Bonus invită un prieten

Bonusul Recomandă un Prieten este un tip de bonus specific cazinourilor online adoptat de tot mai multe cazinouri românești. Din dorința de a avea o gamă de promoții cât mai variată pentru utilizatorii săi, operatorii online au lansat și bonusul Invită un Prieten.

Astfel, acest bonus vă poate aduce sume importante de bani dacă atât dumneavoastră, cât și prietenul dumneavoastră respectă câteva reguli simple. Banii primiți drept premiu pot fi folosite în cazinouri la orice joc de noroc doriți. Cu ajutorul bonusului Recomandă un Prieten vă puteți rotunji veniturile lunare rapid și simplu, și totodată vă puteți mări fondul de joc alocat.

Câștigă premii invitându-ți prietenii aici

Ce este bonusul Invită un Prieten?

Bonusul Invită un Prieten este un bonus de cazinou aparte deoarece poate fi accesat de orice jucător indiferent de bugetul acestuia sau de experiența în cazinoul respectiv. Astfel, fiecare jucător poate câștiga premii importante dacă își invită prietenii în cazinou. Premiile constau cel mai adesea în bani bonus. Acești bani nu pot fi retrași imediat, ci abia după îndeplinirea cerințelor de pariere.

Pentru îndeplinirea lor trebuie să rulați bonusul câștigat de un anumit număr de ori la orice joc de noroc din platforma cazinoului sau doar la anumite jocuri selectate de către cazinou. Pentru mai multe detalii citiți Termenii și Condițiile promoției. De asemenea, trebuie să aveți grijă ca jocurile la care rulați bonusul să aibă o rată de rulaj de 100% altfel, va trebui să jucați mai mult.

Cum obții bonusul?

Bonusul Recomandă un Prieten poate fi obținut destul de ușor dacă urmați câțiva pași simpli.

 1. Pentru început trebuie să alegeți un cazinou online care deține un astfel de bonus. Pentru mai multă ușurință, încercați lista noastră de cazinouri online recomandate având bonusuri Recomandă un Prieten.
 2. Următorul pas este să introduceți adresa de e-mail a prietenului dumneavoastră în căsuța corespunzătoare din pagina promoțională.
 3. Ultimul pas este să dați Trimitere și v-ați terminat treaba.
 4. Acum, prietenul dumneavoastră trebuie să se înscrie pe cazinou prin intermediul link-ului primit pe e-mailul de la dumneavoastră. În plus, anumite cazinouri online îi vor impune noului jucător să realizeze o depunere minimă în cazinou pentru a putea finaliza bonusul. Abia după aceasta vă veți primi bonusul bine meritat.

Puteți realiza acest procedeu de nenumărate ori, totul depinde doar de cazinoul ales. Anumite cazinouri vă pot impune pentru confirmare să trimiteți atât dumneavoastră, cât și prietenul dumneavoastră un e-mail către echipa de support a cazinoului prin care să menționați numele celui invitat și cel al dumneavoastră. În cazuri rare, bonusurile Invită un Prieten pot avea condiții precum atingerea unui anumit prag în bani pariați sau runde jucate la anumite jocuri din cazinou.

Avantaje și dezavantaje

Bonusul Învită un Prieten nu este un bonus ideal, deși se apropie destul de mult de unul. Acesta prezintă numeroase avantaje importante, dar și câteva dezavantaje cărora trebuie să vă îndreptați atenția. Vi le vom enunța în continuare pe cele mai importante din ambele categorii. Vă sugerăm să vă folosiți de ele pentru a alege cel mai bun bonus de tip Recomandă un Prieten.

Avantaje

 • Este ușor de accesat
 • Prezintă premii importante în bani
 • Îl puteți folosi de nenumărate ori
 • Nu necesită depuneri suplimentare ca alte bonusuri
 • Poate fi folosit de orice utilizator

Dezavantaje

 • Cerințele de pariere pot fi greu de îndeplinit
 • Depindeți de prieten pentru a primi bonusul
 • Creditarea bonusului poate dura câteva zile

Rezumat

Acestea fiind spuse, bonusul Recomandă un Prieten este un bonus important pe care trebuie să îl aveți în vedere. Se numeră printre puținele bonusuri de cazinou care nu necesită depuneri suplimentare de bani pentru a fi activat. Termenul de valabilitate al acestui tip de bonus este în general unul nelimitat, dar pot exista și excepții. Dacă nu sunteți sigur pe care dintre numeroasele oferte ale cazinourilor să îl alegeți, atunci ar fi bine să vă rezumați la cazinourile recomandate de noi. Vă mulțumim pentru atenție și vă urăm mult noroc în continuare!