Păcănele (sloturi) online

Sloturile (păcănelele) online sunt cu siguranță cele mai populare jocuri de noroc din orice cazinou online. Similare celor de la aparate, sunt ușor de jucat având reguli simple. Se joacă doar individual, însă grafica și temele alese le fac cu adevărat irezistibile și distractive.

Pe lângă toate acestea au și capacitatea să ofere oricărui jucător senzația că oricând poate câștiga sumele colosale puse în joc cu doar puțin noroc. Pentru ca dumneavoastră să fiți un adevărat maestru al acestor păcănele online veți avea nevoie de informațiile esențiale ale acestui ghid. Sfaturile și strategiile oferite aici vă pot asigura câștiguri sigure și substanțiale dacă veți alege să le folosiți.

Cele mai bune păcănelele online

Subiecte principale


Jackpotul Mega Moolah a atins suma de 13 milioane!

Popularul slot progresiv a fost premiat cu victorii rasunatoare din 2006 si formeaza o parte din reteaua de jackpoturi a Microgaming, care este cea mai raspandita din industrie.

Mega Moolah

Cum să Joci Sloturi ca un Profesionist

Cu siguranță doriți să deveniți un adevărat maestru al acestor păcănele online. Acest lucru este posibil doar dacă urmați câteva sfaturi simple.

  1. Fixează-ți dinainte suma pe care o vei paria. Asta e greșeala pe care o fac majoritatea jucătorilor de sloturi, își depășesc suma stabilită inițial pentru pariat sau nu și-o setează deloc. Acest lucru te poate feri de tentația de a paria sume suplimentare din alte surse în cazul unor pierderi.
  2. Trebuie să cunoști conceptul de payline. Acesta devine important când calculezi cât te-ar costa efectiv să joci la respectivul slot un anumit număr de linii. Nu ținti niciodată la cele mai numeroase linii pentru potul cel mare decât dacă bugetul îți permite!
  3. Nu te lua după zvonuri. Nu fi unul dintre aceia care consideră că dacă un slot nu a mai dat un premiu de ceva timp înseamnă că e setat să te facă să pierzi. Fiecare aparat are un sistem aleatoriu de alegere a câștigătorului.
  4. Profită de bonusurile și Jackpoturile sloturilor. Acestea au anumite cerințe pentru a le putea câștiga. Cele mai multe necesită o anumită sumă minimă care să fie pariată în runda respectivă, altfel nu vei fi luat în calculul de sistem.
  5. Folosește-te de rotirile gratuite pe care le oferă slotul respectiv. Adesea, sloturile oferă anumite runde gratuite de bun venit pentru jucător. Puteți profita de acestea să vă familiarizați cu slotul respectiv și chiar să câștigați primii bani.

Varietatea tipurilor de sloturi (păcănele)

Cum într-un cazinou online nu apare problema spațiului ca într-un cazinou tradițional, gama de jocuri este mult mai largă. Pe lângă cele mai simple păcănele care au ca tema fructe în care tot ce trebuie să faci e să apeși Spin, există și alte tipuri de sloturi online:

Sloturile cu 3 tamburi

Sloturile cu 3 roleCunoscute și sub numele de 777, sunt cele mai populare tipuri de sloturi. Acestea au 3 simboluri pe fiecare rolă și sunt practic sloturi cu o singură linie câștigătoare. Astfel, pentru a câștiga trebuie să aliniați același simbol pe linie. Există alte versiuni de păcănele cu 3 linii și 3 tamburi, dar și acestea funcționează după aceleași principiu.

Sloturile cu 5 tamburi

Sloturile cu 5 roleSloturile cu 5 tamburi sunt în special folosite în sloturile online. Acestea au 5 role de joc și mai multe linii câștigătoare. Sunt mai atractive prin efectele sonore și vizuale ale fiecărui aparat adaptat după o anumită temă. La acestea e de reținut că cu cât numărul de linii câștigătoare este mai mare, cu atât câștigurile sunt mai semnificative.

Sloturile progresive

Sloturile progresiveSunt acele păcănele care sunt strict legate de un Jackpot și la care participă mai mulți jucători simultan. Jackpotul crește progresiv până ce unul dintre jucători reușește să prindă combinația câștigătoare. De obicei aceste tipuri de sloturi necesită 5 simboluri identice pe aceeași linie pentru a fi câștigate.

Sloturile 3D

Sloturile 3DSloturile 3D sunt unele dintre cele mai noi tipuri de păcănele online. Acestea oferă imagini tridimensionale, extrem de realiste, animații 3D, dar și efecte sonore de excepție. Acestea vin într-o gamă variată de teme dedicate, fiind oferite, de cei mai mari producători de software de gambling internațional. Au funcții similare cu păcănele clasice.

Sloturile VR

Sloturile VRSloturile VR oferă o experiență nemaiîntânită care te transpune într-un cazinou clasic având sloturile tale favorite la dispoziție. Această oportunitate poate fi accesată doar prin intermediul unor ochelari pentru Virtual Reality și anume, ochelarii Oculus Rift VR. Se pot achiziționa și în țara noastră. Din păcăte, nu există niciun cazinou online VR în România, însă există câteva internaționale.

iSlots

iSlotsiSlots sau Interactive Slots au un principiu de funcționare similar sloturile clasice, însă au câteva diferențe notabile. Fiecare slot are o poveste pe care o respectă. Rundele bonus fac ca iSlots să fie cele mai profitabile sloturi deoarece nu mai depind de norocul utilizatorului, ci doar de priceperea acestuia în rezolvarea unor jocuri simple. Nici aceste sloturi nu există momentan în țara noastră, însă există câteva site-uri internaționale care le oferă.

Cum funcționează sloturile

Toate sloturile au la bază același sistem numit Random Number Generator. RNG generează mii de numere aleatoare, iar atunci când apăsăm butonul Spin, același sistem alege un număr pentru fiecare rolă a slotului. Fiecare număr corespunde unui simbol, iar ulterior aparatul afișează simbolurile respective și jucătorul află dacă a câștigat ceva sau nu. Este deci imposibil să prezicem rezultatul unei rotiri și din acest punct de vedere, ai șanse la fel de mari să câștigi de două ori consecutiv Jackpotul cel mare sau să ai parte de rotiri necâștigătoare. Totuși, în realitate multe din numerele generate aleatoriu au drept finalitate rotiri pierzătoare și doar câteva dintre ele duc la un câștig spectaculos. Fiecare rotire este total aleatorie și nu are legătură în niciun fel cu rotirile precedente sau de cele viitoare. Dacă ai obținut un câștig mare la o rotire, nu înseamnă că următoarele rotiri vor fi pierzătoare, dar nici că îți vor aduce și alte câștiguri. Așadar, tot ce trebuie să faci pentru a juca la un slot este:

  • Alege numărul de linii și suma pariată pentru fiecare rundă
  • Apasă Spin și bucură-te de joc
  • Încearcă să prinzi cel puțin 3 simboluri identice pentru a câștiga

Cum să alegi un slot de cazinou

Pentru a vă maximiza șansele de a câștiga cele mai mari sume de bani și de a vă distra pe măsură trebuie să aveți câteva lucruri în vedere:

Urmărește cel mai mare procent de payout

Procentul de payout este specific fiecărui cazinou online și este aplicat tuturor sloturilor din cazinoul respectiv. De exemplu, în cazul în care câștigați 100 lei la slotul unui cazinou cu procentul de payout de 99%, dumneavoastră veți primi suma de 99 lei, iar 1 leu va fi profitul cazinoului. Acest procent se aplică la toate câștigurile pe care le realizați la slotul respectiv și nu e necesar să retrageți fiecare câștig.

Alege cel mai bun bonus posibil

Bonusurile de bun venit suntvcde obicei un anumit procent din suma depusă și variază în funcție de slotul ales. Puteți să profitați de aceste bonusuri pentru a putea cumpăra mai multe rotiri. Trebuie să știți că acest bonus în bani nu poate fi retras, ci necesită să fie jucat ulterior. De aceea, vă sugerăm să citiți și Cerințele de Pariere ale păcănelei respective deoarece de acestea va depind acordarea bonusurilor viitoare.

Alege sloturile și cu versiune mobile

Dacă doriți să vă bucurați de slotul favorit cât mai mult timp, chiar și atunci când nu vă  aflați în preajma unui computer, ar fi indicat ca slotul să aibă și o versiune mobile. Astfel, veți putea să vă jucați slotul preferat de pe telefonul mobil și poate chiar să prindeți potul cel mare jucându-vă pe telefon. Regulile și funcțiile versiunii mobile a slotului sunt de obicei aceleași cu ale versiunii desktop.

Jocurile pe calculator – avantaje și dezavantaje față de sloturile mobile

Majoritatea celor care încearcă un slot pentru prima dată preferă să o facă de pe desktop. Asta pentru că unele cazinouri oferă acces la o selecție mai mare de jocuri, fie gratuit, fie pe bani reali dacă alegi să le accesezi de pe desktop sau ai parte de unele funcționalități ale jocurilor indisponibile de pe mobil.

Acestea sunt câteva dintre motivele pentru care o mare parte dintre pasionații de sloturi aleg jocurile pe calculator. Însă, odată cu evoluția tehnologiei, și sloturile mobile încep să prindă teren și popularitate în rândul jucătorilor.

Ele sunt o alternativă atractivă pentru momentele în care nu ai acces la laptop (te poți juca pe drum, în stație etc.). În plus, majoritatea sloturilor noi au și o variantă mobile iar din ce în ce mai mulți operatori din România oferă aplicații dedicate pentru Android și iOs.

Fii atent la Jackpoturile progresive

Dacă vreți să țintiți sume și mai mari, ar fi o idee bună să le acordați atenție și sloturilor cu Jackpoturi progresive. Acestea au un payout mai mic decât sloturile obișnuite, dar potențialele Jackpoturi vă vor face să treceți cu vederea acest aspect.

Asigură-te că ai ales un cazinou cu plată rapidă

De asemenea, ar mai trebui să vă asigurați că slotul respectiv este oferit de un cazinou online cu renume care face plățile rapid către clienții săi. Cele mai cunoscute cazinouri online respectă acestă condiție deoarece e unul din principalele moduri de a atrage noi clienți.

Cum să câștigi la păcănele

Deși sloturile sunt la baza tot jocuri de noroc asemeni tuturor celorlalte jocuri dintr-un cazinou, putem să facem anumite lucruri pentru a ne crește șansele de câștig:

Cunoașteți regulile sloturilor

Fiecare slot are propriile sale reguli și ar trebui să le citiți pentru a nu avea surprize. Totuși, sunt anumite aspecte care sunt similare între sloturi.

Jackpoturile sunt premii oferite de sloturile online în momentul când obțineți anumite combinații de simboluri. Un slot poate oferi mai multe Jackpoturi per total, dar nu poate oferi decât unul în cadrul unei runde.

Wild Symbols sunt simboluri speciale ale fiecărui slot care vă pot aduce premii speciale. Rolul acestora este de a înlocui un simbol lipsă din combinația dumneavoastră pentru a accesa un anumit premiu.

Rundele bonus sunt specifice sloturile online și vă oferă posibilitatea să jucați gratuit un anumit număr de runde. Acestea pot fi câștigate prin anumite combinații de simboluri sau ca premii la depuneri de valută.

Strategia de bază pentru sloturi

Fiecare slot are atașat propriul tabel cu combinațiile câștigătoare cu valorile corespunzătoare. Aici vei putea observa și premiile speciale puse în joc. Cunoașterea acestora vă va face experiența de joc mai plăcută. De asemenea, veți știi dacă respectivul slot necesită un anumit număr de linii jucate sau o sumă minimă pariată pentru a fi eligibili celor mai mari premii.

Sfaturi avansate pentru păcănele

Jucați întotdeauna pe un număr cât mai mare de linii, iar suma pariată să fie aleasă în funcție de bugetul personal. Astfel, cu cât numărul de linii jucat este mai mare, cu atât șansele de combinații câștigătoare sunt mai ridicate. De asemenea, majoritatea sloturilor vă vor cere să jucați un anumit număr de linii pentru a putea câștiga Jackpoturile sau rundele bonus.

Profitați de versiunile demo și cele gratis ale sloturilor. Unele sloturi vă oferă această posibilitatea și ar fi bine să profitați de ea pentru a vă obișnui cu noul slot și a-i învăța regulile gratis.

Dicționar de termeni

Este un mod special în care se pot câștiga atât runde bonus sau pot accesa un mini joc. Acestea pot avea și câștigurile mărite de câteva ori.
Este valoarea monedelor pariate pentru fiecare rundă viitoare. Astfel, fiecare monedă are valoarea pe care o setezi și în funcție de ea vor fi și câștigurile viitoare.
Este termenul folosit pentru a arăta câștigul într-o rundă.
Este parierea maximă pe care o puteți face în respectiva rundă căreia îi corespund și câștigurile maxime disponibile. În acest stadiu sunt eligibil tuturor tipurilor de câștiguri.
Este Jackpotul la care contribuie și participă mai mulți jucători simultan. Aceste Jackpoturi progresive pot crește până la sume impresionante de bani până va fi câștigat de un norocos. De obicei acesta necesită un max bet constant și o anumită combinație de simboluri. După ce este câștigat Jackpotul respectiv, suma este resetată la o valoare standard de început.
Sunt liniile care plătesc dacă conțin anumite combinații de simboluri. Acestea pot fi văzute în tabelul atașat slotului.
Este câștigul rezultat și retras de către jucător indiferent de valoarea acestuia.
Este procentul de plată al cazinoului pentru fiecare câștig rezultat. Ideal este cât mai aproape de 100% pentru jucător, iar diferența este profitul cazinoului.
Este tabelul atașat fiecărui slot în care sunt prezentate combinațiile câștigătoare, regulile, paylineurile și explicațiile simbolurilor speciale.
Este sistemul propriu de funcționare al slotului prin care sunt alese simbolurile afișate și determină câștigurile.
Sunt rolele de joc dintr-un slot online. Acestea se rotesc după ce apăsați Spin și poziția lor finală determină un simbol aleator.
Sunt simbolurile speciale care nu e obligatoriu să se afle pe paylineuri pentru a oferi ceva. Cu cât aveți mai multe astfel de simboluri cu atât premiile speciale sunt mai importante.
Este un tabel specific sloturilor cu Jackpot progresiv în care sunt afișați jucătorii care vor fi plătiți cel mai mult pentru că au pariat cea mai mare sumă până în prezent.
Sunt imaginile, numerele, formele sau literele care apar pe rolele unui slot. Combinațiile între acestea determină câștigurile potențiale.
Este un simbol special corespunzător un anumit slot care poate înlocui orice alt simbol și astfel vă poate ajuta să accesați anumite câștiguri prin combinațiile rezultate.

Cum descopăr cele mai noi jocuri la păcănele 2018?

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai tari jocuri la păcănele din 2018, urmărește site-ul nostru. Postăm recent detalii despre cele mai noi sloturi pe care le poți încerca, atât de pe desktop, cât și de pe mobil, precum și recenzii ale celor mai bune cazinouri online.

Sfatul nostru este să verifici periodic și furnizorii de top din industrie (Netent, Microgaming, Play&Go) pentru a nu rata cele mai noi sloturi. Fiind provideri mari, ai garanția că vei găsi lunar doar cele mai noi și îmbunătățite jocuri special pentru fani, disponibile de pe o varietate de device-uri. Nu uita – ultimele lansări de jocuri vin cu grafică îmbunătățită și multe alte facilități. Chiar dacă ești fan al sloturilor clasice, nu strică să le încerci nici pe cele noi pentru o experiență de joc inedită!

Incercati cele mai noi sloturi la cazinourile recomandate

Bollywood Story

Cei de la NetEnt au reusit sa surprinda intr-un mod foarte reusit in acest joc atmosfera filmelor de la Bollywood si cultura indiana. Cu 5 role, trei randuri si 9 linii de miza, jocul va surprinde cu flori care plutesc in jurul ecranului in timpul fiecarei rotatii Free Spins si cu Floating Wilds. Jocul este jucat cu 9 linii de miza fixa si diferite niveluri ale fisei, nivelul mizei fiind setat prin folosirea sectorului Nivel. La fiecare rotire de la jocul principal apar aleatoriu intre doua si patru Floating Wild.

Aztec Warrior Princess

Intra in pielea unui aventurier fara teama si cauta jackpot-ul intr-un joc pe cat de frumos, pe atat de provocator. Toti am visat macar odata sa descoperim o comoara uitata undeva. Si pentru ca nu toti ne permitem acest lux, dezvoltatorul Play’n Go s-a gandit sa ne duca in aceasta calatorie prin intermediul acestui slot vizual impresionant, ale carui puncte forte sunt rolele. Diferitele simboluri sunt gravate in zidul de piatra al unui templu aztec misterios din inima junglei, iar niste bug-uri ciudate traverseaza ecranul atunci cand te astepti cel mai putin.

Aztec Warrior Princess Slot
40 Super Hot

40 Super Hot – este un slot 2018 cu 40 de role, 5 linii fixe cu o gramada de fructe colorate, stele si 8 carti, din care una e Scatter si una Wild. Cu ce va atrage acest joc? Cu un premiu deosebit de 20.000 de credite. O alta supriza a jocului este faptul ca puteti paria pe toate cele 40 de role, si desi jocul nu ofera bousuri, payout-ul la 40 Super Hot este de 95.81%. Este clar ca jocul nu este de ratat, dar va recomandam sa cititi regulamentul si sa fiti atenti la joc, datorita numarului mare de linii.

40 Super Hot
Hugo

Hugo – creat de Play N’ Go este unul din marile succese in topul de sloturi noi la cazinourile online si se bazează pe seria de desene animate cu acelasi nume. Vrajitoarea Afskylia va invita sa va alaturati ei in cautarea comorilor, pe care, daca le descoperiti, le va imparti cu dvs. Cu o grafica impresionanta, jocul se desfasoara pe 5 role si 10 linii si beneficiaza de multiplicatori si 15 rotiri gratis. Jackpot-ul? Tine-te bine: cinci sute de mii de dolari! E clar ca nu ai voie sa il ratezi.

Hugo Slot
Book of Dead

Book of Dead – este unul din cele mai recente jocuri de pacanele 2018 creat de Play’n GO. Nu ezita si intra si tu in aventura epica a cautarii de comori in piramidele egiptene alaturi de personajul Rich Wilde. Jocul cu o interfata deosebita se bazeaza pe cinci role, trei linii si 20 de rotiri gratuite. Un fapt interesant de metionat la acest slot 2018 este faptul ca scatter-ul si wild au una si acceasi pictograma, scarabeul, iar payout-ul este de 95.6%.

Book of Dead

Sloturi video cu fructe

Dacă ești un veteran al jocurilor de noroc, mai mult ca sigur ți-ai pus la încercare îndemânarea și la păcănelele cu fructe. Jocurile clasice, de început ale cazinourilor stradale, prezente astăzi și în oferta cazinourilor online își mențin popularitatea în rândul jucătorilor începători, dar și avansați. Dacă vrei un slot cu o interfață accesibilă și reguli simple de urmat, clasicele păcănele cu fructe sunt potrivite pentru tine.

Top sloturi video cu fructe

Poți juca de pe desktop sau tabletă, gratis sau pe bani reali. Sloturile cu fructe sunt alegerea ideală pentru mulți jucători pentru că oferă câștiguri dese și atractive, sunt dinamice și, fiind o categorie de jocuri online foarte populară, oferta pe care o pun la dispoziție cazinourile online este una variată.

Q&A despre sloturi

Consultă lista noastră de cazinouri de top, precum și cele mai noi sloturi pe care ți le recomandăm. Aruncă o privire și pe ofertele celor de la Microgaming sau Netent dacă vrei să fii primul care încearcă un slot nou. Ei postează noutăți în fiecare lună iar jocurile sunt optimizate și pentru mobil.
Da, există site-uri ca Gaminator.com care îți permit să încerci un slot fără să îți creezi un cont, ci jucând ca “guest”. Însă, ține minte că dacă vrei să îți păstrezi anonimatul atunci când joci, nu vei avea acces la toate funcțiile sloturilor tale preferate, ci doar la versiuni demo ale acestora.
Păcănelele cu fructe sunt printre primele jocuri apărute la cazino. Ele au o tematică simplă și nu diferă foarte mult de celelalte sloturi în ceea ce privește regulile general de joc (scopul jucătorului este să nimerească mai multe combinații de simboluri câștigătoare pe aceeași linie, trebuie să selectezi liniile de joc, pariul tău și să apeși butonul Spin, păcănelele cu fructe sunt disponibile în variante cu 3 role sau 5 role etc.). Însă, versiunile mai vechi ale anumitor sloturi video cu fructe pot să nu aibă anumite simboluri speciale sau funcționalități ale sloturilor mai noi (funcția gamble, runda bonus, free spins etc.). De asemenea, deși grafica sloturilor video cu fructe a evoluat în prezent, versiunile mai vechi nu au cele mai bune efecte grafice sau de sunet, ci mențin o interfață simplă.
Câteva dintre sloturile progresive cu cele mai mari câștiguri înregistrate pe care ți le recomandăm sunt Mega Moolah (deține recordul de 18 milioane de euro – cel mai mare câștig la un slot online), dar și Mega Fortune, Arabian Nights sau Hall of Gods. Dacă ești interesat de sloturi cu jackpoturi progresive, verifică oferta Netent, pentru că acest provider produce o varietate de astfel de sloturi, cu câștiguri totale mai mari sau mai mici.
În ceea ce privește păcănelele cu jackpot progresiv, cel mai important de reținut este că plătesc mai rar, dar valoarea câștigurilor este de regulă mai mare. Ce trebuie să faci este să pui la bătaie un pariu cât mai mare, să profiți din plin de funcția Max Bet pentru că îți vei crește șansele de câștig. Dacă folosești această funcție, slotul îți va plăti valoarea maximă a jackpot-ului.
Nu. Atunci când îți faci un cont pe un cazino online, trebuie să furnizezi date reale (copie după actul de identitate, datele cardului dacă vrei să joci pe bani reali) iar acestea vor fi verificate de cazino. Este ilegal să joci la orice fel de slot în 2018 dacă nu ai împlinit vârsta de 18 ani.
Nu. Majoritatea cazinourilor online licențiate din România îți oferă posibilitatea de a juca direct din browser și au platforma optimizată pentru mobil. Însă, în unele cazuri, dacă descarci aplicația dedicată a cazinoului ai acces la mai multe jocuri sau funcții.
Nu. Sloturile sunt complet aleatorii, ele folosesc tehnologia RNG (Random Number Generator). Jucătorul nu poate face nimic pentru a controla rezultatul unui slot, tot ce poate face este să-și îmbunătățească strategia de joc pentru a-și crește șansele de câștig, dar nu există o rețetă sigură.

Rezumat

Sloturile online sunt o modalitate excelentă de petrecere a timpului liber într-un mod plăcut și relaxant. De asemenea, este una dintre posibilitățile cele mai ușoare de a câștiga mulți bani, fără prea mult efort și într-un timp foarte scurt. Dacă te simți norocos, ai câțiva bani disponibili și vrei să te distrezi, ar fi bine să încerci un slot online. Datorită gamei de sloturi foarte diversificate, îți vei găsi cu siguranță și un slot pe gustul tău care poate îți va schimba viața. Prin intermediul acestui ghid, ai învățat tot ce ar trebui să știi despre sloturile online și modalitățile de câștig. Tot ce mai ai nevoie este practica. Totuși, trebuie să ai grijă să nu cazi în mania jocurilor de noroc care te poate duce în final la faliment. Site-ul nostru susține jocul responsabil realizat doar de către persoanele de peste 18 ani. Noi îți urăm succes și mult noroc!