10 sfaturi pentru câștiguri mai mari în ruletă online

Dacă sunteți pe punctul de a pariați bani reali pe jocuri de cazino, este extrem de important să vă familiarizați cu șansele de a câștiga fiecare joc în parte. Acest lucru este deosebit de relevant pentru ruleta online – un joc în care fiecare pariu are o probabilitate matematică specifică de a câștiga.

Desigur, aceste cote sunt afectate de tipul de ruletă pe care o jucați și de regulile suplimentare care se aplică. Cunoașterea sistemului de joc, precum și următoarele sfaturi și trucuri vă vor propulsa considerabil câștigurile. Indiferent de tipul de ruletă la care alegeți să jucați, informațiile următoare sunt valabile.

Joacă pe secțiunea exterioară

Secțiunea exterioară a ruletei este concepută astfel încât să permită jucătorilor să câștige mult mai des decât secțiunea din interior a ruletei, unde șansele unui singur număr (roata europeană cu un singur zero) se lovesc o dată în 37 de rotiri. Câștigurile din afară au doar cote de tip 1 la 1 și 1 la 2. Șansele de câștig sunt uriașe în comparație cu celelalte tipuri de pariuri.

Joacă la ruleta europeană

Diferența dintre ruleta online europeană și cea americană este în principal existența unui zero suplimentar. De aceea este bine să alegeți să jucați la ruleta europeană deoarece veți reduce substanțial avantajul casei. La ruleta americană avantajul casei este de 5,26%, iar la ruleta europeană este de dar 2,7%. Cotele pariurilor sunt mai avantajoase în cadrul ruletei europene, decât cele ale ruletei americane.

Cunoașteți șansele

Este indicat să cunoașteți șansele de câștig pentru fiecare tip de pariu posibil:

 • Orice număr – 2,7%
 • Combinație de 2 numere – 5.4%
 • Combinație de 3 numere – 8.1%
 • Combinație de 4 numere – 10.8%
 • Combinație de 5 numere – 13.5%
 • Combinație de 6 numere – 16.2%
 • Coloană – 32.4%
 • Duzină – 32.4%
 • Par/Impar – 48.6%
 • Roșie/Neagră – 48.6%
 • Mare/Mic – 48.6%

Cunoaște câteva sisteme de joc

Cel mai popular sistem de joc folosit de experți pentru rulete online este sistemul Martingale. Sistemul Martingale se joacă numai pe par / impar, Red / Negru și Primele 18 pariuri 18 pentru a profita de regulile En Prison și La Partage. Șansele de a avea succes cu sistemul Martingale sunt mai mari la ruletă europeană.

Încearcă o strategie de joc tip coloană

Un pariu pe coloană este un pariu plasat pe una dintre cele trei coloane de numere din fața roții de ruletă. În partea de jos a fiecărei coloane se află o casetă, plasarea unui cip într-una din aceste cutii înseamnă că un jucător pariază pe bilele de ruletă care se încadrează în unul din acele numere din coloana respectivă. Acest tip de pariu are o șansă de câștig de 32.4% la ruleta europeană.

Încheiere

Am strâns toate aceste sfaturi pentru dumneavoastră pentru a vă ajuta să câștigați cât mai mulți bani reali la ruletă online. Puteți testa toate strategiile expuse la super ruletele online la următoarelor cazinouri online.