Sizzling Hot Deluxe recenzie slot

Slotul video Sizzling Hot Deluxe este un joc de noroc realizat de cunoscutul producător internațional de jocuri de noroc Novomatic.
  • tip slot :Video Slot
  • # Mulinete: 5
  • Linii : 5
  • Jackpot type: Fixed jackpot
  • Rotiri gratuite: Da

Jocul este varianta îmbunătățită a slotului video Sizzling Hot, dar cu aceleași elemente care i-au generat popularitatea. Sizzling Hot Deluxe este tot un joc simplu cu tematică de fructe și numere.

Caracteristicile slotului Sizzling Hot Deluxe sunt acceptabile având în vedere tipul de slot abordat. Astfel, există opțiunea de gamble, dar și opțiunea corespunzătoare simbolului Scatter. De asemenea, puteți juca acest joc și de pe telefonul mobil prin versiunea dedicată dispozitivelor mobile. Există și o versiune demo a jocului prin care puteți juca absolut gratuit.

Cum să joci Sizzling Hot Deluxe slot

Slotul video Sizzling Hot Deluxe este un slot video clasic, care amintește de primele sloturi cu 3 role apărute acum mult timp. Totuși, slotul este unul modern cu 5 tamburi care se rotesc pe rând dispuse pe 3 rânduri diferite. Numărul total de linii de joc este același ca și la Sizzling Hot și anume, 5 linii. Tematica jocului este una ultracunoscută și apreciată de toți jucătorii de sloturi video, cea a fructelor cu elemente numerice. Deși este un joc retro, efectele vizuale și cele sonore implementate creează impresia utilizatorului ca slotul este unul dintre cele mai noi. Spre deosebire de Sizzling Hot, varianta Deluxe este mult mai bine realizată din punct de vedere al designului.

Pentru a putea juca la slotul video Sizzling Hot Deluxe trebuie, înainte de toate, să efectuați un pariu prin opțiunea Bet. Pariul trebuie să fie în funcție de numărul de linii pe care doriți să jucați. Cu cât numărul este mai mare, cu atât pariul minim va fi mai ridicat. Ulterior, va trebui să porniți jocul prin apăsarea butonului Start. Imediat, cele 5 role vor începe să se învârtă pentru o scurtă perioadă de timp, iar la final vor afișa o anumită combinație de simboluri. Dacă combinația rezultată este una câștigătoare, veți primi un premiu corespunzător, altfel nu veți câștiga nimic.

Joacă pe gratis sau pe bani reali

Slotul video Sizzling Hot Deluxe poate fi jucat în două moduri: gratuit și cu bani reali. Pentru a juca gratis trebuie să accesați versiunea demo a slotului care are aceleași funcții și reguli cu versiunea de desktop. Diferența notabilă este aceea că, în cadrul versiunii demo, moneda utilizată este una virtuală și nelimitată. Desigur, câștigurile rezultate în urma jocului la această versiune sunt virtuale și nu pot fi convertite în bani reali. Vă recomandăm să utilizați această versiune dacă doriți să testați jocul sau să vă acomodați cu funcțiile acestuia. Dacă vreți să jucați cu bani reali, trebuie doar să accesați versiunea principală a slotului Sizzling Hot Deluxe și să urmați pașii expuși anterior.

Runde bonus și caracteristici speciale

Sizzling Hot Deluxe este un slot simplu, fără caracteristici competitive cu cele ale sloturilor moderne cu 5 tamburi din ziua de azi. Dar le conține pe unele dintre cele mai plăcute și apreciate de utilizatorii săi. Pe lângă simbolurile specifice temei: prună, strugure, portocală, pepene, cireașă, numărul 7, există și un simbol special, simbolul Scatter reprezentat printr-o steluță. Dacă veți reuși să strângeți în cadrul unei runde 3 simboluri Scatter, veți primi un premiu aparte în bani. Din păcate, nici versiunea Deluxe a slotului Sizzling Hot nu are disponibilă opțiunea de runde bonus sau cea de simbol Wild.

O altă caracteristică specială a slotului Sizzling Hot Deluxe este cea de gamble sau dublarea sumei. Prin intermediul ei aveți posibilitatea să vă dublați suma câștigată în cadrul unei runde. Pentru aceasta, va trebui să ghiciți culoarea următoarei cărți dintr-un pachet de cărți obișnuit. Dacă veți ghici, suma câștigată în runda respectivă vi se dubla, altfel veți pierde câștigul rezultat. Dacă ați ghicit culoarea, aveți posibilitatea de a rejuca acest joc cât de mult doriți sau până eșuați. Nu contează modelul afișat pe cartea de joc, ci doar culoarea acesteia, roșie sau neagră. Vă recomandăm să folosiți această opțiune cu precauție deoarece este foarte ușor să vă pierdeți veniturile.

Tabelul de plăți

Tabelul de plăți al unui slot video este principală metodă de informare cu privire la caracteristicile, simbolurile și combinațiile câștigătoare a slotului respecitv. Și slotul video Sizzling Hot Deluxe are un astfel de tabel de plăți. În cadrul acestuia, sunt descrise combinațiile câștigătoare și premiile aferente. Pentru fiecare combinație, este setat un anumit procent din suma pe care o pariați într-o rundă. Cea mai profitabilă combinație este cea din 5 simboluri de 7, iar cea mai mică și simplă necesită doar două cireșe.

Payout-ul slotului Sizzling Hot Deluxe este același cu cel al jocului original și anume, 95,66%. Astfel, putem observa că slotul are o rată de câștig medie, iar câștigurile apar în mod normal, dar sunt destul de mari. Nici varianta Deluxe a slotului nu are implementat un jackpot progresiv, dar câștigurile potențiale sunt mai mari decât în versiunea anterioară și acest aspect este cel puțin compensat.

Sizzling Hot Deluxe pe mobil

Novomatic este conștient de calitatea produselor sale și de cererea acestora pe piața gamblingului. De aceea, a creat, pe lângă versiunea de desktop a slotului, și o versiunea flexibilă dedicată dispozitivelor mobile. Astfel, aveți ocazia să accesați slotul Sizzling Hot Deluxe de oriunde v-ați afla, direct de pe telefonul mobil sau tabletă, indiferent de sistemul de operare implementat. Din punct de vedere al graficei, varianta mobilă prezintă aceleași elemente de design ca și versiunea principală. De asemenea, regulilele și sistemul de joc sunt identice. Așadar, nu trebuie să aveți nicio grijă în privința acomodării cu versiunea mobilă a slotului Sizzling Hot Deluxe.

Rezumat

În concluzie, slotul video Sizzling Hot Deluxe este, asemeni variantei originale, un slot de top, având o popularitate extrem de ridicată în domeniul gamblingului. Regulile și sistemul de joc sunt relativ simple și ușor de înțeles de către orice jucător, indiferent de experiența acestuia în domeniu. Tematica abordată îl determină să fie printre cele mai accesate sloturi video online deoarece amintește de sloturile retro. Slotul se adresează oricărui tip de jucător, dar este destinat în principal veteranilor din domeniu care doresc să experimenteze un slot clasic cu tendințe moderne. Așadar, dacă sunteți în căutarea unui slot simplu și avantajos, Sizzling Hot Deluxe poate fi cea mai bună alegere.