Aparate Sloturi Mobile

Trăim într-o perioadă guvernată de tehnologie în care portabilitatea este un aspect esențial pentru orice persoană indiferent de vârstă. Există numeroase persoane care în cea mai parte a zilei nu se află în preajma unui calculator/laptop, singurul lor dispozitiv tehnologic fiind telefonul mobil și uneori tableta.
De aceea, producătorii de jocuri de noroc lansează, în prezent, și versiuni mobile ale jocurile special pentru a putea fi accesate cu ajutorul acestor dispozitive. Accesul la versiunile mobile ale jocurilor se face prin intermediul unei aplicații dedicate de cazinou sau printr-o versiune mobile a site-ului cazinoului

Cele mai bune jocuri de tip slot

  • Marcă
  • Bonus
  • Evaluare
  • Descriere

Popularitatea jocurilor mobile

În prezent, orice slot video nou lansat de dezvoltatorii de renume din industria gamblingului vine la pachet cu o versiune mobilă dedicată telefoanelor mobile și tabletelor. Se caută o alternativă cât mai completă a cazinourilor online cu ajutorul acestor versiuni mobile, pentru ca pe viitor utilizatorul să aibă posibilitatea de a renunța definitiv la computerul personal și încă să se bucure de toate serviciile unui cazinou direct de pe telefonul mobil sau tabletă. Numărul jucătorilor de sloturi pentru mobil crește pe zi ce trece, iar producătorii de sloturi trebuie să se conformeze cererii importante de jocuri mobile. Ideal este ca aceste aplicații pentru păcănele să fie disponibile gratuit.

Cum jucăm sloturi mobile?

Pentru a putea juca un slot video mobile avem nevoie desigur de un telefon mobil sau o tabletp cu care să accesăm respectivul slot. Fiecare dispozitiv mobil pe care îl folosim funcționează prin intermediul unui sistem de operare. Există mai multe tipuri de sisteme de operare, însă cele mai importante sunt: Android, iOS și Windows Phone. În România cele mai populare sunt Android și iOS, Windows Phone și-a pierdut mult din popularitate în ultimii ani. În prezent, avem sloturi mobile gratuite lansate disponibile pentru telefoanele mobile și tabletele cu Android sau iOS. Majoritatea cazinourilor online dețin în prezent o versiune mobilă a site-ului și aplicație mobilă dedicată.

Opțiunile de jucat sloturi mobile

Există mai multe opțiuni de joc în ceea ce privește sloturile. Pe de o parte avem sistemul de operare Android cu telefoane mobile și tablete produse de diverse branduri, iar pe de cealaltă parte avem sistemul de operare iOS care deține telefoane mobile (Iphone-uri) și tablete (iPad-uri) ambele produse ale companiei Apple. Există 3 opțiuni de a juca un slot video mobile și acest lucru depinde doar de implementarea sa pe platformă: prin jucatul direct în platforma site-ului, prin descărcarea slotului sau prin aplicația mobilă dedicată. Descărcarea este de domeniul trecutului, toate sloturile video se joacă direct pe platformă, iar o bună parte din acestea prin intermediul aplicațiilor dedicate.

Metode de plată mobile

Pentru a avea o experiență completă într-un cazinou mobile era imperial să dispunem și de o serie de modalități de plată. Vestea bună, pe lângă numărul ridicat al acestora, e că dispunem și de o securitate sporită bazată pe tehnici moderne de criptare a datelor cu caracter sensibil. Numărul metodelor de plată a crescut vertiginos de-a lungul timpului pentru ca, în prezent, să putem efectua depuneri și retrageri monetare prin: carduri de credit/debit, portofele electronice și transfer bancar electronic direct de pe telefonul mobil. Timpul de procesare este unul rezonabil, iar comisioanele percepute sunt 0 în cele mai multe cazuri.

Avantaje și Dezavantaje

Evident avem o mulțime de avantaje și motive pentru a juca sloturi mobile bonus, însă ne-am străduit să le găsim câteva. Fără alte cuvinte, avantaje și dezavantaje pentru jocul mobile la sloturile video.

Avantaje:

  • Portabilitate sporită
  • Accesibilitate sporită
  • Cele mai noi sloturi video sunt și mobile

Dezavantaje:

  • Sloturile vechi nu sunt disponibile
  • Ecranul mai mic al dispozitivelor mobile

Rezumat

Astfel, aveți ocazia să jucați sloturi video direct de pe telefonul mobil sau tableta personală fără a mai fi dependent de laptop sau calculator. Dacă pentru accesul pe versiunea mobilă a site-ului nu contează sistemul de operare al dispozitivului, acest lucru nu mai este valabil și în cazul aplicației dedicate. Trebuie să dețineți versiunea aplicației corespunzătoare sistemului de operare telefonului/tabletei dumneavoastră. Țineți minte că aceste aplicații de cazinou sunt absolut gratuite.