Bonusuri cu depozit și fără depozit – cunoști diferențele?

Bonusurile fără depozit sau fără depunere sunt o categorie specială de bonusuri oferite de anumiți operatori de jocuri de noroc. După cum sugerează și numele, aceste bonusuri permit pasionaților să joace gratuit și să retragă câștigurile obținute. Ne putem gândi la aceste tipuri de oferte promoționale ca la un trial run – jucătorii pot testa facilitățile anumitor sloturi de la cazino fără a scoate niciun leu din buzunar pentru a putea decide ulterior dacă merită să investească și bani reali.

Cel mai bun cazino online cu bonusuri de depunere

Câteva informații importante de reținut despre bonusurile fără depozit:

infoJucătorii pot beneficia o singură dată de acest bonus, cel mai frecvent la înregistrarea pe platforma operatorului și la validarea contului Bonusul nu poate fi transmis altor persoane, chiar dacă folosiți același IP, este valabil doar pentru un cont unic

infoFiecare cazino impune anumite condiții de eligibilitate și de rulaj pentru a intra în posesia bonusului. Nu uita să verifici cu atenție secțiunea de termeni și condiții de pe site-ul cazino-ului pentru a fi sigur că poți accesa bonusul respectiv.

La fel ca în cazul bonusurilor fără depozit, și cele cu depozit sunt oferite de majoritatea cazinourilor mari, licențiate din România. Câteva altfel de exemple sunt:

 • Vlad Cazino – bonus la depunere de 150% până la 300 LEI, 50 rotiri gratuite
 • Admiral – bonus la depozit de 800 RON
 • NetBet – bonus la depunere de 800 RON
 • Winmasters – 20 rotiri gratuite și 1500 RON pentru prima depunere
 • 888 Casino – bonus de 100% până la 1000 RON

Nu uita să verifici de fiecare dată termenii și condițiile operatorului pentru că și aceste tipuri de bonusuri impun anumite condiții de eligibilitate, dar și de rulaj pentru a putea retrage sumele obținute.

Bonusurile de bun venit și bonusurile lunare

Bonusurile de bun venit reprezintă un sistem de recompensă pentru jucătorii noi la cazino. Acestea au rolul de a atrage potențiali jucători și de a-i păstra pe platforma operatorului. De regulă, aceste bonusuri sunt acordate fără depunere iar condițiile principale pe care trebuie să le îndeplinească jucătorul sunt crearea unui cont și validarea acestuia. În plus, în funcție de politica fiecărui cazino, mai pot fi oferite și alte surprize noilor veniți, de la rotiri gratuite la coduri promoționale.

Important de reținut este și faptul că unii operatori pot decide să acorde bonusurile de bun venit doar la plata prin anumite metode. Ei pot alege să excludă, de exemplu, portofelele electronice din regulamentul promoției și să acorde bonusuri de bun venit doar la plata cu cardul sau prin transfer bancar. De aceea, este deosebit de important ca fiecare jucător să citească toate informațiile de pe site înainte de a-și crea contul pentru a vedea dacă oferta respectivă i se potrivește.

Dacă de bonusul de bun venit poți profita doar o dată, la înregistrare, în privința bonusurilor lunare, lucrurile stau altfel. Aceste tipuri de promoții sunt oferite de cazino-urile online cu o frecvență lunară, ceea ce înseamnă că sunt modificate și îmbunătățite constant pentru a le oferi pasionaților cea mai bună experiență de joc posibilă.

Cea mai bună veste? Nu contează dacă ești jucător nou sau cu experiență, oricine poate să se bucure de un bonus lunar. Majoritatea dintre acestea presupun depunerea unei anumite sume de bani, dar și anumite condiții de rulaj.

Bonusul de bun venit

După cum am menționat mai sus, bonusurile de bun venit sunt oferite de majoritatea operatorilor licențiați din România și iau cel mai frecvent forma bonusurilor de bun venit fără depunere, dar pot include și alte surprize sau facilități speciale. Acesta este motivul pentru care sunt și cele mai atractive opțiuni și vânate de jucătorii de pretutindeni.

Bonusurile de bun venit sunt ca o dovadă de mulțumire din partea operatorului că l-ai ales. Astfel, dat fiind faptul că și competiția este acerbă, majoritatea dintre ei se întrec în oferirea celor mai tari bonusuri, atractive atât din punct de vedere al cuantumului sumei, cât și din punct de vedere al condițiilor de rulaj sau eligibilitate.

Cu cât este mai ușor să intri în posesia unui bonus destinat jucătorilor noi, cu atât este mai atractivă oferta operatorului. Mai mult, dacă jucătorul a fost atras de la început de acest bonus, cresc șansele de retenție și de transformare a unui nou-venit într-un jucător pasionat care va reveni de fiecare dată cu plăcere.

De aceea, jucătorii noi nu trebuie să-și facă deloc griji pentru că vor găsi cu siguranță oferta potrivită pentru ei. Mai mult, procesul de a intra în posesia unui astfel de bonus este foarte ușor – presupune doar înregistrarea și validarea contului.

Însă, există și un aspect mai puțin plăcut în cazul bonusurilor de bun venit fără depunere. Majoritatea cazino-urilor le cer jucătorilor să facă o depunere pentru a putea retrage acel bonus sau să ruleze banii de mai multe ori.

Bonusurile de bun venit mai pot fi oferite și sub forma unor rotiri gratuite la sloturi video sau alte jocuri de cazino. Ele au rolul de a atrage nou-veniții prin faptul că li se oferă șansa de a se bucura de facilitățile jocului preferat complet gratuit iar, de cele mai multe ori, nu se impun condiții speciale de rulaj pentru a putea fi retrași banii câștigați din rotiri gratuite.

 pros and cons Pro și contra

Așadar, acum că am văzut în ce constau ambele tipuri de bonusuri, probabil vă întrebați cum facem alegerea potrivită. Atât bonusurile cu depunere, cât și cele fără depunere pot fi avantajoase în funcție de categoria de jucători din care facem parte sau de obiectivele noastre. Per total, iată ce trebuie să reții:

Bonusuri cu depunere 

Avantaje

 • Jucătorii primesc cel puțin o sumă egală cu cea depusă sau un procent mai mare, în funcție de operator – poți ajunge chiar la dublarea sumei inițiale
 • O sumă mai mare înseamnă mai multe șanse de joc, respectiv șanse mai mari de a obține profit
 • Sunt oferite de majoritatea operatorilor licențiați din România
 • Jucătorii au parte de diversitate – operatorii se întrec în oferte iar unii adaugă și rotiri gratuite la prima depunere sau alte facilități

Dezavantaje

 • Condițiile de eligibilitate pot fi greu de îndeplinit sau chiar exigente
 • Condițiile de rulaj pot fi neatractive pentru unii jucători
 • Unele cazinouri impun și limite de timp pentru rularea bonusului acordat

Bonusuri fără depunere

Avantaje

 • Poți juca fără a investi nimic
 • Este o opțiune atractivă pentru jucătorii noi de a experimenta lumea jocurilor de noroc
 • Sunt oferite de foarte mulți operatori licențiați din România – diversitate pentru începători

Dezavantaje

 • Sunt valabile doar la înregistrare, o singură dată pentru un singur jucător/cont
 • Trebuie să îndeplinești toți termenii și toate condițiile impuse pentru a fi eligibil și a retrage câștigul

Trebuie să menționăm și faptul că informațiile de mai sus sunt orientative pentru că, în fond, ține și de jucător să analizeze gradul de atractivitate al unui bonus sau a ofertei unui operator per ansamblu. De exemplu, există jucători care vânează sume mari sau jucători care preferă să câștige mai puțin, dar într-un ritm susținut, cu riscuri mai mici pe termen lung.

Așadar…cum decidem?

Este important să-ți stabilești o strategie iar apoi să cauți bonusul care te va ajuta să-ți atingi mai ușor obiectivele. De exemplu, dacă ești începător, bonusul fără depunere ți s-ar putea părea ideal, însă dacă ești veteran, ai ales un nou operator și ești sigur pe tine, poți deja să depui o sumă de bani și să o rulezi pentru a câștiga mai mult.

Însă, acestea nu sunt reguli fixe pentru fiecare caz, ci doar principii de bază. Cel mai important lucru este să verifici în permanență oferta unui operator, alături de secțiunea de termeni și condiții. Nu știi niciodată ce oferte pot apărea iar, din fericire, diversitatea nu lipsește în privința ambelor tipuri de bonusuri. Mult succes!