Lucky Lady Charm Deluxe recenzie slot

Slotul video Lucky Lady Charm Deluxe este un slot produs de marele dezvoltator de jocuri de noroc Novomatic.
  • tip slot :Video Slot
  • # Mulinete: 5
  • Linii : 10
  • Jackpot type: Fixed jackpot
  • Rotiri gratuite: Da

Slotul video Lucky Lady Charm Deluxe este un slot produs de marele dezvoltator de jocuri de noroc Novomatic. Reprezintă versiunea îmbunătățită a celebrului slot Lucky Lady Charm care depășește ușor ușor popularitatea predecesorului său. Este un slot clasic 5 tamburi dispuși pe 3 rânduri diferite. Tema abordată este una aparte specifică norocului și numerelor simbolice.

Personajul principal al jocului este aceeași frumoasă ghicitoare care însoțește jucătorul în aventura sa. Designul slotului Lucky Lady Charm Deluxe este unul îmbunătățit armonizat cu o melodie relaxantă și efecte speciale inedite. Slotul se poate juca și de pe dispozitivele mobile prin versiunea mobilă dedicată.

Cum să joci Lucky Lady Charm Deluxe slot

Lucky Lady Charm Deluxe este un slot video simplu și ușor de jucat. Povestea jocului o are în prin plan pe frumoasa ghicitoare blondă. Ea are un glob strălucitor de cristal,  niște potcoave și un trifoi cu 4 foi pe care le folosește să atragă norocul asupra jucătorului. De asemenea, ghicitoarea ne asistă în permanență, motivându-ne să jucăm în continuare pentru premiile cele mari. Pe rolele slotului sunt desenate o serie de simboluri tematice precum: ghicitoare, glob de cristal, monede, trifoi, potcoave, buburuze și diferite cărți de joc. Designul jocului este unul net îmbunătățit față de versiunea anterioară, cu toate acestea nu se poate compara la acest aspect cu celelalte sloturi video recent apărute.

Lucky Lady Charm Deluxe este un slot video cu 5 tamburi, care se rotesc succesiv, dispuși pe 3 rânduri distincte. Pentru a putea juca trebuie să alegeți mai întâi numărul de linii de joc cu care veți juca. Apoi, va trebui să efectuați un pariu care să depășească pragul minim stabilit în funcție de numărul de linii ales. Ulterior va trebui să dați drumul jocului prin activarea butonului Start. De îndată, cele 5 tamburi se vor roti succesiv, iar la final vor afișa o anumită combinație de simboluri. Dacă această combinație se află pe lista celor câștigătoare, veți primii premiul aferent, altfel nu veți câștiga nimic în acea rundă.

Joacă pe gratis sau cu bani reali

Indiferent de bugetul pe care îl aveți, veți putea juca la slotul video Lucky Lady Charm Deluxe deoarece producătorul Novomatic a creat și o versiune demo pe lângă cea principală. Prin intermediul versiunii demo a jocului, puteți să jucați oricât de mult de doriți fără să investiți niciun ban. Este o metodă foarte bună pentru testarea jocului sau pentru exersarea anumitor strategii. Funcțiile și regulile versiunii demo sunt exact aceleași cu cele ale versiunii principale. Singura diferență notabilă este cea că moneda utilizată este una virtuală de care vă puteți folosi nelimitat. Totuși, dacă doriți să jucați cu bani reali va trebui să accesați versiunea de desktop a slotului și să urmați pașii descriși anterior.

Runde bonus și caracteristici speciale

Ca și slotul original, Lucky Lady Charm Deluxe abundă de caracteristici speciale care mai de care mai interesante. În cadrul acestuia întâlnim cele mai populare opțiuni de tipul sloturilor cu 5 tamburi. Cea mai importantă este opțiunea cu runde bonus. Prin această opțiune aveți posibilitatea să jucați 15 runde gratuite și să vă bucurați de frumusețea jocului fără să plătiți nimic. În plus, câștigurile rezultate în cadrul rundelor bonus se triplează. Pentru a beneficia de această opțiune trebuie să aveți într-o singură rundă 3 simboluri Scatter. Simbolul Scatter este un simbol special reprezentat prin simbolul globului de cristal.

O altă opțiune atractivă a slotului Lucky Lady Charm Deluxe este cea de gamble. Cu ajutorul ei puteți să vă dublați suma câștigată într-o rundă dacă ghiciți corect culoarea unei cărți dintr-un pachet. Vi se oferă drept reper câteva cărți anterior, iar dumneavoastră va trebui să ghiciți dacă cartea următoare este de culoare neagră sau roșie. Dacă ghiciți corect vi se dubla suma, altfel veți pierde banii rundei respective. Altă caracteristică a slotului este cea a simbolului Wild, evidențiată tot prin simbolul globului de cristal. Un simbol Wild are capacitatea să înlocuiască orice alt simbol din joc pentru a vă ajuta să realizați o combinație cât mai bună.

Tabel de plăți

Tabelul de plăți este un element de joc foarte important pe care trebuie să îl cunoască orice jucător de sloturi video. Tabelul, cunoscut și sub numele de paytable, prezintă combinațiile câștigătoare ale slotului cu premiile aferente, simbolurile folosite și opțiunile disponibile. Slotul video Lucky Lady Charm Deluxe are de asemenea, și el un astfel de tabel de plăți. În care vă sunt prezentate pe larg toate detaliile jocului care v-ar putea interesa.

Payout-ul slotului este unul foarte ridicat de 97%, peste medie. Acest lucru ne arată că slotul are o rată de câștig foarte mare pentru utilizatorii săi. Payout-ul mare este unul dintre principalele avantaje acestui slot. Numărul de linii de joc este 10, cu una mai mult decât în versiunea precedentă. Pentru a câștiga premiul minim aveți nevoie de doar două simboluri identice de ghicitoare sau glob de cristal, iar pentru premiul maxim trebuie să aveți 5 ghicitoare pe aceeași linie.

Lucky Lady Charm Deluxe pe mobil

Lucky Lady Charm Deluxe este un produs de top al producătorului Novomatic, iar accesibilitatea este unul dintre principalele ținte ale companiei. De aceea, a fost implementată și o versiune flexibilă pentru dispozitivele mobile, pe lângă versiunea pentru desktop. Astfel, puteți să jucați slotul video Lucky Lady Charm Deluxe direct de pe telefonul mobil sau tableta de oriunde v-ați afla. În plus, versiunea mobilă este disponibilă pe orice sistem de operare. O experiență plăcută este condiționată și de o conexiune bună la internet. Din punct de vedere al modului de joc și al funcțiilor, cele două versiuni ale slotului sunt absolut identice.

Rezumat

În concluzie, slotul video Lucky Lady Charm Deluxe este un slot video de foarte bună calitate realizat de dezvoltatorul Novomatic. Jocul este accesibil oricărui utilizator indiferent de bugetul personal deoarece există atât o versiune cu plată, cât și una gratuită. Caracteristicile speciale disponibile sunt cele care i-au generat popularitatea slotului deoarece a oferit opțiuni impresionante într-o perioadă foarte puțin dezvoltată. Slotul poate fi jucat și de pe telefonul mobil sau tabletă prin intermediul versiunii dedicate. Payout-ul este unul foarte mare, de aceea se află și în topul preferințelor pasionaților de sloturi online. Așadar, dacă aveți nevoie de un slot avantajos și simplu de jucat, încercați Lucky Lady Charm Deluxe.