Sloturi video cu 243 de metode de câștig

Dacă sunteți un pasionat al sloturilor video probabil cunoașteți deja istoria acest joc de noroc online. Pentru toți ceilalți o vom explica pe scurt în continuare.

Acum mult timp ne puteam bucura doar de sloturile video cu 3 tamburi, iar în cazul acestora era disponibilă o singură linie de plată. Ulterior, au apărut pe piață sloturile video cu 5 tamburi ale căror linii de câștig variau între 25 și 30.  În prezent, există și un tip de slot special cu 243 de linii de câștig.

243 de linii de câștig – Cum funcționează?

Sloturile video cu 243 de linii câștigătoare se aseamănă destul de mult cu celelalte tipuri de sloturi online bazate pe 3, respectiv 5 tamburi. Deși la bază aceste Sloturi Cu 243 De Linii de câștig sunt tot sloturi video cu 5 tamburi, prezintă câteva diferențe notabile care le asigură unicitatea. Regulile cunoscute de la celelalte sloturi video se aplică și acestora, cu câteva excepții particulare.

Modul de joc este similar, jucătorul este nevoit să realizeze un pariu care să depășească pragul minim prestabilit de către producătorul slotului. Ultimul pas constă în apăsarea butonului Spin sau Start, iar cele 5 role ale slotului vor începe să se învârtească. La final, acestea vor genera o combinație a simbolurilor desenate pe role care poate fi sau nu câștigătoare. Aveți ocazia să folosiți și opțiunea de Auto-Spin selectând miza pentru fiecare rundă, iar slotul va rula automat.

243 de metode de a câștiga

Câștigă mult în 243 de metode

Cu atât de multe linii câștigătoare este aproape imposibil să nu câștigați ceva într-o rundă, chiar și un premiu foarte mic. Astfel, dacă obțineți 3 simboluri identice oriunde pe ecranul slotului se activa cel mai mic premiu. Simbolurile prezente pe rolele slotului variază de la slot la slot în funcție de tema abordată. Combinațiile de simboluri pot activa anumite funcții speciale ale slotului ce vă pot aduce Runde Gratuite de exemplu. Desigur, aceste sloturi dețin și simboluri Wild, și Scatter ce activează premii aparte și mini-jocuri tematice. Combinația care vă va aduce cel mai mare câștig din joc constă în obținerea a 5 simboluri Wild.

Avantaje și dezavantaje

Ca și orice alt tip de slot video, sloturile cu 243 de linii de plată dețin atât avantaje, cât și dezavantaje. Vă vom vom prezenta în continuare doar pe cele mai importante pentru ca dumneavoastră să știți cu ce tip de slot aveți de-a face.

Avantaje:

  • Cele mai multe linii de câștig: 243- Cu ajutorul unui număr atât de ridicat de linii câștigătoare, veți avea surpriza de a câștiga un premiu în aproape fiecare rundă
  • Simbolul Wild e mult mai puternic -Dacă în cazul celorlalte sloturi simbolul Wild aduce premii importante și rare, în cazul acestui slot premiile sunt semnificativ îmbunătățite dacă implică și simboluri Wild.
  • Se fac pariuri doar pe toate liniile – Complexitatea slotului e redusă la minim. Cu un simplu pariu veți juca pe toate cele 243 de linii câștigătoare.

Dezavantaje:

  • Payoutul acestui slotului nu diferă de celelalte – Deși câștigurile sunt mai dese, calitatea acestora se situează în aceeași marjă generală de 91-98%.
  • Premiile mini-gameurilor sunt mai mici. – Șansa de obținere a mini-gameurilor e mai ridicată, dar premiile oferite sunt mai mici.

243 de linii de câștig vs Liniile tradiționale

Sloturile 243 ways to win nu diferă prea mult față de sloturile video cu linii tradiționale, clasice. Principala diferență este că în aceste sloturi casino cu 243 de linii sunt oferite premii în aproape fiecare rundă, spre deosebire de celelalte sloturi la care poți aștepta și câteva runde pentru a câștiga ceva. Nu mai sunteți condiționați de obținerea simbolurilor pe aceeași linie pentru a obține o combinație câștigătoare. Premiile speciale în cazul sloturilor clasice sunt mai mari, dar sunt mult mai rare. Dacă doriți un slot video care incorporează ambele tipuri de sloturi, atunci vă recomandăm slotul video Games of Thrones produs de Microgaming. Acesta are disponibile două versiuni: una cu 243 de linii de câștig și una clasică cu 15 linii de câștig.

Rezumat

Așadar, sloturile video cu 243 de linii câștigătoare sunt probabil unele dintre mai distractive sloturi din prezent deoarece garantează premii în aproape fiecare rundă a jocului. Sunt capabile să vă creeze o experiență plăcută, antrenantă, care vă va capta încă din primele momente. Acestea pot fi cea mai bună alternativă a clasicelor sloturi video deoarece prezintă avantajele tuturor celorlalte tipuri de sloturi, precum și câteva elemente unice.