Sloturile cu 3 tamburi

Dacă nu sunteți familiarizați cu jocurile de noroc dintr-un cazino online sau pur și simplu doriți să jucați un joc simplu și ușor de folosit, atunci slotul video cu 3 tamburi este fix ceea ce căutați. Este unul dintre primele jocuri de cazinou apărute. Prin intermediul acestui joc puteți câștiga sume impresionante de bani dacă norocul este de partea dumneavoastră. Slotul cu 3 tamburi este poate cel mai popular tip de slot video și principala alegere a milioane de jucători în fiecare zi. În acest joc veți avea posibilitatea să accesați și câteva bonusuri speciale prin intermediul simbolurilor Wild și Scatter.

Sloturi originale cu 3 tamburi acum şi online

  • Marcă
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere

Ce este un slot cu 3 tamburi?

Slotul cu 3 tamburi este un slot video extrem de popular în ziua de azi, chiar dacă există multe alte derivații ale acestuia. Deși la bază este doar un slot video obișnuit pe care îl puteți găsi în orice cazinou online, slotul cu 3 role are câteva particularități. Jocul este compus din 3 tamburi sau role care se rotesc succesiv odată cu acționarea manetei de început sau prin apăsarea butonului Start.

La finalul rundei, rolele se opresc într-o anumită poziție generată de RNG (Random Number Generator) afișând diferite simboluri specifice. Pe rolele slotului sunt desenate diverse tipuri de simboluri, în funcție de tema pe care o abordează jocul. Simboluri afișate pot fi fructe, animale, personaje de film sau desen, numere și multe altele. Dacă combinația pe care o formează simboluri afișate este una câștigătoare, veți câștiga un anumit procent din suma pe care ați pariat-o, simplu.

Slot cu 3 role vs slot cu 5 role

Dacă nu sunteți prea familiarizați cu aceste tipuri de sloturi video, probabil că aveți și dumneavoastră vă întrebați ce slot să alegeți, cel cu 3 sau cel cu 5 role. Și cum cazinourile online sunt pline cu diverse variații ale acestor sloturi, credem că ar fi bine să știți a le diferenția. Noi vom încerca să vă prezentăm în continuare principalele avantaje ale slotului cu 3 role în fața celui cu 5 role, cu toate că și slotul cu 5 role ale beneficiile sale.

  • Ideal pentru începători

Slotul video cu 3 role reprezintă cea mai bună alegere în materie de sloturi video pentru începători. Funcțiile acestuia sunt relativ simple, fiind ușor de înțeles și implementat de orice începător. În plus, designul slotului cu 3 role este plăcut și simplu, fără efecte sonore și vizuale care ar putea să vă distragă atenția de la strategia adoptată. Acest tip de slot este preferat în special și de veteranii domeniului, deoarece le aduce aminte de vremurile de demult în care existau doar sloturile cu 3 tamburi.

  • Câștiguri mari

Când ne gândim la slotul cu 3 role ne aducem imediat aminte de câștigurile acelea mari și neprevăzute. Doar una dintre marile combinații ne putea aduce din pragul falimentului, până în postura de a ne câștiga salariul pe o lună în doar câteva secunde. Aceste câștiguri uriașe sunt mai rar întânite la sloturile cu 5 role deoarece acolo e nevoie mai mult noroc pentru a crea cele mai mari combinații. Per total, veți avea aproape de fiecare dată câștiguri consistent dacă norocul este de partea dumneavoastră.

  • Este pentru bugete limitate

O parte dintre noi joacă la sloturile video și la cazinou în general strict pentru distracție. Aceștia sunt cei norocoși, pentru care banii nu sunt o problemă. Însă, pentru marea majoritate a jucătorilor acest lucru nu se aplică. Cei mai mulți dintre noi depindem de un buget anume de care ne putem folosi într-un cazinou online. Iar cele mai multe jocuri necesită sume mari de început, cu excepția sloturilor video cu 3 role. În cadrul acestui slot, veți putea să jucați la toate liniile disponibile pentru orice sumă doriți, spre deosebire de sloturile cu 5 tamburi în care va trebui să plătiți mai mulți bani în funcție de numărul de linii de joc la care veți juca.

Dar bonusurile caracteristice?

La capitolul bonusuri caracteristice, sloturile cu 3 tamburi se descurcă acceptabil. Desigur, nu se pot compara cu sloturile cu 5 tamburi deoarece acestea se bazează în principal pe diverse bonusuri și joculețe în interiorul slotului. Însă, și slotul cu 3 role conține două dintre cele mai importante bonusuri specifice sloturilor video.

Primul este cunoscut sub numele de Wild Symbol, simbol sălbatic. Acest simbol este echivalentul jokerului jocul de rummy și are rolul de a înlocui alte simboluri. Astfel, dacă după terminarea rotirii rolelor aveți aproape o combinație câștigătoare și un Wild Symbol, acesta va înlocui simbolul necesar pentru accesare câștigului. În plus, dacă veți avea toate cele 3 Wild Symbols veți câștiga un premiu special. Al doilea bonus caracteristic este Scatter Symbol, simbolul împrăștiat. Acest simbol este complet diferit de celelalte și dacă le veți avea pe toate 3 veți câștiga un premiu unic. Premiul va consta fie în runde gratuite, fie în accesarea unor mini jocuri din care puteți doar câștiga.

Plățile în sloturile cu 3 role

Sumele pe care le veți câștiga în cadrul sloturilor video cu 3 role vor varia ușor de la unul la altul din punct de vedere al plăților. De aceea, va trebui să jucați o bună parte dintre acestea pentru a vedea care dintre ele vă vor oferi cel mai mare procent din câștigurile dumneavoastră. O altă posibilitate ar fi să căutați tabelele descriptive ale fiecărui slot video din cadrul cazinoului dorit. În cadrul acestora ar trebui să precizeze procentajele de plată ale fiecărui slot, inclusiv cele cu 3 role. Cât privește sistemul de plată pentru fiecare combinație câștigătoare, veți avea destul de mult de citit și înțeles, iar de cele mai multe ori acest efort nu este prea necesar. Cu excepția în care sunteți un jucător profesionist, cu destulă experiență și vă doriți să găsiți cel mai bun slot online și să jucați doar la acesta.

Concluzie

Așadar, sloturile video cu 3 tamburi sunt unele dintre cele mai populare și des întânite tipuri de sloturi online. Sunt reprezentative ale acestui tip de joc, fiind și primele tipuri apărute în mediul online. Prezintă anumite avantaje spre deosebire de sloturile cu 5 role și se adresează în special începătorilor, pasionaților și celor care doresc să joace un slot clasic. Câștigurile în cadrul sloturile cu 3 role sunt foarte mari, dar nu la fel de dese ca în cazul celor cu 5 role deoarece numărul liniilor câștigătoare este mai mic. Cu prima ocazie, încercați un slot video cu 3 tamburi.