Outback Downunder Slot

 • tip slot :Video Slot
 • # Mulinete: 5
 • Linii : 3
 • Jackpot type: Pooled jackpot
 • Rotiri gratuite: Da
Outback Downunder este un video slot care îi poartă pe jucători într-o aventură în sălbăticia australiană, dezvoltat de cei de la Novomatic. Una dintre cele mai noi adiții la casino online și un titlu interesant mai ales pentru high rolleri, Outback Downunder poate fi încercat pe platformele partenerilor Novomatic – Admiral sau SlotsCatalog.com. 

Din punct de vedere al construcției, slotul urmează structura de 5×3 (5 role și 3 rânduri) și are 243 modalități de câștig. Tematica este simplă, dar distractivă – jucătorul este purtat într-o expediție în deșert, unde va fi asistat în obținerea câștigurilor de diferite animale – crocodili, sopârle etc. 

Asemeni tuturor titlurilor Novomatic, atenția la detalii nu lipsește nici aici – atmosfera este redată cu claritate folosind tehnologia 3D, de la imaginea plantelor de eucalipt și a soarelui, până la contrastul dintre verdele închis al rolelor și simbolurile redate în culori aprinse, cu efecte vizuale și de sunet antrenante care animează câștigurile. 

Cum se joacă? 

Obiectivul playerului este să obțină 5 simboluri identice pe oricare dintre cele 243 de linii de plată, de la stânga la dreapta. Pe cele 3 rânduri pot fi dispuse un număr maxim de 15 simboluri la fiecare rotire.

Odată ce ai deschis fereastra slotului, trebuie doar să-ți ajustezi mizele. Ce trebuie să reții este că acest slot se adresează mai degrabă high rollerilor (jucători la risc cu bugete mari). Însă, dacă se dorește, mizele se pot ajusta până la o limită de jos de 0.50, respectiv o limită maximă de 100 per rotire. 

Slotul oferă și o funcție „Autoplay” care permite jucătorului să lase rolele să se învârtă pentru un anumit număr de runde fără să intervină. Singura modalitate prin care poate fi anulată funcția odată ce a fost declanșată este să o selectezi din nou. 

Simboluri, runde bonus și funcționalități speciale

Outback Downunder are prezente majoritatea simbolurilor speciale pe care le cunoaștem (wild, scatter etc.). Valoarea acestora variază în funcție de combinațiile în care apar și de tipul lor. Iată la ce simboluri să fii atent pentru a-ți maximiza profitul:

 • Simbolurile-animale reprezentative pentru Australia – câinele dingo, crocodilul și sopârla sunt simboluri medii din punct de vedere al payout-ului
 • Simbolul Wild – harta Australiei – în timpul jocului de bază, înlocuiește alte simboluri și crește șansele de a obține premii. Apare doar pe rolele 2, 3 și 4. Dacă apare în timpul rundelor bonus și este implicat într-o combinație câștigătoare, suma totală încasată primește un multiplicator de 2, 3 sau 5x
 • Simbolul scatter opal – 3 simboluri pe o linie de plată declanșează 15 rotiri gratuite. Dacă apare pe rolele 1,3 și 5, primești 10 runde extra
 • Simbolul scatter cangur – dacă apare pe rolele 1 sau 2, primești o rotire gratuită
 • Simboluri cărți de joc – A, K, Q, J, 10 – au payout relativ redus
 • Simbolul explorator – ghidul tău în sălbăticia Australiană, este de asemenea și cel mai valoros simbol din slot pentru că îți oferă de 80 ori valoarea mizei 

Caracteristici speciale 

Funcții bonus

Slotul oferă și o funcție gamble care va fi apreciată cu siguranță de jucătorii la risc – ți se dă șansa să ghicești culoarea unei cărți de joc (roșu sau negru). Dacă ai dreptate, ți se dublează toate câștigurile acumulate până în acel punct…dar dacă te înseli, pierzi tot.

Mai mult, simbolul kangaroo warning sign mai dă naștere unei runde bonus cu un payout semnificativ. Dacă acest simbol scatter apare pe rolele 1 sau 2, cele două role se întrepătrund iar cele 3 rămase se blochează. În funcție de multiplicatori, pe aceste 3 role mai pot fi declanșate runde de re-rotiri. 

Jackpot-uri 

Fiind un slot marca Novomatic, Outback Dowunder nu face rabat de la simboluri speciale și alte facilități care susțin câștigurile. Tocmai de aceea, jackpot-ul maxim nu este neglijabil – 180 000 credite.

Rotiri gratuite 

Cea mai interesantă funcție din joc poartă numere de Kangaroo Respins. Ea este declanșată de 2 simboluri scatter cangur – acestea sunt urmate de 3 runde de re-rotiri activate aleatoriu, astfel:

 • Re-rotiri pe rola 3 – această re-rotire poate adăuga un multiplicator al câștigurilor de 2x sau 3x. 
 • Re-rotiri pe rola 4 – această re-rotire poate adăuga un multiplicator de 3x sau 5x. 
 • Re-rotiri pe rola 5 – multiplică și mai mult câștigurile – fie de 10x, fie de 15x

Astfel, în total, în funcție de noroc, Outback Downunder te poate răsplăti cu un multiplicator maxim amețitor – de 225 ori valoarea mizei tale.

Rotiri gratuite mai sunt declanșate și atunci când jucătorul nimerește 3 simboluri scatter opal pe o linie de plată – el va fi răsplătit cu 15 rotiri fără să trebuiască să mizeze nimic în plus. 

Pot juca și de pe mobil? 

Da. Find un slot Novomatic, ai garanția că este optimizat pe toate device-urile mobile. Outback Downunder rulează fără probleme pe Android și iOS, dar și pe tablete – poți juca și direct din browser, gratuit sau pe bani reali. Pentru că utilizează tehnologiile Java Script și HTML5, nu  vor exista probleme de compatibilitate sau de redare – funcțiile cheie ale jocului rămân intacte iar esența slotului nu se va pierde nici pe un ecran mic. Poți să te bucuri de câteva runde oriunde te-ai afla. 

Concluzii 

Outback Downunder este un slot Novomatic cu grad mediu spre mare de volatilitate care va fi cu siguranță apreciat de jucătorii la risc datorită câștigurilor mari pe care le oferă. Cu un ritm alert de joc, rotiri gratuite, re-rotiri, o funcție gamble și o multitudine de simboluri oferite, dacă ești gata să riști și bugetul îți permite, ai toate motivele să adaugi acest titlu în lista ta. Începe-ți aventura în Australia și câștigă bani reali!