20 Hot Blast sloturi

 • tip slot :Video Slot
 • # Mulinete: 5
 • Linii : 20
 • Jackpot type: Progressive jackpot
 • Rotiri gratuite: Da
20 Hot Blast este un slot clasic din seria „Hot” a celor de la EGT, lansat în martie 2019. Dezvoltatorul bulgar este recunoscut pentru apetența sa față de vechile slot machine-uri din Vegas – încă din 2002 ne-a obișnuit cu astfel de titluri. De data aceasta, EGT ne propune o adiție fresh la portofoliul său de sloturi vintage cu patru jackpot-uri progresive declanșate aleatoriu. Dacă ai încercat în trecut 20 Burning Hot sau 20 Dazzling Hot, îți va plăcea cu siguranță și acest titlu.

Un joc de modă veche din cazinourilor terestre, reinventat în varianta videoslot online, 20 Hot Blast poate fi încercat gratuit sau pe bani reali la Winbet Cazino.

Cum se joacă? 

20 Hot Blast are o structură de 5 role, 3 rânduri și 20 linii de plată fixe. Un titlu nou în oferta EGT, îl găsești la majoritatea cazinourilor de top. Ca să începi efectiv jocul, ai nevoie doar de câteva click-uri direct din browser, fie că alegi să joci de pe desktop sau de pe un device mobil, pe credite bonus sau direct pe bani reali.

Asemeni unui clasic veritabil din Vegas, nu lipsesc simbolurile fructe, clopotele și animațiile care acompaniază orice combinație câștigătoare pe role. Soundtrack-ul este unul relativ generic, fără prea multe efecte speciale, tocmai pentru a menține atmosfera dintr-un cazino land-based.

Deasupra rolelor vei vedea secțiunea cu cele patru jackpoturi Mystery Cards. Cu cât rotești mai mult, cu atât valoarea lor crește. Cel mai mic jackpot corespunde treflei, iar cel mai profitabil este inima neagră. Mizele pot fi ajustate de la 0.01 până la 400 per rotire iar sensul de plată este de la stânga la dreapta. Jocul îți oferă cinci opțiuni în ceea ce privește valoarea creditelor pe care le poți ajusta cu fiecare rotire – 20, 40, 100, 200 sau 400 monede.

Simboluri, runde bonus și funcționalități speciale

 • Cireșele și lămâile – dacă nimerești 3-5 simboluri de același tip pe o linie de plată, ele te vor răsplăti cu între 5x și 50x valoarea mizei
 • Cifra 7 – cel mai profitabil icon, oferă un jackpot de top de 3000x valoarea mizei
 • Portocalele și prunele – plătesc între 5 și 75x valoarea pariului
 • Simbolurile BAR – plătesc între de 10 și 250x valoarea pariului, în funcție de combinațiile în care apar, cele mai profitabile fiind cele BAR-BAR-BAR.
 • Clopotul auriu – te răsplătește cu 20-250x valoarea mizei
 • Bombele – simboluri wild. Apar pe rolele 2,3,4 și se expandează indiferent de poziția în care se regăsesc. Atunci când explodează, sunt acompaniate de un jingle sugestiv 
 • Săculețul – simbol scatter, activează funcția bonus și plătește până la 10 000 monede

Caracteristici speciale

Un punct forte care merită menționat aici este mecanica de joc Toppling Reels. Practic, pe durata jocului de bază, combinațiile câștigătoare “explodează” pe role iar simbolurile norocoase implicate în combinațiile respective dispar, fiind înlocuite de simbolurile aflate deasupra rolelor. În acest timp, se adaugă și un multiplicator progresiv care începe de la 2x și crește cu 1x la fiecare câștig consecutiv.

Funcții bonus 

20 Hot Blast face parte din suita de titluri progresive EGT care oferă o funcție bonus cu 4 jackpot-uri progresive (Jackpot Cards Mystery Bonus). Ea poate fi declanșată aleatoriu după fiecare rotire în jocul de bază.

Dacă acceptă provocarea, jucătorului i se va prezenta un teanc cu 12 cărți de joc cu fața în jos, scopul său fiind de a potrivi 3 de același tip pentru a obține unul dintre jackpot-uri. De exemplu, 3 cărți inimă neagră aduc un jackpot de top de 6 zecimale. Combinațiile de 3 cu trefle sau romb plătesc și ele, dar jackpoturile sunt mai mici.

O altă funcție bonus pe care o oferă 20 Hot Blast este funcția Gamble. După orice combinație câștigătoare, jucătorului i se permite să parieze, la propriu, totul pe o carte. Dacă nimerești corect culoarea unei cărți de joc – între roșu și negru – ți se dublează câștigurile. 

Jackpot-uri 

Pentru că este un slot cu jackpot progresiv, 20 Hot Blast are un grad de volatilitate destul de mare, însă RTP-ul său nu a fost făcut public. Jackpot-ul maxim este de 60 000 credite. Cea mai mare parte din câștiguri sunt declanșate de simbolurile cu valoare mică (ex: prunele), dar datorită mecanicii de joc care permite acumularea simbolurilor norocoase unele peste altele pe role (stacked symbols), pot fi generate și câștiguri mai substanțiale.

Rotiri gratuite

Un punct slab al slotului este lipsa rundelor cu rotiri gratuite. Jucătorul trebuie să se bazeze exclusiv pe re-rotirile cu multiplicatori pentru a-și rotunji veniturile.

Pot juca și de pe mobil? 

Jocul este disponibil și optimizat pe toate platformele. Poți juca direct din browser în varianta demo pe credite bonus sau pe bani reali. Slotul se comportă la fel atât de pe mobil (Android ș iOs), cât și de pe tablete. Pentru că nu are o construcție foarte complexă, e ușor de urmărit și de pe un ecran mai mic.

Concluzii

20 Hot Blast este o adiție interesantă în seria HOT a celor de la EGT. Păstrând intacte elementele consacrate ale unui joc de păcănele vechi, acesta face un pas înainte, modernizând mecanica de joc prin funcția Toppling Reels. Multiplicatorul care crește progresiv asigură câștiguri relativ constante, iar cele patru jackpot-uri sunt un bonus de nerefuzat pentru jucătorii la risc.