Sloturile cu 5 tamburi

Sloturile video cu 5 tamburi sunt unele dintre cele mai populare jocuri de noroc dintr-un cazinou online. Acestea vin într-o varietate de tipuri și teme abordate, urmând tendințele vremii și cerințele pieții. Slotul cu 5 role este un joc simplu și ușor de jucat, cu caracteristici speciale care îi conferă unicitatea.

Pe lângă faptul că este un joc extrem de distractiv, are posibilitatea de a vă îmbogății neașteptat de mult. Cu doar o rundă norocoasă aveți posibilitatea de a vă transforma depozitul personal falimentar într-unul cu multe zerouri. În continuare vă vom prezenta cum se joacă, cum se fac plățile, care sunt cele mai bune strategii și multe altele.

Sloturi originale cu 5 tamburi acum şi online

  • Marcă
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere

Ce este un slot cu 5 tamburi

Sloturile video cu 5 tamburi reprezintă o revoluție în domeniul gamblingului online. Acestea îmbină farmecul sloturilor vechi, ca cel al sloturilor cu 3 tamburi cu plăcerea creată de senzația de nou. Această combinație a dat naștere unui nou tip de slot care a devenit treptat reprezentatul acestei categorii de jocuri. Sloturile cu 5 tamburi prezintă caracteristicile inegalabile ale unui slot clasic cu 3 tamburi, dar conține și multe alte funcții și mini-jocuri capabile să vă trezească pofta de joc.

Sistemul de joc este unul extrem de simplu, fără reguli complicate sau greu de înțeles. Jocul este compus dintr-o mașinărie virtuală pe ecranul căreia sunt dispuse 5 tamburi. Fiecare dintre acestea se mișcă imediat ce maneta sau butonul de start a fost acționat de către jucător. Pe fiecare rolă sunt desenate simboluri speciale bazate pe o anumită temă specifică jocului.

Printre tipurile de simboluri se numără cele de fructe, de personaje de desene animate, personaje de film, cifre, animale și chiar simboluri reprezentative perioadei în care trăim. Pentru a putea juca trebuie să plasați întâi de toate un pariu minim care va corespunde unui număr de linii câștigătoare. Cu cât veți paria mai mulți bani, cu atât numărul de linii de joc va crește și implicit, șansele dumneavoastră vor fi mai ridicate.

Caracteristici speciale ale slotului

Caracteristicile speciale sunt elementele de bază pe care se bazează sloturile video cu 5 role. Acestea cuprind cunoscutele simboluri Wild Symbol și Scatter Symbol, dar și rotiri gratuite, runde bonus și chiar jackpoturi progresive integrate în mini-jocuri. Wild Symbol este, așa cum îi spune și numele, un simbol sălbatic evidențiat printr-un simbol diferit de celelalte pentru a-i conferi importanță. Rolul acestuia este de a înlocui orice alt simbol din joc pentru a vă ajuta să creați o combinație câștigătoare. Celălalt simbol unic este Scatter Symbol sau simbolul împrăștiat. Dacă reușiți să obțineți combinația necesară de simboluri Scatter puteți câștiga un premiu aparte constând în rotiri gratuite, accesul la un mini-joc sau premii în bani.

Rotirile gratuite sunt un element specific sloturilor video cu 5 tamburi și unul dintre premiile preferate de jucători. În cadrul acestora aveți posibilitatea să jucați un anumit număr de runde în slot fără să plătiți nimic. Astfel, aveți șansa doar să câștigați. De asemenea, va trebui să îndepliniți o combinație corespunzătoare pentru a accesa acest premiu în runde gratuite. O altă caracteristică a sloturilor cu 5 tamburi sunt mini-jocurile. Aceste jocuri sunt integrate în slotul propriu zis și sunt foarte ușor de jucat. În cadrul acestora puteți doar câștiga, iar suma depinde de perspicacitatea dumneavoastră sau pur și simplu de noroc.

Grafică și abilități avansate

Sloturile video cu 5 tamburi sunt un produs aflat în plină evoluție. Sunt mult mai atractive din punct de vedere vizual și auditiv față de clasice sloturi video cu 3 tamburi. Toate aceste caracteristici menționate anterior nu ar fi atât de atractive pe cât sunt de fapt fără anumite abilități și elemente de grafică avansate. Fiecare slot video abordează o anumită temă unică, precum fructe, animale, numere, filme, desene, Egipt, politice etc. Aceste teme se pot observa ușor prin simboluri desenate pe rolele slotului, dar și prin coloana sonoră în deplină armonie cu tema aleasă și desigur prin efectele speciale vizuale, de asemeni, conform temei respective. Toate aceste elemente de decor sunt capabile să vă creeze starea transpunerii fizice în lumea jocului și astfel, să vă bucurați deplin de experiența conferită de acesta. Cum tehnologia este în continuă dezvoltare, sloturile video în general, nu doar cele cu 5 tamburi, dețin elemente de design din ce în ce mai perfomante, dar și unice conform cerințelor pieței.

Sfaturi de joc

Pentru că un joc nu poate fi eficient fără anumite strategii și sfaturi din partea unor cunoscători, vă prezentăm cele mai bune sfaturi ale noastre pentru slotul video cu 5 tamburi.

  • Controlează-ți câștigurile

Controleaz-i ctigurileIndicat este ca întotdeauna să jucați cu cea mai mică valoare de pariu posibilă. Astfel, dacă veți pierde câteva runde la rând va trebui să creșteți ușor pariul pe care îl efectuați. Dacă dimpotrivă câștigați o serie de runde va trebui să scădeți ușor suma pariată. În acest fel, veți avea un control foarte bun al depozitului dumneavoastră.

  • Cunoaște sistemul de plată

Cunoaște sistemul de platăDupă cum probabil știți, fiecare slot video, inclusiv cele cu 5 tamburi, conțin un anumit sistem de calcul. Acesta diferă de la slot la slot. Astfel, la un slot puteți avea un procent de plată de 96%, care vă promite un procent de 96% din suma pe care o veți câștiga în fiecare rundă. De aceea, vă recomandăm să alegeți sloturile cu un procent de plată cât se poate de ridicat, pentru a vă putea bucura de cât mai mulți bani.

  • Profită de bonusurile cazinoului

Profită de bonusurileMajoritatea cazinourilor online oferă pe lângă bonusurile în bani, bonusuri în runde gratuite la sloturile video. Este și cazul sloturilor video cu 5 tamburi, dacă accesați o astfel de promoție veți avea posibilitatea de a juca un anumit număr de runde complet gratuit. Așadar, veți putea câștiga bani fără să investiți niciun ban suplimentar.

  • Alege jackpoturile mai mici

 jackpoturiÎn multe sloturi video puteți câștiga și anumite jackpoturi speciale. Vă recomandăm să alegeți sloturile cu jackpoturi mai mici deoarece acestea tind de obicei să fie și cele care se câștigă cel mai des.

  • Exersează la sloturile gratuite

 sloturile gratuiteDacă doriți să implementați sfaturile noastre sau să încercați noi strategii abia descoperite, vă sugerăm să le testați mai întâi la sloturile video gratuite. Multe cazinouri online oferă această posibilitate jucătorilor săi, cele mai populare folosesc bani virtuali nelimitați.

Plățile în sloturile cu 5 role

Fiecare cazinou online dorește să câștige cât mai mult, iar de aceea fiecare dintre acestea are implementat un anumit sistem de calcul. De acest sistem de calcul depind în mod direct plățile pe care le face cazinoul utilizatorilor săi. Mai exact, un slot video cu 5 tamburi poate avea un anumit procent de plată într-un cazinou, iar un alt slot video un alt procent de plată. Desigur, acest procent poate diferi și de la cazinou la cazinou, dar de obicei cazinourile mai renumite în domeniu oferă un procent mai ridicat din dorința de a atrage cât mai mulți clienți  și de ai nu-i pierde pe cei actuali. Fiecare slot video are de obicei un tabel afișat alături în care sunt prezentate câștigurile potențiale corespunzătoare fiecărei combinații, dar și procentajul de plată al slotului respectiv.

Concluzie

În concluzie, sloturile video cu 5 tamburi sunt cele mai cunoscute și jucate tipuri de sloturi la momentul actual. Au depășit chiar și clasicele sloturi video cu 3 tamburi. Numeroasele caracteristici speciale sunt cele care i-au propulsat popularitatea în domeniul gamblingului. De aceea, majoritatea producătorilor de jocuri de noroc se axează în principal pe crearea a cât mai multor sloturi video cu 5 tamburi deoarece acestea sunt și cele mai dorite pe piață. Slotul cu 5 role este mai preferat de către jucători decât cel cu 3 role deoarece conține mai multe linii de câștig, ceea ce face ca și șansele de câștig să fie mai ridicate.