Bingo online

Bingo-ul este un joc care inițial s-a jucat offline în diverse locații special amenajate din întreaga lume. O mulțime de persoane se strângeau aici și își cumpărau tichete în speranțe că vor deține combinațiile câștigătoare. Deși premiile puse în joc nu erau prea mari, distracția era amplificată atunci când cineva striga entuziasmată BINGO.

Datorită  popularității sale, a fost creată și o versiune online de Bingo, pentru a oferi șansa oricărui jucător de a-și juca jocul favorit fără a mai fi nevoit de a se deplasa.

Cum se joacă Bingo Online

Jocul de Bingo online se joacă după reguli similare jocului offline. Fiecare jucător își achiziționează câte un cartonaș sau mai multe. În funcție de tipul de joc Bingo,  jocul poate avea 75 de numere în cazul celui american sau 90 de numere în cazul celui englez și australian. Fiecare cartonaș are un anumit număr de numere pe care trebuie să le obținem cât mai repede.

După ce am dat start jocului, se vor anunța diverse numere aleatoare care pot fi sau nu aceleași cu cele de pe cartonașul nostru. Imediat ce am completat toate numerele de pe cartonaș, jocul se oprește automat și se afișează numărul de numere rulate până atunci. În funcție de numărul acestora se va calcula și premiul nostru. Ulterior, va începe o nouă rundă ce va necesita un alt cartonaș.

Bingo Online într-un Cazinou Online

Jocurile de Bingo Online sunt prezente în cea mai mare parte în cadrul cazinourilor online într-o secțiune separată dedicat. Chiar dacă sunteți ați jucat doar Bingo clasic până acum, vă veți adapta foarte repede într-un joc Bingo Online. Jocul este mult mai ușor deoarece cea mai mare parte din joc este automatizată.

Singurii pași pe care trebuie să îi realizați dumneavoastră este să cumpărați tichetul de joc și să dați start jocului. Sistemul de joc se va ocupa cu evidențierea pe cartonaș a numerelor anunțate și se va opri automat când ați completat toate numerele necesare. La final vă veți primi premiul corespunzător. În plus, aveți ocazia să discutați în timpul jocului cu ceilalți jucători în cadrului ferestrei de Chat.

Jocul de Bingo Gratuit sau pe Bani Reali

Aveți la dispoziție două modalități de a a juca jocuri bingo online: gratuit sau pe bani reali. Pentru a juca un joc bingo online gratis tot ce trebuie să faceți este să accesați orice joc de bingo online care prezintă și o versiune demo. Aceste versiuni demo sunt identice cu cele pe bani, doar că moneda de joc este una virtuală. Astfel, puteți achiziționa oricâte tichete de joc doriți deoarece monedele sunt de obicei nelimitate.

Versiunile demo de Bingo sunt ideale dacă vă aflați la început de joc și aveți nevoie o familiarizare înainte de a juca pe banii personali. Considerăm că aceasta este cea mai bună metodă de a învăța regulile jocului. Cu toate acestea, distracția maximă a jocului este oferită prin jocul cu bani reali. Adrenalina crește cu fiecare rundă, iar bucuria câștigurilor de bani reali este net superioară.

Avantaje și dezavantaje Bingo Online

Bingo Online are o serie de avantaje și dezavantaje față de cluburile de Bingo, însă aici le vom expune doar pe cele mai importante.

Avantaje

  • Câștiguri mult mai mari
  • Se oferă premii de bun venit și de loialitate
  • Puteți relaționa în fereastra de Chat
  • Puteți juca de oriunde v-ați afla

Dezavantaje

  • Nu puteți striga BINGO ca într-un club fizic
  • Riscul mai ridicat de cheltui peste bugetul alocat
  • Experiența de joc nu se compară cu cea dintr-un club de Bingo

Concluzie

Așadar, joacă Online Bingo! Este un joc distractiv și relaxant, o metodă foarte bună de destindere de la rutina zilnică. În plus, aveți ocazia să câștigați și sume importante de bani în doar câteva secunde. La urma urmei este un joc de noroc în cadrul căruia distracția trebuie să primeze. Sfatul nostru este să profitați de versiunile demo ale jocului dacă nu ați înțeles prea bine modalitatea de joc. Nu uitați să încercați lista noastră de Cazinouri Recomandate pentru Bingo Online!