Imperial Wars sloturi

 • tip slot :Video Slot
 • # Mulinete: 5
 • Linii : 20
 • Jackpot type: Progressive jackpot
 • Rotiri gratuite: Da
Imperial Wars este un slot cu 5 role, 3 rânduri și 20 linii de plată creat de devoltatorul bulgar de software, EGT care îi invită pe jucători să facă parte din armata celebrului Napoleon Bonaparte. Acțiunea redă fidel toate detaliile uneia dintre cele mai tumultoase perioade din istoria Franței, astfel că nu lipsesc personajele cheie ca Napoleon și iubita sa, Josephine, dar și simboluri speciale ca Arcul de Triumf, nave, soldați și tunuri de bătălie, completate de nelipsita funcție Gamble.

Disponibil atât de pe mobil, cât și de pe desktop, slotul poate fi încercat pe platforma marilor cazinouri online din România ca Winbet Casino sau Netbet.

Cum se joacă? 

Odată ce ai deschis fereastra slotului, jocul efectiv începe cu setarea mizelor. Pariul minim este de 0.2, în timp ce pariul maxim este de 400, astfel că slotul se adaptează tuturor bugetelor, dar și combinațiilor de credite și pariuri. Dacă dorești ca jocul să ruleze pentru un număr predeterminat de runde fără întreruperi, ai la dispoziție și funcția Autoplay în partea dreaptă jos a ecranului. Butonul Collect îți permite să retragi toate câștigurile acumulate până în acel punct.

Efectele vizuale sunt bine închegate, nu foarte spectaculoase dar elegant finisate iar premiile sunt acompaniate de efecte de sunet care aduc aminte de marșurile militare, întreținând atmosfera de război și caracterul alert al experienței de joc.

Simboluri, runde bonus și funcționalități speciale

În ceea ce privește simbolurile speciale la care să fii atent în Imperial Wars, acestea sunt în număr total de 12, toate gravitând în jurul personajului principal, Napoleon. Trei dintre acestea sunt cele mai importante deoarece cresc semnificativ șansele de câștig:

 • Napoleon – vestitul comandant este cel mai valoros simbol din slot, plătind până la 1000 credite, în funcție de combinațiile în care apare
 • Arcul de triumf – monumentul-cheie din Paris, construit pentru a celebra victoria lui Napoleon este în același timp și simbol Wild – completează combinațiile câștigătoare și înlocuiește orice alt simbol, în afară de scatter. Dacă este regăsit în număr de 3 sau 5 pe role generează un premiu pentru jucător – răsplata maximă este de 100x valoarea mizei
 • Cannon sau tunul de bătălie – simbolul scatter – apare doar pe rolele 1,2 și 3 în jocul de bază. Dacă jucătorul nimerește 2 sau 3 astfel de pictograme, primește între 3 și 5 rotiri extra gratis

Alte simboluri valoroase sunt:

 • Josephine – iubita lui Napoleon este în același timp și simbolul cu unul dintre cele mai promițătoare payout-uri – maxim 500 credite
 • Simbolurile navă – o combinație de 5 nave plătește 250 credite
 • Soldații – 5 simboluri soldat plătesc 200 credite
 • Simbolul Sphinx – declanșeză rotirile extra

Caracteristici speciale 

În runda bonus, simbolurile cannon se transformă în wild-uri care rămân la locurile lor pe perioada rotirilor. Tot în cadrul acestei runde poate fi declanșat și simbolul special Sphinx Extra Spin, doar pe rola a cincea – când apare, răsplătește jucătorul cu o rotire extra. 

Funcții bonus

Funcția Gamble, prezentă în majoritatea video slot-urilor nu lipsește nici din Imperial Wars. Ea le dă șansa jucătorilor să își dubleze câștigurile, cu condiția ca acestea să se situeze până în 14 000 credite, dacă nimeresc culoarea unei cărți de joc. Însă, dacă greșesc, vor pierde toate sumele acumulate.

Slotul mai vine cu o rundă bonus activată aleatoriu care poartă numele de Jackpot Cards Mystery – jucătorul trebuie să potrivească mai multe cărți de joc de același tip (inimă neagră, inimă roșie, romb și treflă) pentru a fi răsplătit cu un premiu surpriză. În funcție de noroc, payout-ul poate fi unul foarte generos pe durata rundelor cu jackpot.

Jackpot-uri 

Imperial Wars oferă 4 jackpot-uri progresive determinate de cărți de joc. Player-ului i se prezintă un teanc de 12 cărți cu fața în jos – dacă nimerește o combinație câștigătoare (3 de același tip), va fi premiat. Jackpot-ul maxim care poate fi obținut la Imperial Wars este de 40 000 credite.

Slotul are un grad mediu de volatilitate și un RTP estimativ de 96.14%.

Rotiri gratuite 

Pe durata rotirilor gratuite, unul dintre simboluri devine Locked Wild, adică rămâne fixat într-un loc pentru a da naștere premiilor și mai mari.

Pot juca și de pe mobil? 

Da. Video slotul utilizează tehnologiile HTML5 și Java Script, ceea ce înseamnă că rulează fără probleme pe toate device-urile și ecranele – desktop, mobil (Android și iOs) sau tabletă. Există și o versiune demo care poate fi descărcată sau rulată direct din browser sau, dacă te simți pregătit, poți juca din prima pe bani reali la cazinourile de top.

Concluzii 

Imperial Wars este un video slot interesant, bogat în simboluri speciale, rotiri gratuite și runde bonus care ne permite să retrăim glorioasa eră a lui Napoleon, parte integrantă din istoria Europeană într-un cadru modern, în care câștigurile nu se lasă așteptate, mai ales datorită celor 4 jackpoturi progresive. Cei de la EGT nu au neglijat nici partea de efecte vizuale și de sunet – animațiile și sunetele specifice războiului dau un plus de autenticitate experienței. Dacă ești pasionat de istoria Franței, dar și de creațiile EGT în general, merită să încerci câteva runde.