Finn’s Golden Tavern sloturi

 • tip slot :Video Slot
 • # Mulinete: 5
 • Linii : 25
 • Jackpot type: Pooled jackpot
 • Rotiri gratuite: Da
Finn’s Golden Tavern este un slot Netent cu tematică irlandeză lansat pe 4 decembrie 2019. El ne aduce în prim plan același personaj, Finn, un spiriduș care cântă la flaut, regăsit și în lansarea „Finn and the Swirly Spin” a celor de la Netent din anul 2017. Cu elemente vizuale similare jocurilor Nintendo, Finn’s Golden Tavern este un sequel ușor de urmărit, având aceeași structură de 5 role și 5 rânduri și o construcție în spirală.

Din slot nu lipsesc nici funcțiile consacrate Netent – mecanica Avalanche și plățile în cascadă. Dacă vrei să-l încerci și tu, îl găsești pe Unibet sau Vlad Cazino.

Cum se joacă? 

Dacă ai jucat Finn and the Swirly Spin în trecut, vei fi încântat să afli că sequel-ul păstrează intacte sistemul și mecanica de joc, astfel că nu va fi o trecere foarte abruptă pentru fanii precedentului. Chiar dacă joci direct Finn’s Golden Tavern, slotul este ușor de înțeles și optimizat pentru toate device-urile. Mizele încep de la 0.10 € per rotire și ajung până la 500 €, deci este potrivit atât pentru jucătorii de buget, cât și pentru high rolleri.

Asemeni tuturor creațiilor Netent, remarcăm și aici un nivel de calitate înalt. Slotul are ca personaj principal același spiriduș care te invită la o noapte de distracție și relaxare în taverna sa. Însă, spre deosebire de celălalt titlu, în Finn’s Golden Tavern rolele sunt redate direct pe bar, iar în spatele lor vei vedea un compass, lumânări, zaruri și butoaie de bere. Această construcție adaugă originalitate și ne aduce aminte de clasicele filme cu pirați.

Simboluri, runde bonus și funcționalități speciale

Slotul ne prezintă o abundență de simboluri și funcții speciale, printre care și plățile în cascadă, funcția avalanche, wild-uri, rotiri gratuite și bonusuri declanșate aleatoriu (Fist slam și Random Coin), toate dublate de multiplicatori. 

Cele mai importante simboluri:

 • Pirate Star – wild. Steaua înlocuiește toate celelalte simboluri, în special monedele, dar nu poate înlocui scatter-ul
 • Cufărul cu comori – simbol scatter
 • Simbolurile coin – cele 4 monede de aur au valori cuprinse între 5 și 50. Dacă nimerești o combinație de 3 sau mai multe, vei câștiga valoarea totală a monedelor
 • Simboluri cu valoare mare – băuturile servite la taverna lui Finn – (sunt în număr de 4 și îți oferă de 5 ori valoarea mizei pentru combinațiile de 5)

Caracteristici speciale 

Mecanica de plată a jocului este o caracteristică specială. Ea poartă numele de Cluster Pays – practic generezi combinații câștigătoare de fiecare dată când nimerești o succesiune de 3 sau mai multe simboluri pereche pe verticală sau orizontală. Dacă ai o combinație câștigătoare fără un simbol wild, mecanica generează aleatoriu un wild în locul unuia dintre celelalte icon-uri care au explodat și dispărut pe role. În schimb, dacă ai generat un câștig cu un wild, wild-ul este cel care “explodează” pe role și distruge celelalte simboluri adiacente de pe verticală sau orizontală.

Funcții bonus 

 • Funcția Fist Slam – se activează aleatoriu pe durata jocului de bază în cazul rotirilor necâștigătoare. Finn se enervează și dă cu pumnul în masă, ceea va muta un simbol monedă iar tu vei fi răsplătit cu un câștig garantat
 • Funcția Random Coin – și aceasta este activată aleatoriu, necesitând prezența unui simbol cufăr. Când este declanșată, transformă simbolurile cu valoare scăzută în monede norocoase. 
 • Funcția Avalanche Reels – simbolurile din combinațiile câștigătoare sunt înlocuite de pictograme noi, ceea ce îți dă șansa să câștigi și mai mult cu fiecare rotire

Jackpot-uri 

Finn’s Golden Tavern are un nivel de volatilitate mic spre mediu și un RTP de 96.1%, mai mic față de lansarea precedentă (RTP de 96.62). În comparație cu titlul precedent, Finn’s Golden Tavern a plusat, însă, pe partea de câștiguri – suma maximă pe care o poți obține este de 1000x valoarea mizei sau 500 000 euro. 

Rotiri gratuite 

Ești răsplătit cu 5 rotiri gratuite dacă simbolul cufăr apare în poziție centrală pe role. Mai mult, slotul oferă și un Multiplier Meter – cu fiecare simbol wild care apare în avalanșă pe role, nivelul multiplicatorului crește. Mai precis, ți se adaugă un multiplicator de 1x dacă scala ajunge la nivelul 5. Tot pe durata rotirilor gratuite mai poți declanșa și funcția Coin Bonus (câteva simboluri monedă sunt plasate pe role și li se atribuie valori aleatorii).

Pot juca și de pe mobil? 

Toate sloturile Netent sunt compatibile cu o sumedenie de device-uri iar Finn’s Golden Tavern nu este o excepție. Cei de la Netent au investit masiv pentru a-l adapta în special utilizatorilor de pe mobil – toate funcțiile cheie se păstrează, meniul și butoanele sunt ușor de găsit și accesat iar roata care declanșează rotirile dispare atunci când acestea se învârt pentru o experiență cât mai puțin aglomerată, chiar și de pe un ecran mic. Un titlu mobile friendly, slotul utilizează tehnologiile Java Script și HTML5, deci îi vei putea încerca fără probleme de oriunde. Efectele vizuale și de sunet rămân intacte atât pe desktop, cât și pe tablete sau smartphone-uri (Android și iOs).

Concluzii

O continuare interesantă, Finn’s Golden Tavern ne delectează cu sunetul aceluiași flaut irlandez, completat de muzică folk, dar vine și cu câteva îmbunătățiri notabile față de original –  payout-ul maxim s-a dublat, titlul este și mai mobile-friendly iar funcțiile speciale promit să mențină jocul dinamic pe tot parcursul rotirilor.