Cazino live

Prezentul articol are rolul de a vă informa cu privire la opțiunea specială a cazinourilor online numită cazinou live.

Dintotdeauna, cazinourile online au avut un dezavantaj în fața cazinourilor fizice pentru că acestea din urmă le asigurau o experiență reală 100% clienților într-un cazinou adevărat.

De aceea, a fost implementată această opțiune de live casino care le promite utilizatorilor o experiență cel puțin similară cu cea a unui cazinou tradițional. Este un mod de joc relativ nou în domeniu gamblingului, dar devine din ce în ce mai popular datorită gradului ridicat al interactivității jucătorului cu dealerul său în jocurile preferate.

Din cazinourile fizice la cazinouri live

Cazinourile fizice au fost primele cazinouri apărute în domeniul gamblingului. Acestea erau și sunt amplasate în locații fixe, având număr limitat de jocuri de noroc și în care jucătorii erau condiționați să meargă pentru a-și juca jocurile dorite. Până la venirea pe piață a cazinourilor online, ele erau dominante în acest domeniu.

Odată cu înființarea primului cazinou online a apărut o curiozitate în rândul publicului pentru acest nou concept și oamenii au hotărât să îl încerce. Majoritatea persoanelor au ales permanent această modalitate de a-și satisface dorința de distracție în detrimentul cazinourilor fizice. Trecerea s-a realizat încet la început deoarece erau un număr relativ mic de cazinouri online pentru un public atât de numeros, ale cărui cerințe nu puteau fi îndeplinite decât parțial. Odată cu creșterea numărului de cazinouri online, a crescut și numărul clienților.

Însă, o parte dintre jucători nu și-au părăsit cazinourile tradiționale pentru că acestea le ofereau o experiență fizică cu jucători și dealeri reali. La acest capitol, cazinourile online au avut de suferit și a apărut necesitatea compensării prin ceva similar. Astfel, a apărut recent pe piața gamblingului opțiunea de cazinou live. Aceasta promite o experiență similară cu cea regăsită în cazinourilor tradiționale în care distracția clienților se află pe primul loc.

Ce este un cazinou live?

Un cazinou live este un mod de joc oferit de cazinourile online cu renume care asigură experiența unui cazinou fizic virtual. Diferența dintre un cazinou live și un cazinou online obișnuit este că cel dintâi oferă o mai ușoară interactivitate între joc și jucător. Spre deosebire de cazinourile online în care toate jocurile sunt automatizate, jocurile live ale unui cazinou presupun interacțiunea jucătorului cu dealerul său prin intermediul jocului.

Astfel, nu mai există un sistem complicat de funcționare ca cel dintr-un joc clasic. Această sarcină cade pe priceperea crupierului jocului respectiv. Este o ocazie interesantă deoarece puteți interacționa cu dealerul jocului, acesta fiind o persoană reală la fel ca dumneavoastră.

Cum operează un dealer live de cazinou?

Dealerul live de cazinou este corespondentul crupierului dintr-un cazinou fizic. El are rolul de a servi și strânge cărțile, a pune întrebări legate de modalitatea de joc dorită de utilizator și de a-i asigura un mediu prietenos acestuia. De asemenea, el este cel care asigură buna desfășurare a jocului, spre deosebire de jocurile online clasice de care se ocupă RNG-ul (Random Number Generator) și efectele speciale vizuale și sonore ale aparatului respectiv.

De obicei, modul de joc dealer live al unui cazinou este mult mai plăcut decât un joc clasic deoarece puteți conversa cu dealerul jocului la fel ca într-un cazinou fizic. Trebuie să aveți grijă deoarece acest  mod de joc vă poate părea prea atractiv și astfel să ajungeți să pariați mai mult decât v-ați propus inițial. Trebuie să vă bucurați de jocul respectiv, dar să nu uitați că banii dumneavoastră se află în joc. De asemenea, strategiile dintr-un joc clasic se pot folosi și în acest mod deoarece regulile sunt aceleași.

Lucruri despre Live Dealerul Cazinoului

  • Puteți interacționa cu ceilalți jucători și cu dealerul
  • Gama de jocuri acoperă cele mai populare jocuri de noroc
  • Este mult mai distractiv decât un joc clasic

Jocurile live de cazinou

Distractive și inovative, jocurile live de cazinou vă oferă experiența jocului într-un cazinou real în propria casă. Cele mai populare jocuri de noroc clasice se pot regăsi și în acest mod, precum Blackjack, Baccart sau Roulette. Pe lângă acestea se află și jocurile mai specializate în funcție de cazinoul care le găzduiește și anume, Sic Bo, Live Hold’em Poker și multe altele. În continuare vă vom prezenta principalele jocuri ale unui cazinou live.

Ruletă live

Ruleta live este al doilea cel mai popular joc dintr-un cazinou live. Jocul la o ruletă live presupune același lucru ca la o ruletă clasică. Odată așezat la o masă va trebui să vă alegeți numărul și culoarea, să pariați suma dorită și să vedeți dacă ați câștigat. Vă veți afla la o masă alături de dealerul mesei care are rolul de a învârti ruleta după ce ați efectuat pariul. Puteți conversa cu acesta în timpul jocului după bunul plac. Regulile jocului sunt aceleași cu ale ruletei clasice dintr-un cazinou tradițional.

Ruletă live
Blackjack Live

Blackjack-ul este cel mai popular joc de cazinou live și este și cel mai ușor de găsit. Odată cu intrarea în joc vă veți afla la o masă alături de alți jucători și de dealerul mesei. Puteți interacționa cu ceilalți jucători pentru a vă distra mai mult. Există și mese la care puteți juca doar cu dealerul jocului. De menționat este că strategiile unui joc clasic de Blackjack se pot aplica cu ușurință și în acest mod de joc. Este recomandabil să citiți Termenii și Condițiile jocului pentru a vă cunoaște drepturile.

Blackjack live
Baccart live

Baccartul live se află pe locul al treilea în topul popularității jocurilor dintr-un cazinou live. Se găsește mai greu în rândul cazinourilor live. Principiul de joc este similar cu cel dintr-un cazinou clasic având la bază aceleași reguli. Tot ce trebuie să faceți este să vă alegeți o masă, iar dealerul va da drumul jocului. Va trebui să faceți alegerea necesară și apoi să faceți pariul. Este un joc de noroc în care puteți interacționa cu ceilalți jucători, dar și cu crupierul mesei pentru o experiență mai plăcută.

Baccarat live
Sic Bo Live

Sic Bo live este un joc care devine din ce în ce mai popular în rândul jocurilor unui cazinou live. Numărul cazinourilor live care îl oferă este mic, dar în continuă creștere. Trebuie să vă alăturați unei mese, să așteptați ca dealerul să învârtă cele 3 zaruri, iar dumneavoastră să efectuați pariul. Este tot un joc bazat pe norocul jucătorului. Regulile de joc sunt aceleași ca într-un joc clasic de Sic Bo, iar strategiile cunoscute pot fi aplicate și aici. Puteți interacționa cu crupierul pe parcursul jocului.

Sic bo live
Hold’em Live

Live Hold’em este cel mai popular joc de poker dintr-un cazinou live. Jocul se desfășoară cu un pachet obișnuit de 52 de cărți. Ținta jocului este să obțineți o mână de 5 cărți mai bună decât cea a dealerului mesei pentru a câștiga. La masă se pot afla și alți jucători cu care veți concura. În acest joc se pot câștiga sume uriașe de bani. De asemenea, regulile de joc sunt aceleași cu ale unui poker clasic. Puteți conversa cu ceilalți jucători sau cu crupierul pe parcursul jocului dacă doriți să destindeți atmosfera.

Holdem live

Beneficiile jocului cu un live dealer de cazinou

Odată cu alegerea unui cazinou live online în detrimentul unui cazinou fizic și clasic, apar numeroase avantaje. Cele mai multe cazinouril online care au implementat acest mod de joc nu mai au niciun dezavantaj față de cazinourile tradiționale. Acum chiar și interacțiunea live cu persoane reale a devenit posibilă, iar lucrurile nu se vor opri cel mai probabil aici având în vedere apariția ochelarilor pentru Virtual Reality in domeniul gamblingului.

  • Jucătorii pot comunica între ei live
  • Jucătorii nu mai depind de corectitudinea și calitatea jocurilor furnizate
  • Asigură o experiență similară ca cea a unui cazinou real
  • Nu necesită deplasarea fizică a utilizatorului într-o anumită locație

Rezumat

Cazinourile live cunosc în continuare un uriaș succes în domeniul gamblingului internațional, atrăgând zi de zi din ce în ce mai mulți fani și profituri pe măsură. Istoria acestui domeniu ne arată necesitatea adaptării cazinourilor la tendințele pieței pentru a nu ieși din branșă.

De asemenea, tehnologia acestui domeniu este în plină dezvoltare, lucrând constant la adaptarea a cât mai multe jocuri de noroc în modul de cazinou live. Astfel, dacă îți dorești să trăiești experiența unui joc de cazinou clasic, cu un crupier și jucători adevărați, fără a fi nevoit să te miști din fotoliu, atunci modul de joc live dealer cazinou este ceea ce cauți.