Jackpoturi progresive

Sloturile video cu jackpoturi progresive sunt disponibile în mediul online de ceva timp și sunt principalele sloturi care atrag cei mai noi jucători în domeniul gamblingului. Acestea sunt sloturile cu cele mai mari premii online, în care anumiți jucători se îmbogățesc în doar câteva secunde, cu o singură mână extrem de norocoasă.

La aceste sloturi joacă simultan mai mulți jucători, iar jackpotul crește din ce în ce mai mult până când este câștigat de cineva. Dacă sunteți în căutarea unui slot cu premii uriașe, atunci slotul progresiv este exact ceea ce aveți nevoie.

Caracteristicile jackpoturile progresive

Sistemul de funcționare al sloturilor cu jackpoturi progresive este destul de simplu, cu cât numărul jucătorilor care îl joacă este mai mare, cu atât valoarea jackpotului crește. Mai exact, o parte a pariurilor efectuate de acești jucători sunt acumulate în cadrul jackpotului. Astfel, jackpotul slotului crește continuu până obține cineva combinația câștigătoare și îl încasează. După aceasta, jackpotul slotului se resetează la o valoare prestabilită inițial, iar procesul este reluat din nou până este iarași câștigat. Există două tipuri de sloturi progresive: cele bazate pe pariurile jucătorilor doar din cazinoul online respectiv și cele care implică pariurile jucătorilor din toate cazinourile online care oferă acel slot.

BONUS: 100% până la 2000RON
Joacă acum

Sloturile progresive online

Sloturile progresive sunt populare în principal datorită sumelor fabuloase pe care le câștig jucătorii din întreaga lume. În cazul sloturilor ale căror jackpoturi progressive depind de pariurile tuturor jucătorilor indiferent de cazinoul online, premiile ating cifre de ordinul milioanelor de euro. Se numeră printre cele mai apreciate și jucate sloturi deoarece oferă șansa oricărui jucător de a-și schimba viața în doar câteva secunde, doar printr-o mână câștigătoare. Nu contează cât de mult ați jucat anterior. Dacă abia ați jucat prima dumneavoastră rundă în slot și ați obținut marea combinație, veți fi fericitul câștigător al jackpotului disponibil la acel moment. Totul ține de noroc!

Cum se joacă la sloturile progresive

Există jackpot slots progresive cu 3, dar și cu 5 tamburi, evident acestea din urmă sunt mult mai multe la număr. Modul de joc este același, odată accesat slotul respectiv va trebui să selectați numărul de linii dorit și să plasați miza dorită. Ultimul pas este să dați start slotului prin butonul Spin sau Start. Rolele se vor roti succesiv, iar la final vor afișa anumite combinații de simboluri câștigătoare sau nu. Pentru majoritatea sloturilor progresive va trebui să selectați numărul maxim de linii și miza dumneavoastră să depășească o valoare impusă pentru a putea fi eligibil jackpotului slotului respectiv. De obicei, obținerea a celor 5 simboluri speciale identice va activa jackpotul slotului.

Șansele câștigării jackpotului

Probabil vă așteptați ca acele jackpoturi uriașe să nu fie câștigate așa de ușor. Din păcate aveți dreptate. Uneori pot trece zile întregi până obține cineva combinația câștigătoare. Este un sistem similar celui de loterie în care șansele de câștig sunt destul de scăzute, dar în care un singur bilet cu combinația potrivită răsplătesc norocosul sau norocoșii. De aici se identifică principala diferență dintre jackpoturi progresive la sloturi și jocul la loto, primul câștigător ia totul, premiul nu se împarte cu viitorii câștigători. Totodată, puteți câștiga diverse premii importante în cadrul acestor sloturi, mai mici decât jackpoturile, dar suficient de mari cât să vă asigure câștiguri consistente.

Cele mai mari jackpoturi câștigate

Probabil vă interesează cât au câștigat cei mai norocoși jucători de-a lungul timpului în aceste sloturi cu jackpoturi progresive. Cel mai mare jackpot câștigat anul trecut a fost în valoare de 8 milioane de euro la slotul video Mega Fortune produs de Microgaming de un utilizator care juca de pe telefonul mobil. În septembrie 2017 slotul video Mega Moolah produs de Microgamming jackpotul său în valoare de 7,7 milioane de euro. Anul acesta primul milionar a fost recompensat cu 2,5 milioane de euro la slotul Mega Fortune. De exemplu, producătorul de software de gambling NetBet a oferit peste 78 de milioane de euro anul trecut sub forma a 321 de jackpoturi în cadrul sloturilor sale progresive.

Concluzie

Astfel, dacă sunteți în căutarea unui slot captivant ce vă va alimenta cu adrenalină la fiecare secundă cu premii sale impresionante, atunci sloturile video cu jackpoturi progresive sunt fix ceea ce aveți nevoie. Modul de joc este același ca la orice alt slot video, cu condiția să jucați în limite impuse de producător pentru a fi eligibili jackpotului. Trebuie să aveți din start un buget bine fixat deoarece jocul la miză maximă și pe toate liniile vă poate subția rapid bugetul. Vă urăm mult noroc la joc!