Despre echipa noastră

De întreținerea și dezvoltarea acestui site se ocupă o echipă mare de persoane, iar în fruntea acestora se află Adrian Georgescu, Bela Constantinescu și Alexandra Latcu. Noi credem cu tărie că există un cazinou potrivit pentru fiecare persoană, indiferent dacă ești jucător de sloturi, blackjack, poker sau orice alt joc de noroc. Și noi suntem jucători și cred că ne dorim același lucru: un mediu amuzant, prietenos, unde să te poți simți în siguranță, cu o asistență clienți responsabilă și nu în ultimul rând, retrageri rapide. Noi ținem cont de toate acestea și vă ajutăm să alegeți doar cazinourile pe măsură.

Adrian Georgescu

Adrian GeorgescuAdrian Georgescu este colegul și editorul șef al secțiunii de articole care asigură corectitudinea deplină a informațiilor oferite de scriitorii noștri. Adrian face parte din echipa noastră încă din 2010. Deși inițial ni s-a alăturat din postura de scriitor de articole, seriozitatea și profesionalismul de care a dat și dă dovadă în continuare l-au făcut demn de poziția de editor șef în cele din urmă. Adrian este un profesionist al gamblingului național, având până în prezent o experiență de 8 ani în domeniu. Datorită lui și scriitorilor noștri articolele oferite sunt atât de bine structurate și eficiente pentru orice tip de jucător. Este o persoană foarte activă, cu o responsabilitate uriașă asigurând corectitudinea, originalitatea, precum și gramatica articolelor oferite de scriitorii noștri. Adrian este și un coleg extraordinar deoarece este tot timpul amabil și prietenos, ajutând și motivând fără ezitare orice coleg aflat în impas.

Matei Popescu

Matei PopescuMatei Popescu este colegul și expertul nostru în cazinouri online. El conduce echipa noastră de scriitori din poziția de lider de echipă încă din 2010 de când a fost desemnat pentru acest post.  Matei are o vastă experiență în gambling de peste 10 ani acumulată la diversele companii din domeniu la care a mai lucrat. Are un CV bogat în care amintește pe lângă calitățile și experiența din domeniu dobândită de-a lungul timpului și de abilitățile sale în programare. Matei a avut o influență majoră în realizarea site-ului nostru atât prin partea de eficiență, cât și prin crearea unei interfețe atrăgătoare publicului. În prezent se axează pe coordonarea echipei noastre de scriitori de articole fiind responsabil de randamentul acestora. Matei este un profesionist în adevăratul sens al cuvântului și o persoană implicată fiind atras de încercările care îi testează limitele nu doar la serviciu cât și în viața personală.

Alexandra Latcu

Alexandra LatcuAlexandra Latcu este colega și responsabila de rețeaua socială a site-ului nostru. Ea asigură buna interacțiune a staffului nostru cu persoane ca tine, care au nevoie de orice fel de asistență. Se ocupă în principal de coordonarea departamentului de asistență clienți. Alexandra se află în echipa noastră din 2012 și s-a făcut remarcată de-a lungul timpului atât prin implicarea sa în toate activitățile de promovare serviciilor noastre. În 2013 a concurat și câștigat postul de expertiză pentru rețeaua socială a site-ului nostru la care lucrează și în prezent. Are până în prezent o experiență de 5 ani în domeniul gamblingului online acumulând în acest timp numeroase cunoștințe și abilități necesare postului său. Alexandra  este o persoană foarte vorbăreață și optimistă aducând un aer de siguranță prin prezența sa. Este în special îndreptată spre nevoile clienților, dorind să le asigure acestora informațiile necesare indiferent de gradul de dificultate pe care îl întâmpină.

Rezumat

Acestea sunt doar câteva dintre persoanele implicate în dezvoltarea site-ului nostru. Ne străduim zi de zi să vă oferim cele mai bune și utile informații din domeniul gamblingului prin intermediul articolelor noastre pentru ca dumneavoastră să aveți parte de o experiență cât mai plăcută în orice cazinou online. Ne aflăm de peste 10 ani în domeniu și cunoaștem nevoia dumneavoastră de-a afla informații concrete, eficiente și ușor de înțeles chiar și pentru cei noi în domeniu, de aceea toate articolelor noastre sunt esențiale pentru orice jucător indiferent de experiența sa în domeniu. Ne bucurăm că ați ales site-ul nostru și vă mulțumim pe această cale!