Inferno Joker sloturi

  • tip slot :Video Slot
  • # Mulinete: 5
  • Linii : 5
  • Jackpot type: Pooled jackpot
  • Rotiri gratuite: No

Inferno Joker este un slot retro de la Play&Go lansat pe 12.09.2019, asemănător ca structură cu jocurile din cazinourile stradale, dar și cu o altă lansare de la același operator, Fire Joker. Există câteva similarități între cele două titluri, însă Inferno Joker oferă un payout mai avantajos – are o structură de 5 role, 3 rânduri și 5 linii de plată, dar și o funcție respin.

Prima variantă a Inferno Joker a avut un design relativ simplist, însă cei de la Play&Go l-au îmbunătățit, adâugând texturi și efecte vizuale noi pentru un plus de eleganță și un gameplay interesant. Per total, slotul menține simplitatea și atmosfera retro specifică păcănelelor cu fructe. Dacă vrei să încerci un clasic, îl regăsești pe acesta la Vlad Cazino sau pe Unibet.

Cum se joacă? 

Asemeni altor sloturi cu fructe, modul de joc este foarte simplu. Inferno Joker ne prezintă un fundal purpuriu simplu pe care sunt așezate diverse fructe – cireșe, prune, pepeni, dar și alte simboluri (aur, simbolul bar și șeptarii norocoși). La acestea se adaugă cea mai importantă pictogramă a jocului – joker-ul purpuriu. 

Pentru a începe efectiv să joci, trebuie să-ți setezi mizele. Oricine poate încerca acest slot, indiferent de buget – poți paria de la 0.05 la 100 € per rotire, deci vorbim de o alternativă accesibilă atât pentru începători, cât și pentru high rolleri.

În ceea ce privește gradul de volatilitate, Inferno Joker primește un calificativ de 10 din 10 pe scala celor de la Play&Go, ceea ce înseamnă că cele mai lucrative combinații nu sunt ușor de obținut dar, când apar, ai garanția că vor plăti un premiu semnificativ. Ești răsplătit atunci când nimerești între 3 și 5 simboluri de același tip pe o linie de plată.

Simboluri, runde bonus și funcționalități speciale

Spre deosebire de alte sloturi, la Inferno Joker nu avem un simbol wild care să genereze câștiguri. Majoritatea dintre acestea sunt declanșate de simbolul scatter inferno. De exemplu, un simbol inferno scatter dispus pe rola din centru declanșează funcția Re-spin (rotiri gratuite).

  • Joker-ul purpuriu este cel mai lucrativ simbol și îți aduce de 5, 15 sau 100 ori valoarea mizei tale, dacă apare în combinații de 3, 4 sau 5.
  • Scatter-ul inferno Joker – 3, 4 sau 5 alstfel de simboluri îți aduc de 25, 75 sau 500 ori valoarea mizei
  • Simbolul Red 7 – plătește de 15 ori valoarea mizei dacă apare în număr de 5 pe o linie de plată
  • Lingourile de aur – de 15 ori valoarea mizei pentru combinații de 5
  • Simbolurile fructe (lămâi, prune, cireșe, pepeni) – plătesc de 5x valoarea mizei pentru combinații de 5

Funcții bonus 

Funcția Gamble nu lipsește nici din această creație Play&Go – este un avantaj în plus pentru cei dispuși să riște sumele acumulate. Acest pariu de tipul totul sau nimic îți permite să-ți dublezi câștigurile sau chiar să le crești de patru ori dacă nimerești culoarea unei cărți de joc așezate cu fața în jos.

Jackpot-uri 

Inferno Joker este un slot cu volatilitate mare, ceea ce înseamnă că jucătorii pot obține premii semnificative, dar și gradul de risc este unul foarte mare – acest lucru poate fi atrăgător mai ales pentru high rollerii de la cazino. Pe de altă parte, în comparație cu alte titluri Play&Go (de exemplu Book of Dead), payout-ul maxim este la jumătate. Însă, dacă îl comparăm cu alte sloturi cu fructe, oferă un câștig generos pentru categoria sa, având un RTP peste medie de 96.38% și un payout maxim de 2500 ori valoarea mizei (£250,000 sau echivalentul în alte monede).

În privința RTP-ului, unele cazinouri pot alege să-l scadă până la 94.34%. Îți recomandăm să verifici înainte să joci.

Rotiri gratuite 

Sunt declanșate de un simbol single inferno pe rola centrală. Pe durata acestei runde de Re-spin, toate rolele care au un simbol joker pe ele, inclusiv cea centrală, rămân fixe, iar celelalte role se învârt în continuare. Jokerii standard vor fi transformați în acest timp în simboluri inferno scatter.

Dacă pe durata acestei runde, apar și mai multe simboluri joker pe role, și acestea rămân fixe, iar o altă rundă de re-rotiri este declanșată. Acest ciclu continuă până când nu mai apare niciun simbol joker nou sau până când întreg ecranul se umple de simboluri inferno scatter.

Acestea din urmă sunt cele mai valoroase pentru jucător – dacă reușești să le nimerești pe tot ecranul, ești răsplătit cu payout-ul maxim al slotului.

Pot juca și de pe mobil? 

Slotul poate fi încercat indiferent de tipul device-ului, fiind optimizat pentru desktop, tabletă sau mobil (Android și iOs). Datorită tehnologiilor Java Script și HTML5, va rula la fel indiferent de mărimea dispozitiviului. Poți să joci cu credite bonus (varianta gratis), dacă vrei să te familiarizezi cu regulile sale sau poți paria direct în bani reali. Dacă nu știi unde să faci asta, consultă și lista noastră de cazinouri online recomandate.

Concluzii 

Inferno Joker este unul dintre cele mai profitabile titluri din categoria păcănelelor cu fructe – poate genera premii deloc neglijabile, chiar și la mize mici, mai ales dacă reușești să umpli întreg ecranul cu norocosul simbol inferno scatter. Deși îi lipsesc simbolurile wild, jocul compenseză prin gameplay-ul alert, gradul mare de volatilitate și rundele de re-spin. Combinat cu nivelul de calitate și compatibilitate Play&Go, noi îl recomandăm atât începătorilor cât și veteranilor.