Rainforest Magic sloturi

 • tip slot :Video Slot
 • # Mulinete: 5
 • Linii : 25
 • Jackpot type: Pooled jackpot
 • Rotiri gratuite: Da
Rainforest Magic este un slot marca Play&Go lansat pe 10.10.2019, cu o tematică inspirată din jungla amazoniană, 5 role și 25 linii de plată, dar și o sumedenie de simboluri misterioase și rotiri gratuite. Fanii sloturilor de aventură o să îndrăgească acest titlu și mai mult – atenția la detalii nu lipsește iar nivelul de calitate Play&Go este prezent din plin pe role. Acțiunea se desfășoară într-o junglă amazoniană redată prin culori și efecte vizuale, iar pe fundal rezonează o coloană sonoră tematică, însoțită de sunetul cascadelor. Toate acestea întrețin din plin atmosfera misterioasă.

Simbolurile sunt încrustate direct în piatră, ceea ce te va purta într-o lume antică aztecă veritabilă în care câștigi dacă nimerești cele mai lucrative combinații cu animalele junglei, alături de clasicele cărți norocoase. Vrei să încerci și tu acest titlu? Intră pe Vlad Cazino, Unibet sau pe Netbet Cazino și rotește chiar azi!

Cum se joacă? 

Dacă te-am făcut curios în privința acestui slot, în continuare îți vom prezenta și cum să joci, dacă ești începător. Odată ce ai deschis fereastra slotului, trebuie să-ți ajustezi mizele – pariul minim este de 0.25 Euro iar cel maxim de 100 Euro per rotire (sau echivalentul în alte monede).  Slotul este perfect optimizat pentru toate device-urile, deci poți roti cu ușurință atât de pe desktop, cât și de pe tabletă sau mobil.

Iată butoanele/secțiunile principale la care să fii atent pentru a începe efectiv jocul:

 • Quick Betting Panel – de aici setezi valoarea monedelor folosind butoanele + și –
 • Opțiunea Autoplay – îți permite să lași rolele să se învârtă singure pentru un anumit număr de runde (până la un maxim de 100)
 • Spin – declanșează rotirile

Simboluri, runde bonus și funcționalități speciale

 • Simboluri cărți de joc (treflă, romb, pică, inimă roșie) – plătesc între de 2.4x și 1.2x valoarea mizei pentru combinațiile de 5 pe o linie de plată
 • Simboluri animale sălbatice (șerpi, tucani, maimuțe, broaște). Dintre acestea, maimuța este cel mai profitabil simbol – combinațiile de 3,4 sau 5 îți oferă de 2, 4 sau chiar 20x valoarea mizei. Dacă reușești să umpli întreg ecranul de simboluri maimuță, obții de 500 valoarea mizei totale
 • Simbolul jaguar (Wild) – 5 astfel de simboluri te răsplătesc cu de 40x valoarea mizei. 
 • Simboluri misterioase (Mystery Symbols) – sunt o categorie de pictograme care apar aleatoriu pe role și se transformă în simboluri pereche, inclusiv wild-uri, pentru a genera câștiguri surpriză pentru jucător

Funcții bonus 

Slotul ne surprinde cu o funcție bonus care poartă numele de Mystery Reels. Înainte de a intra în runda de rotiri gratuite, jucătorului i se prezintă 4 flori din care să aleagă – în funcție de răspuns, jocul va determina câte role misterioase să-ți prezinte pe durata acestei funcții  (între 1 și 4). Aceste role își schimbă poziția cu fiecare rotire iar fiecare conține simboluri misterioase care se transformă în pictograme pereche, inclusiv wild-uri.

Jackpot-uri 

Fiind un slot cu un grad mare de volatilitate, poți câștiga până la de 5000 ori valoarea mizei pe durata unei singure rotiri sau runde gratuite. Jackpot-ul maxim de 500 000 credite este declanșat atunci când reușești să umpli toate rolele cu cel mai valoros simbol al slotului – jaguarul wild.

RTP-ul acestui titlu este de 96.54% și a primit un 10/10 pe scala Play&Go a volatilității – astfel,  din construcție, jucătorii se pot aștepta la premii mai rare, dar cu siguranță substanțiale.

Rotiri gratuite 

Sunt declanșate de 3 sau mai multe simboluri wild obținute pe durata jocului de bază sau pe parcursul funcției Mystery Symbls. Odată ce ai declanșat runda de rotiri gratuite, cu cât obții mai multe simboluri Wild, cu atât ți se vor acorda și mai multe rotiri. Mai precis, primești două runde extra pentru fiecare nouă combinație de simboluri wild (dacă nimerești o succesiune de cel puțin 3). Dacă ești cel mai norocos dintre jucători și obții 15 wild-uri, jocul te răsplătește cu numărul maxim de rotiri gratuite – 30.

Pot juca și de pe mobil? 

Toate sloturile Play&Go sunt optimizate pentru toate platformele iar Rainforest Magic nu este o excepție. Și acesta utilizează tehnologiile Java Script și HTML5, deci rulează impecabil pe desktop, iPad și smartphone-uri (Android și iOS). Noi te invităm să te convingi singur și să-l încerci și în varianta mobile slot, în momentele în care nu ești acasă – toate funcțiile, butoanele și efectele sale vizuale rămân intacte, astfel că vei avea parte de o experiență similară. De asemenea, poți juca și direct în browser în varianta demo/gratuită, sau direct pe bani reali la cazinourile noastre recomandate.

Concluzii

Rainforest Magic este un titlu Play&Go simplu, dar incitant care ne arată că nu trebuie neapărat să ai cea mai complexă temă pentru a crea o rețetă de succes. Din punct de vedere vizual, titlul excelează cu siguranță, dar punctele sale forte sunt cu siguranță funcțiile bonus, simbolurile wild și rotirile gratuite. Dacă ești jucător la risc și nu te temi de gradul său mare de volatilitate, poți prinde câștiguri substanțiale. Iar, și dacă ești începător, poți să faci o incursiune în jungla exotică fără să pierzi nimic.