Mega Moolah

 • Este creat de compania Micrograming, mai exact de divizia Quickfire a acesteia
 • Este un slot cu totul inovator, având 4 jackpoturi progresive
 • Are 5 role, 3 rânduri și 25 linii de plată
 • Are un RTP generos de 88.98%
 • Conține simboluri speciale, multiplicatori și alte funcții-surpriză pentru jucători

Cum se joacă?

Slotul Mega Moolah poate fi încercat atât de pe desktop, cât și de pe tabletă sau mobil. Este disponibil în varianta demo pentru jucătorii începători, dar și pe bani reali, având reputația unui slot foarte atrăgător datorită numeroaselor jackpot-uri progresive și a cuantumului câștigurilor. În prezent, Mega Moolah deține un record Guiness pentru cel mai mare jackpot oferit vreodată (13.2 milioane de lire în 2015).

Tematica slotului este inspirată din savana africană. Fiind un slot Micrograming, se remarcă, bineînțeles, prin calitatea efectelor vizuale și de sunet și prin dinamismul experienței de joc. Este un slot îndrăgit deopotrivă de începători și avansați pentru că mizele sunt permisive iar jocul este ușor de urmat indiferent de nivelul de pregătire.

Trăsături cheie ale slotului Mega Moolah:

 • Este un slot cu 5 role, 3 rânduri și 25 de linii de plată
 • Are un meniu intuitiv și ușor de urmărit – pe ecran pot fi vizibile cele 4 jackpot-uri progresive iar jucătorul poate selecta cu ușurință numărul de linii pe care vrea să parieze și valoarea mizelor
 • Mizele sunt permisive, astfel că jocul se adaptează oricărui buget
 • Conține simboluri și funcții îndrăgite ale sloturilor clasice – simboluri wild și scatter, rundă bonus, rotiri gratuite etc.

Simboluri, runde bonus și funcționalități speciale

 • Simbolul Wild este leul care poate înlocui orice alt simbol din joc pentru maximizarea câștigurilor. El aduce norocosului jucător 15 000 coins și dublează câștigurile
 • Multiplicatori – la Mega Moolah, de fiecare dată când câștigi cu ajutorul unui simbol wild pe linia de plată, payout-ul se dublează. La fel, în cazul rundelor cu rotiri gratuite, câștigurile sunt triplate după același principiu
 • Rotiri gratuite – runda de rotiri gratuire este declanșată dacă nimerești 3 simboluri scatter oriunde pe role. Simbolul Scatter este Maimuța – nimerești 3 simboluri maimuță, primești 15 rotiri gratuite, iar fiecare câștig este triplat cu ajutorul funcției multiplicator
 • Jackpotul Mega Moolah – mega jackpot-ul acestui joc este, fără doar și poate, cel mai atractiv pentru jucători, incluzând toate cele 4 jackpot-uri progresive. Ele variază de la cele mai mici (Mini Jackpot, The Minor) până la Major Jackpot, respectiv Mega Jackpot. Șansele de a câștiga toate cele 4 jackpot-uri cresc în funcție de mizele jucate. Dacă jucătorul plasează valoarea maximă a pariurilor pe toate liniile de plată, își îmbunătătește șansele

Caracteristici speciale

Există foarte multe simboluri inspirate din savana africană în Mega Moolah care răsplătesc jucătorul, în afara simbolurilor wild și scatter menționate anterior  – elefantul (750 monede), bizonul (600 monede), girafa (500 monede), dar și cărțile de joc (asul – 150 monede, Q – 75 monede etc.). Astfel, Mega Moolah se diferențiază de alte sloturi prin frecvența câștigurilor.

Funcții bonus

Mega Moolah vine cu o funcție interesantă pentru jucătorii avansați. Funcția Auto-Play îți permite să activezi modul expert de joc, să schimbi numărul de linii și valoarea monedelor. În funcție de buget, poți să te folosești de această funcție ca să câștigi mai ușor unul dintre cele 4 jackpot-uri, dar și să joci în timp real cu software-ul de la cazino.

Jackpot-uri

În cadrul rundei bonus, jucătorul poate câștiga unul dintre cele 4 jackpoturi progresive. Ele sunt acordate la întâmplare după învârtirea săgeții la roata magică. În funcție de noroc, jucătorul poate câștiga oricare dintre jackpot-uri – Minor, Mini, Major sau Mega. Aceste jackpot-uri variază de la suma de 40 RON, până la zeci de milioane de lei.

Rotiri gratuite

Mega Moolah se diferențiază de alte sloturi prin faptul că rundele de rotiri gratuite sunt declanșate foarte ușor, dar și frecvent. O combinație de minim 3 simboluri scatter oriunde pe role declanșează 15 rotiri gratuite, cu un multiplicator de 3 ori. Acest lucru permite oricărui jucător, indiferent de miza pariată, să prelungească timpul de joc și să-și crească șansele de câștig.

Pot juca și de pe mobil?

Slotul Mega Moolah este disponibil în varianta demo de pe o varietate de device-uri mobile, dar și pe bani reali. El face parte din oferta majorității cazinourilor internaționale, dar poate fi încercat direct de pe mobil și pe platforma Winmasters sau Unibet. Versiunea de mobil este compatibilă cu Android, Iphone și Ipad și a fost îmbunătățită cu ajutorul tehnologiei HTML5 pentru o experiență de joc superioară.

În plus, multe cazinouri online românești oferă bonusuri la Mega Moolah, bonusuri de bun venit, bonusuri la prima depunere și alte oferte speciale pentru jucătorii de pe mobil sau pentru cei care descarcă aplicația de mobil dedicată.

Variații ale jocului

Datorită popularității acestui slot, Mega Moolah a devenit mai mult decât un simplu joc. În prezent desemnează o serie de sloturi interconectate care se diferențiază prin anumite variații și funcții suplimentare, dar care respectă principiul celor 4 jackpot-uri progresive.

Din seria Mega Moolah mai fac parte și titluri ca Mega Moolah Isis (slot cu temă egipteană), Mega Moolah Summertime (un slot fresh, de vacanță), dar și Mega Moolah 5 Reel Drive. Acestea respectă principiile generale consacrate de compania Microgaming, dar regăsim și combinații diferite de funcții bonus, rotiri gratuite și multiplicatori. Pentru fanii originalului, aceste variații merită încercate pentru o experiență incitantă și distractivă de joc.

Concluzii

Mega Moolah este un slot modern, incitant care atrage milioane de jucători din întreaga lume în fiecare zi. Denumit și jocul milionarilor, Mega Moolah merită încercat atât de începători, cât și de avansați. Grafica superioară, funcțiile bonus și povestea inspirată din savana africană cu siguranță nu te vor dezamăgi, iar șansa de a câștiga cele 4 jackpot-uri progresive va menține trează adrenalina în fiecare rundă.