Joacă de distracție sau pentru bani reali

bani realiCând vine vorba de jocul într-un cazinou online, fiecare jucător are în minte cel puțin una dintre următoarele motivații: jocul pentru bani sau jocul de distracție. Din propria experiență, vă spunem că nu cel mai adesea motivația de a juca vine dintr-o combinație a celor două de mai sus. În viață nu putem face ceva pe o perioadă mai lungă de timp dacă nu ne face și plăcere totodată. Acest lucru este valabil și în cazul jocurilor de noroc. Dacă nu ne place să jucăm într-un cazinou online, poate vom câștiga ceva bani, dar vom avea o experiență neplăcută. Această senzație va face ca jocul nostru în cazinou să se rărească și poate chiar să devină inexistent. De aceea, este imperios necesar să alegem jocurile de noroc care să ne facă plăcere să le jucăm. Odată selectate jocurile, avem de ales în a le juca pentru bani sau pur și simplu pentru că ne fac să simțim mai bine. Majoritatea jucătorilor online se află într-un cazinou online în special pentru a câștiga bani reali, deoarece le oferă și un sentiment de satisfacție în momentul în care au succes. Jocurile de noroc sunt o creație genială deoarece ne oferă posibilitatea de a câștiga bani reali jucându-ne jocurile noastre favorite. Nu trebuie să aveți o listă lungă de jocuri pe care să le jucați, chiar și un simplu joc dacă vă este pe plac puteți să îl jucați doar pe acesta. Veți putea câștiga bani indiferent de jocul pe care îl veți alege. Cu toate acestea, există o mulțime de jucători care nu sunt interesați de bani și joacă pur și simplu din distracție. Aceștia se află în cazinourile online pentru a se  relaxa și a se deconecta de la rutina zilnică. Vom dezvolta celor două categorii mai pe larg în continuare.

Joacă de distracție

Persoanele care joacă pentru distracție sunt adesea persoanele care consideră cazinoul online drept un refugiu temporar de la viața de zi cu zi. Aceștia se distrează jucând diverse jocuri care mai de care mai interesante sau joacă de fiecare dată aceleași tipuri de jocuri deoarece ele reprezintă zona lor de comfort. Indiferent de categoria din care faceți parte, vă veți distra și avea o experiență plăcută atâta timp cât vă face plăcere să jucați respectivul joc. Jucătorii care aleg jocul de distracție sunt cei care nu sunt interesați de câștiguri sau de strategii de câștig. Ei joacă în special pentru acel sentiment de adrenalină generat de competiția cu ceilalți jucători de a deveni cel mai bun din cadrul jocului respectiv. Regula aceasta este valabilă în special în cazul jucătorilor care preferă jocurile de cărți, deoarece acolo sunt implicați mai mulți jucători simultan. Persoanele care preferă jocurile single player, precum sloturile video sau păcănelele online, sunt acele tipuri de jucători care vor să se bucure de grafică și povestea unui joc. Ei sunt atrași de efectele sonore și vizuale ale jocului care au capacitatea de a te transpune în respectiva poveste, pierzând totodată noțiunea timpului. Jucătorii care aleg să joace de distracție la ruletă de exemplu sunt atrași de asemenea de vizual, mai exact de ruleta carese învărte și modalitatea de joc propriu-zisă. Acest joc bazat pe noroc, privit de exterior, pare că este un joc adresat în special doar celor bogați care deja nu mai au nicio problemă cu banii. Ideea s-a păstrat în mare partea, astfel ca în prezent, ruleta să se numere printre jocurile la care persoanele joacă în special de plăcere și nu pentru a câștiga bani. Țineți minte, indiferent de tipul de joc pe care l-ați alege, asigurați-vă că vă face plăcere să îl jucați și cu siguranță vă veți distra.

Joacă pentru bani reali

Majoritatea persoanelor care aleg jocul într-un cazinou online joacă în special pentru a câștiga bani reali. Este cât se poate de normal, popularitatea acestora a crescut datorită utilizării banilor reali și oferirea posibilității utilizatorului să câștige foarte mulți cu o investiție foarte mică. Cu toții avem motivele noastre pentru care alegem să jucăm pentru bani reali într-un cazinou online. O parte dintre noi o facem pentru a ne rotunji veniturile lunare,  o altă parte doresc să se îmbogățească și să nu fie nevoiți să lucreze niciodată, iar alții doar vor să câștige bani pentru a câștiga respectul cunoscuților. Puteți câștiga bani reali la orice tip de joc ați alege să jucați, important este să jucați serios și să încercați să luați cele mai bune decizii la momentele oportune. Un jucător care joacă pentru câștiguri va căuta întotdeauna să își perfecționeze stilul de joc prin citirea ghidurilor și experiementarea celor mai populare strategii de joc. Site-ul nostru este o sursă foarte bună de documentare pentru orice tip de joc ați alege. Vă sugerăm să jucați precaut și să evitați luarea deciziilor riscante deoarece se poate să regretați. Alegeți strategiile cât mai sigure, logice și țintiți sumele mici pentru câștiguri mai sigure. Indiferent de motivul pentru care alegeți să jucați pe bani reali, trebuie să vă menționăm de la început de riscul la care vă supuneți. Atunci când alegeți să jucați pe bani reali, inevitabil sunt expuși la riscul de a deveni dependenți de jocuri de noroc. Trebuie să fiți conștienți de acest lucru și să dozați jocul pe bani reali în limite rezonabile.

Ce trebuie reținut

O modalitate simplă de a câștiga bani reali este să apelați la bonusurile de cazinou. Sfatul nostru este unul foarte clar. Bonusurile și promoțiile reprezintă unele dintre cele mai mari avantaje ale jocului într-un cazinou online. Cu toate acestea, fiecare promoție are definită un anumit set de reguli și condiții. Este important să citiți cu atenție regulile jocului din spatele fiecărei oferte promoționale. Citiți termenii și condițiile acestora, iar dacă aveți orice fel de nelămurire contactați de îndată departamentul de servicii clienți.

Când să joci și ce anume

Vor fi situații în care nu veți știi dacă ar trebui să joci pentru bani reali sau să joci de distracție. Este important să gestionați corespunzător aceste situații deoarece sunt deosebit de importante. Situațiile acestea sunt cele în care jucătorii începători realizează principalele greșeli și ajung să regrete ulterior. Există o serie de aspecte pe care trebuie să le aveți în vedere atunci când alegeți să jucați într-un cazinou online. Pentru început trebuie să luați în calcul starea dumneavoastră de spirit. Dacă cumva nu vă simțiți prea bine sau ați avut de-a face recent cu un eveniment nefericit, acest lucru v-ar putea influența judecata în cadrul jocurilor viitoare. De aceea, în acest caz recomandarea noastră este să vă îndreptați doar către jocurile favorite și să jucați doar de distracție. Folosiți doar mize mici sau jucați gratuit dacă cazinoul dumneavoastră permite acest mod. Ideea acestei reacții este să vă faceți să vă simțiți mai bine și să eliminați riscul de a pierdut sume importante de bani din cauza unor decizii greșite. De asemenea, vă sugerăm să abordați aceeași modalitate și dacă ați consumat băuturi alcoolice. Dacă nu vă aflați în niciuna din situațiile anterioare, atunci puteți alege oricare din cele două categorii: jocul pentru bani reali sau de distracție. În această situație, puteți alege să jucați atât la jocurilor dumneavoastră favorite, cât și la alte tipuri de joc care v-au trezit interesul. Cu toate acestea, folosiți mize mici la jocurile noi până vă obișnuiți cu noul mod de joc. Jucați responsabil și nu veți regreta! Mult noroc!