Forest Tale sloturi

 • tip slot :Video Slot
 • # Mulinete: 5
 • Linii : 15
 • Jackpot type: Progressive jackpot
 • Rotiri gratuite: Da
Forest Tale este un video slot lansat de EGT în anul 2015, bazat pe unul dintre cele mai cunoscute basme din copilărie – „Scufița Roșie”. Titlul menține aceleași personaje pe care le cunoaștem cu toții, dar povestea este reinterpretată în variantă modernă cu elemente noi în materie de gameplay și bonusuri.

Dacă ți-a plăcut povestea când erai mic, mai mult ca sigur îți va plăcea și în varianta slot cu 5 role, 3 rânduri, 15 linii de plată, funcții Gamble, simboluri speciale și jackpoturi progresive. Ți-am atras atenția? Poți să te bucuri de câteva runde la marile cazinouri din România gratuit sau pe bani reali – Winbet și Netbet sunt doar doi dintre operatorii care au acest simpatic joc de păcănele în oferta lor.

Cum se joacă? 

Asemeni lumii de basm pe care o cunoaștem cu toții, acțiunea slotului începe în același cadru, într-o pădure însorită plină de flori și ciuperci sălbatice. Este un slot relaxant de după amiază, atmosfera este una plăcută, dată de culorile aprinse și coloana sonoră veselă, dar și nostalgic, aproape copilăresc. Fiecare combinație câștigătoare este însoțită de un jingle. Cei de la EGT au construit slotul într-un mod cât mai simplu, accesibil mai ales jucătorilor noi. Ai 5 role și un număr maxim de 15 linii de plată pe care le poți activa – poți selecta între 1, 5, 7, 10 și 15 folosind tab-urile pe care le găsești în dreapta și stânga rolelor.

Setarea mizelor se face la fel de simplu – găsești un shortcut în partea de jos în fereastra slotului. Poți paria între 1, 2, 5, 10 și 20 monede. De aici, poți începe să rotești. Dacă dorești ca jocul să se desfășoare pentru un anumit număr de runde fără intervenția ta, poți folosi și funcția Autoplay.

Simboluri, runde bonus și funcționalități speciale

Pentru că se bazează pe celebrul basm, nu puteau lipsi personajele pe care le știm și le îndrăgim cu toții în Scufița Roșie, alături de alte pictograme speciale. De data aceasta, în Forest Tale, ele ne aduc și premii, astfel:

 • Simbolurile cărți de joc – Regina, Asul, Regele și Valetul – simboluri cu valoare mică, dar, dacă le nimerești în combinații consecutive, oferă un payout decent – între 100 și 2000 monede
 • Lupul, puțul și coroana – între 200 și 4000 monede
 • Scufița Roșie – personajul principal și cel mai valoros simbol wild – dacă o regăsești într-o combinație de 5, te răsplătește cu 5000x valoarea mizei. Înlocuiește toate celelalte simboluri iar orice combinație cu acest wild dublează câștigurile
 • Coșul Scufiței Roșii – simbol scatter – când 3 sau mai multe apar oriunde pe rolă, declanșează runda scatter bonus. 
 • Combinațiile de două, trei, patru sau 5 simboluri vânător sau bunică plătesc între 40 și 10 000 monede

Caracteristici speciale 

Funcții bonus

Coșul Scufiței Roșii este simbolul scatter care declanșează o rundă Scatter Bonus specială, dacă apare în număr de minim 3 oriunde pe rolă. De aici, îți vor fi prezentate pe ecran mai multe simboluri – selectează unul dintre ele și primești un premiu cash. Iată cum te ajută mai exact să câștigi:

 • 3 Scatter-uri – plătesc între 600 și 2400 credite, îți oferă acces la funcția Forest House
 • 4 Scatter-uri – între 3000 și 15 000 credite și acces la aceeași funcție
 • 5 Scatter-uri – între 15 000 și 60 000 credite și acces la aceeași funcție

Practic, dacă nimerești minim 3 simboluri casă din pădure oriunde pe role pe durata jocului de bază declanșezi funcția Forest House – vei fi răsplătit cu diverse premii, fie rotiri gratuite, fie multiplicatori.

Mai poți accesa și funcția Gamble – după fiecare combinație câștigătoare, poți să-ți pariezi sumele acumulate. Dacă nu te temi de risc și ghicești corect culoarea unei cărți de joc ascunse, îți poți dubla câștigurile. Poți repeta mișcarea de mai multe ori pentru bani extra. Însă, dacă ai greșit, pierzi tot. 

Jackpot-uri 

Forest Tale oferă jucătorilor un număr de 4 jackpot-uri progresive. După fiecare câștig, poți declanșa funcția Jackpot Cards. Ți se prezintă un teanc de cărți cu fața în jos – trebuie să nimerești 3 de același tip și vei fi răsplătit cu un jackpot surpriză.

Slotul are un grad redus de volatilitate, jackpot-ul maxim per combinație de 5 simboluri fiind de 5000x valoarea mizei. Cei de la EGT nu au menționat RTP-ul acestui joc. Tocmai din acest motiv, la Forest Tale este mult mai posibil să nimerești câștiguri mici și dese în locul payout-urilor mari. Multiplicatorul maxim este de 5x iar numărul maxim de runde bonus este de 20.

Rotiri gratuite 

Sunt declanșate pe durata funcției Forest House pe care ți-am prezentat-o mai sus. Combinațiile de minim 3 simboluri casă din pădure îți pot aduce între 7 și 20 rotiri gratuite, dar și multiplicatori între 2x și 5x.

Pot juca și de pe mobil? 

Da. Forest Tale este disponibil și ca mobile slot, putând fi încercat de pe device-uri mobile și tablete (iPhone, iPad Android). Poți să-l încerci virtual în varianta demo fără descărcare sau să joci direct pe bani reali. Interfața nu este cea mai modernă la acest titlu, dar modul de joc este la fel de antrenant de pe orice device, deci te vei bucura de aceeași experiență, indiferent cum alegi să joci.

Concluzii 

Dacă vrei să te relaxezi și să-ți aduci aminte cu plăcere de perioada copilăriei, Forest Tale de la EGT este alegerea perfectă de după-amiază sau de weekend. Un video slot simplu, dar incitant care îți oferă un potențial promițător de câștig pentru că abundă în simboluri speciale, multiplicatori, rotiri gratuite și jackpot-uri surpriză. Este o alegere inspirată mai ales dacă ești începător la sloturi online.