Starburst

 • tip slot :Video Slot
 • # Mulinete: 1
 • Linii : 1
 • Jackpot type: Pooled jackpot
 • Rotiri gratuite: Da

Creat de compania Netent și lansat în anul 2012, Starburst este unul dintre cele mai îndrăgite și celebre sloturi clasice. Este un slot cu bijuterii, disponibil atât pe desktop, cât și pe mobil, gratis sau pe bani reali. Iată, pe scurt, tot ce trebuie să știi despre el și de ce să îl încerci dacă nu ai făcut-o deja până acum:

 • Starburst urmează structura jocurilor clasice – este un slot video cu 5 role, 3 rânduri și 10 linii de plată
 • Are câteva caracteristici care dau un plus de dinamism jocului – simbolul expansiv Wild Starburst, efecte de lumină în momentul câștigurilor, sunete electrizante etc.
 • Este varianta modernă a sloturilor de tip arcade clasice, reinventat cu grafică superioară
 • Poți câștiga în ambele sensuri pe linia de plată – de la stânga la dreapta și invers
 • Mizele sunt permisive, astfel că Starburst se adresează tuturor jucătorilor, indiferent de valoarea bankroll-ului
 • Câteva cazinouri online românești unde îl poți încerca sunt Vlad Cazino, NetBet, Fortuna sau Unibet

 

Cum se joacă?

Fiind un slot video clasic, scopul jucătorului este de a nimeri cât mai multe combinații câștigătoare pe fiecare linie de plată. Avantajul notabil al Starburst față de alte sloturi este faptul că toate câștigurile sunt acordate atât de la stânga la dreapta, cât și vice-versa.

Odată ce jucătorul a selectat modul de joc pe care și-l dorește – demo sau pe bani reali, primul pas este selectarea mizelor. Din acest punct de vedere, Starburst este unul dintre cele mai permisive jocuri și se adaptează oricărui buget. Miza minimă este de 0.05 lei pe linie sau 0.5 lei dacă mizezi pe toate cele 5 linii.. Miza maximă poate ajunge până la 50 lei pe linie.

Starburst menține elementele îndrăgite definitorii ale sloturilor clasice – simbolurile speciale, rotirile gratuite, funcția Autoplay etc.

Simboluri importante în Starburst:

 • Jocul are un total de 7 simboluri speciale – diamantul roșu, verde, violet, galben, albastru, numărul 7 și simbolul BAR.
 • Simbolul Wild al jocului este chiar numele acestuia, Starburst Wild, și este cel mai valoros simbol al jocului. Este un simbol expansiv care poate apărea pe oricare dintre rolele 2,3,4, răsplătind jucătorul cu o rotire gratuită.
 • 5 simboluri BAR pe linie răsplătesc jucătorul cu 250x valoarea mizei inițiale
 • Diamantele mov, albastre și roșii premiază jucătorii cu câștiguri situate între 5 și 40 monede, în timp ce diamantele verzi și galbene oferă între 10 și 60 monede, în funcție de locul în care apar

Câștigul maxim pe care îl poate acumula un jucător este de 50 000 bănuți. În momentul în care jucătorul înregistrează un câștig, el este întâmpinat cu efecte de lumină și de sunet pe ecran și este afișat mesajul “Big Win”, asemeni unui slot machine de cazino veritabil.

Jucătorul are de asemenea opțiunea de a selecta un joc automat (Autoplay), putând seta până la 1000 rotiri.

Caracteristici speciale

Spre deosebire de alte sloturi, un minus al Starburst este lipsa rundelor bonus. Caracteristicile speciale ale slotului sunt simbolul expansiv Wild, celelalte simboluri scatter și elementele generale de slot machine clasic. Însă, spre deosebire de alte sloturi, numărul maxim de rotiri gratuite este de doar 3.  Jocul compensează, însă, aceste lipsuri prin acordarea câștigurilor în ambele sensuri (de la dreapta la stânga și invers).

Funcții bonus

Starburst excelează spre deosebire de alte sloturi prin faptul că simbolurile Wild sunt înlocuite cu Starburst Wild. Fiind un simbol expansiv, el crește șansele de câștig prin faptul că se extinde pe toată rola și rămâne acolo pe durata următoarelor rotiri, fără niciun alt cost pentru jucător. Acest simbol poate aduce câștiguri de unul singur sau în combinație cu alte simboluri din joc.

Starburst oferă de asemenea și  funcția Autoplay care îți permite să joci automat cu aceeași miză, fără să mai apeși manual pe butonul Spin.

Jackpot-uri

Jackpot-ul maxim pe care îl poți obține la Starburst variază în funcție de valoarea mizelor tale dar și, bineînțeles, de noroc. Jackpot-ul este de tip neprogresiv și are o valoare maximă de 50 000 monede. Payout-ul maxim pe linie este de 5000 coins sau 2500 euro. Rata de câștig este relativ crescută iar regulile simple de urmat și frecvența simbolurilor favorizează jucătorul.

Rotiri gratuite

Ai parte de rotiri gratutie de fiecare dată când nimerești o combinație câștigătoare de simboluri în ambele sensuri de plată, numărul maxim fiind de 3 rotiri. O trăsătură atractivă a Starburst față de alte sloturi este faptul că, dacă în timpul rotirilor gratuite jucătorul mai descoperă un simbol Wild, i se vor dubla câștigurile. În funcție de câte simboluri Wild găsește pe durata a 3 runde diferite, câștigurile pot fi mărite de până la 3 ori.

Pot juca și de pe mobil?

Cu siguranță. Starburst este varianta modernă a mult îndrăgitelor sloturi clasice, astfel că este optimizat pentru toate device-urile mobile – iPad, iPhone sau Android și își păstrează toate funcționalitățile, cu excepția variantei demo. De asemenea, în funcție de platforma pe care joci, poți avea parte în plus de premii în rotiri gratuite la Starburst, bonusuri atractive de bun venit, dar și bonusuri la prima depunere. Unibet este unul dintre cazinourile online care oferă astfel de promoții la Starburst.

Concluzii

Cu un payout de 96,1%, și o atmosferă veritabilă de slot machine, Starburst este un clasic îndrăgit de jucătorii noi, dar și de veterani. Deși are și minusuri (lipsa rundelor bonus, numărul scăzut de rotiri gratuite, lipsa funcției Gamble), slotul compensează prin mizele accesibile, simbolurile Wild atractive, rata crescută de câștig și efectele vizuale incitante, motiv pentru care rămâne unul dintre cele mai populare jocuri din portofoliul Netent.