Cum te înregistrezi pe un cazino online

Procedura de înregistrare este similară pentru majoritatea cazinourilor licențiate din România, durează doar câteva minute iar crearea contului este complet gratuită. Dacă vrei să începi să joci online gratis sau pe bani reali la sloturi, ruletă sau jocuri de masă, singura condiție obligatorie este să ai minim 18 ani.

Primul pas pe care trebuie să-l faci este să selectezi operatorul care te interesează – sfatul nostru este să alegi mereu un cazino licențiat din lista noastră de recomandări pentru siguranța ta și a fondurilor tale (ex: Unibet, Vlad Cazino, Netbet, Winmasters, Admiral etc.).

De aici, trebuie să accesezi homepage-ul cazinoului. La majoritatea dintre acestea vei găsi butonul de înregistrare în partea dreaptă sus („Înregistrează-te” sau “Înregistrare”) într-o culoare aprinsă, care atrage atenția. După ce dai click pe el, va trebui să completezi im formular de înregistrare. Acesta cuprinde de regulă în jur de 4 câmpuri, nu ți se cer date bancare, ci doar personale.

Cum te inregistrezi la un cazino online

Ce trebuie să fac și ce informații trebuie să completez?

Informațiile pe care ți le cere un casino online la înregistrare includ date de identificare (nume, prenume, CNP, gen, data nașterii), adresă de e-mail și număr de telefon, adresă, oraș, respectiv cod poștal. Ține minte că majoritatea operatorilir impun și o etapă de verificare a contului în maxim o lună de la înregistrare (este o prevedere de securitate a Oficiului Național pentru Jocuri de Noroc) prin furnizarea unor documente oficiale – copie după buletin sau factură recentă.

Etapa de validare a contului este necesară pentru a putea intra în posesia bonusului fără depunere oferit de cazino, dar și pentru a putea începe să joci pe bani reali și retrage câștigurile în siguranță.

Cel mai frecvent, operatorii menționează cuantumul bonusului de bun venit la crearea contului sau pe pagina principală – este bine să fii la curent cu ofertele cazinourilor atunci când alegi să-ți creezi un cont pentru că acest bonus îți va prinde bine la început. El este acordat fie sub forma banilor cash, fie sub forma rotirilor gratuite.

Cum râmâne cu securitatea datelor mele?

Există câteva proceduri de securitate implementate de cazinourile online pentru a proteja datele tale, astfel că nu trebuie să-ți faci griji în privința riscului de furt sau fraudă, mai ales dacă alegi un cazino cu acte în regulă. În primul rând, ți se va cere o parolă pentru contul tău de minim 8 caractere cu cel puțin 2 tipuri de caractere diferite (majuscule, cifre sau semne de punctuație). Mai mult, cazinoul îți va cere și să furnizezi răspunsul la o întrebare de securitate de tipul – “Care a fost prima mea mașină”  la care doar titularul contului ar cunoaște răspunsul.

În plus, cazinourile au și alte proceduri de criptare a datelor personale – certificate SSL, firewall etc. Dacă ai dubii în privința siguranței datelor tale, alege mereu un cazino licențiat.

Joacă pe bani reali

Odată ce te-ai înregistrat, poți intra în posesia bonusului de bun venit fără depunere. Cu alte cuvinte, în funcție de ce conține acest bonus, poți juca o anumită sumă de bani virtuali gratuit sau poți beneficia de rotiri gratuite la diverse sloturi. Profită din plin de acest bonus pentru a testa oferta cazinoului și sloturile care te interesează gratuit.

După ce te consideri pregătit și ți-ai conceput o strategie eficientă, poți începe să joci pe bani reali. Dacă nu știi ce cazino online să alegi pentru primul tău cont de jucător, nu ezita să consulți lista noastră de cazinouri de top!