveți în vedere când alegeți să vă jucați într-un cazinou online. Printre acestea se numără: modalitatea de alegere cazinoului online perfect, selectarea jocurilor de încredere, stabilirea unor strategii proprii, retragerea banilor doar la momentul oportun și multe alte informații utile.

Bonusuri fară depunere – risc 0

Subliniază tema

Ce este un bonus fără depunere?

Bonusurile fără depunere sunt o modalitate inedită oferită de cazinouri online pentru a le crea utilizatorilor săi cei mai noi un mediu prietenos și atragător. Acestea constau în bonusuri de bun venit oferite noilor înregistrați care nu au resurse financiare prea consistente de la bun început. Tot ce trebuie să faceți pentru a primi un astfel de bonus este să vă înregistrați pe site și să constituiți un depozit. Ca răsplată veți primi un astfel de bonus de bun venit ce nu necesită o depunere ulterioară.

Bonusurile fără depunere sunt de mai multe tipuri, având diferite premii pentru jucători. Astfel, unele bonusuri constau în bani reali creditați direct în depozitele utilizatorilor, dar care nu pot fi retrași imediat. Alte bonusuri sunt valabile o perioadă scurtă de timp, dar sunt mult mai generoase ca valoare. Ele trebuie să fie consumate în timpul alocat la jocurile de noroc din cazinou, iar câștigurile rezultate vor fi creditate ulterior în depozitele utilizatorilor. Alt tip de bonus constă în oferirea de runde bonus (runde gratuite) în cadrul jocurilor de tip sloturi video. De obicei, acestea sunt valabile doar la anumite sloturi, iar câștigurile rezultate vor fi creditate în depozitele clienților fără alte cerințe suplimentare.

Este de menționat că aceste bonusuri fără depunere nu presupun niciun angajament financiar suplimentar pe umerii noului utilizator, de aceea sunt și atât de atractive pentru public. El va putea cu această ocazie să se bucure testând jocurile aflate pe platfoma cazinoului sau să își joace jocurile favorite fără a mai investi bani din bugetul personal. Desigur, aceste bonusuri vin la pachet cu anumite cerințe speciale. Ele au fost instaurate pentru a proteja cazinourile online de eventuale abuzuri din partea utilizatorilor. Aceștia putând în acest fel să își facă numeroase conturi false și să retragă nestingheriți în conturile personale banii reali oferiți drept bonus.

Cazinourile online se bazează pe această metodă a bonusurilor de bun venit fără depunere deoarece consideră că serviciile pe care le oferă, colecția de jocuri și renumele pe piață, le sunt suficiente pentru a-i determina pe clienți să rămână permanent pe site și chiar să facă depuneri în viitor. Aceste bonusuri erau foarte populare în domeniul gamblingului românesc până în 2015.

Totuși, s-au rărit treptat deoarece a fost implementată necesitatea unei licențe valide oferite numai de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc al Guvernului României. De obicei, bonusurile fără depunere erau oferite de cazinourile noi, necunoscute și fără licență, a căror încredere era pusă sub semnul întrebării. În prezent, au rămas puține cazinouri online care oferă astfel de bonusuri. Majoritatea dintre acestea oferă bonusurile în rotiri gratuite deoarece sunt cele mai puțin costisitoare, dar sunt și câteva cazinouri care oferă și celelalte tipuri de bonusuri fără depunere.

Tipuri de bonusuri fără depunere

Pentru că acest domeniu este în plină dezvoltare, și categoriile de bonusuri fără depunere sunt mai numeroase, ele încercând în acest fel să se adreseze unei mase cât mai mari de oameni cu nevoi diferite. Așadar, vă prezentăm în continuare o listă a celor mai cunoscute tipuri de bonusuri fără depunere.

Bonusurile directe în bani

Bonusurile directe în baniAceste bonusuri sunt cele mai populare tipuri de bonusuri ce pot fi oferite de cazinourile online în cadrul constituirii unui depozit. Bonusurile directe în bani nu necesită o depunere ulterioară, ci doar un depozit valid. În principiu, sunt bonusuri de bun venit oferite de unele cazinouri ce constau în bani reali care vă vor fi creditați în depozitul constituit anterior. Din păcate aceștia nu pot fi retrași imediat deoarece s-ar produce un abuz din partea utilizatorilor, iar cazinourile ar avea doar de pierdut de pe urma acestora.  Din această cauză, pentru a-și asigura traficul zilnic necesar, cazinourile online oferă aceste bonusuri la pachet cu anumite cerințe de pariere. Pentru o informare completă vă sugerăm să citiți Termenii și Condițiile ale fiecărui cazinou deoarece aici cerințele de pariere vă sunt descrise pe larg. Rolul acestor bonusuri este de a-i ajuta pe jucători să testeze cât mai multe jocuri de pe platfomă fără a investi bani din bugetele lor.

Bonusurile cu limită de timp

Bonusurile cu limită de timpBonusurile cu limită de timp sunt similare bonusurilor directe prin faptul că sunt oferite imediat cu constituirea contului utilizatorului. Totuși, o diferență notabilă este că acest timp de bonus este valabil o perioadă definită de timp, de cele mai multe ori de ordinul orelor. Astfel, utilizatorului i se oferă o sumă mare de bani sub formă de bonus valabilă câteva ore. Jucătorul are timpul menționat să cheltuiască banii în orice joc dorește din cadrul cazinoului. Câștigurile rezultate vor fi creditate în depozitul personal sub formă de bonus permanent. După expirarea timpului prescris, banii rămași din cei inițiali vor dispărea din depozit, rămânând doar banii rezultați din jocurile jucate sub formă de bonus. Desigur, și acest bonus rezultat are anumite cerințe de pariere descrise în Termenii și Condițiile cazinoului.  Bonusurile cu limită de timp le oferă șansa utilizatorilor să își câștige propriile bonusuri cu priceperea și norocul propriu.

Bonusuri cu rotiri gratuite

Bonusuri cu rotiri gratuiteBonusurile cu rotiri gratuite sunt oferite, la fel ca celelalte două, imediat după constituirea primul depozit al clientului. Acestea constau în runde bonus ce pot fi folosite doar în cadrul jocurilor de tip slot video din cadrul cazinoului. De obicei, acest tip de bonus nu are cerințe de pariere speciale, necesitând doar folosirea rotirilor gratuite în cadrul anumitor sloturi video. Câștigurile rezultate ulterior vor putea fi retrase în depozitul personal fără alte restricții. Bonusurile cu rotiri gratuite sunt destul de populare în rândul cazinourilor online pentru că nu necesită o investiție proprie din bugetul cazinoului, spre deosebire de celelalte două tipuri de bonusuri. De cele mai multe ori aceste runde bonus sunt oferite chiar de sloturile video pentru a atrage mai mulți clienți și a le crește popularitatea. Bonusurile cu runde bonus sunt ideale utilizatorilor care preferă sloturile online în detrimentul celorlalte jocuri, dar sunt o ocazie bună și pentru nou veniți să le testeze gratuit.

Ghidul vânătorilor de bonusuri

Vânătorii de bonusuri fără depunere sunt acele persoane, care din dorința de a nu investi niciun ban din propriul buzunar, aleg să vâneze bonusurile fără depunere ale cazinourilor online. Astfel, aceștia își realizează venituri utilizând doar aceste bonusuri ce nu necesită depunere, schimbând cazinourile online de fiecare dată când le consumă bonusurile oferite.

  • Joacă doar la cazinourile de încredere
  • Întotdeauna citește cu atenție Termenii și Condițiile
  • Încearcă să alegi produsele unui singur furnizor
  • Alege cu atenție sloturile, urmărește RTP-ul și exersează înainte să joci
  • Nu te abate de la strategia ta și nu deveni lacom
  • Retrage-ți banii doar atunci când ți-ai îndeplinit sigur condițiile de pariere prevăzute
  • Înțelege că uneori îți vei pierde banii și bonusurile din depozit chiar dacă faci totul cum trebuie

Cerințele de pariere

Asemeni tuturor celorlate tipuri de bonusuri oferite de cazinourile online, și cele fără depunere au anumite cerințe de pariere. Rolul cerințelor de pariere este de a preveni eventualele abuzuri din partea clienților de a profita de bonusurile oferite fără să aducă niciun beneficiu cazinourilor. Ele constau de obicei în cerințe de rulaj, adică necesitatea rulării bonusului de un anumit număr de ori pentru a putea fi retras ulterior. De obicei, cu cât este mai mare suma oferită, cu atât de stricte sunt și cerințele de pariere.

Aceste cerințe diferă de la cazinou la cazinou, fiecare încercând să devină mai atractiv decât competiția, dar să își și păstreze un nivel ridicat de profit totodată. Toate detaliile privind modalitatea de calcul și eventualele aspecte privind cerințele de pariere sunt descrise în Termenii și Condițiile cazinourilor. De obicei, cerințele de pariere sunt acceptate de majoritatea utilizatorilor având în vedere neimplicarea banilor personali. Există însă și cazuri când anumite bonusuri nu prezintă și cerințe speciale.

Este cazul bonusurilor cu rotiri gratuite, care au o singură condiție și anume, utilizarea acestora doar la anumite sloturi video. Clienții cazinourile online caracterizează bonusurile fără depunere ca fiind cele mai profitabile, dar și printre cele mai grele metode de a câștiga sume mari de bani.

Rezumat

În concluzie, bonusurile fără depunere sunt o metodă bună pentru nou veniți de a-și rotunji veniturile personale fără a investi niciun ban în prealabil. Desigur, distracția este mult mai mare deoarece știți că banii proprii nu vă sunt implicați și aveți doar de câștigat de pe urma acestei experiențe. Sunt numeroase persoane care au câștigat sume impresionante din postura de vânător de bonusuri de cazinou. Întotdeauna alegeți cazinourile care oferă un raport între bonusurile oferite și cerințele aferente cât mai rezonabil pentru dumneavoastră.

De aceea, vă sugerăm să citiți Termenii și Condițiile cazinourilor cu mare atenție pentru a nu avea surprize neplăcute ulterior. Astfel, dacă sunteți o persoană răbdătoare căreia nu îi place să își asume riscuri, cu ajutorul bonusurile fără depunere ați putea să vă asigurați tipul de venit pe care vi-l doriți. Pe lângă acestea, asigurați-vă că acel cazinou frecventat este unul cu renume, are un furnizor de jocuri de calitate și vă asigură securitatea banilor dumneavoastră. Jucați responsabil!