Troll Hunters 2 sloturi

 • tip slot :Video Slot
 • # Mulinete: 5
 • Linii : 5
 • Jackpot type: Fixed jackpot
 • Rotiri gratuite: Da

Troll Hunters 2 este continuarea precedentului Troll Hunters, o lansare apreciată deopotrivă de fanii creațiilor Play&Go și de cei care caută sloturi de aventură. Sequelul este foarte apropiat de original, păstrând elementele principale care l-au consacrat, scopul jucătorului fiind de a le însoți pe cele trei femei războinice în lupta cu trollii.

Bătălia este antrenată de aceleași simboluri regăsite și în slotul precedent – wilduri și multiplicatori care, în combinațiile potrivite, dau naștere victoriilor pe măsură. Slotul are o structură de grilă (5×5). 

Disponibil exclusiv pe Unibet Cazino (deocamdată), Troll Hunters 2 vine pe ecranele noastre la 6 ani distanță față de original dar promite să nu dezamăgească – recomandăm câteva rotiri mai ales celor care adoră sloturile tip fantasy. 

Cum se joacă? 

Troll Hunters 2 păstrează atât construcția, cât și modul de joc al lansării precedente, arată aproximativ la fel dar se diferențiază prin gradul și mai mare de volatilitate și prin premiile ceva mai substanțiale. Pentru cei care nu au încercat deloc primul titlu, pot trece direct la acesta și vor avea parte de o experiență cu totul nouă oricum.

Putem nota ca îmbunătățiri și o grafică mult mai performantă, de la atenția la detalii în construcția simbolurilor până la realismul peisajelor de munte din fundal care aduc aminte de celebrul Game of Thrones. Atmosfera mai este completată și de un soundtrack puternic, dinamic care invită la luptă.

Obiectivul jucătorului în Troll Hunters 2 este de a le însoți pe cele trei personaje feminine principale, eroinele și războinicele slotului în lupta contra trollilor. În pofida titlului, personajele negative nu apar decât în runda bonus. Jocul începe efectiv cu setarea mizelor – acestea sunt accesibile tuturor buzunarelor, de la 0.20 până la 100 Euro pe rotire (sau echivalentul în alte monede). Dacă se dorește, rolele se pot roti mai rapid apăsând pe picrograma Fulger sau Lightning Bolt, regăsită în partea stângă jos.

Simboluri, runde bonus și funcționalități speciale

Cele mai importante simboluri la care să fii atent în Troll Hunters 2 sunt:

 • Cele 3 războinice Ylva, Borghild și Astrid – plătesc între de 0.5x și 10x valoarea mizei inițiale, dacă apar într-un cluster de 5. 
 • Wild-ul auriu – plătește între 1x și 50x valoarea pariului inițial
 • Simbolurile vikinge generaliste (cornul, sabia, ciocanul, toporul, casca) – simboluri cu valoare scăzută, plătesc între de 0.10x și 4x valoarea pariului

Dacă reușești să îndepărtezi întreaga grilă de joc și simbolurile de pe ea, primești un premiu instant de 500x valoarea mizei. 

Datorită construcției de grilă, un payout este generat în acest slot atunci când se formează un ansamblu de 3 sau mai multe simboluri norocoase. Nu lipsește nici funcția Cascading Reels (simbolurile câștigătoare dispar, fiind înlocuite de altele).

Caracteristici speciale 

Troll Hunters 2 este interesant din punct de vedere al mecanicii de joc. Spre deosebire de alte sloturi, urmând structura de grilă 5×5, simbolurile se acumulează sau sunt îndepărtate, în loc să se rotească. Astfel, atunci când o combinație câștigătoare este declanșată, simbolurile sunt îndepărtate de pe ecran, fiind înlocuite de altele pentru și mai multe șanse de câștig (această funcție poartă numele de Drop Multiplier Feature). Premiile consecutive în urma unei singure rotiri primesc un multiplicator care crește cu 1x de fiecare dată.

În plus, cu cât reușești mai multe combinații câștigătoare cu simbolurile eroinelor războinice, cu atât completezi mai repede scala prezentă pe ecran (Shield Meter). Când ajunge la saturație, mai primești 2x sau 3x simboluri aleatorii iar cascada premiilor continuă.

Funcții bonus 

Dacă același Shield Meter menționat mai sus ajunge la saturație, jucătorul are parte de o nouă surpriză care poartă numele de Win Spin. Pe durata acestei rotiri, simbolurile wild troll aterizează pe role și garantează câștiguri grandioase, demne de mărimea monstrului însuși. Funcția poate fi re-declanșată dacă Shield Meter-ul este din nou umplut, cu păstrarea aceluiași nivel al multiplicatorului.

Jackpot-uri 

Jackpot-ul maxim care poate fi obținut la Troll Hunters 2 este de  5000x ori valoarea mizei. Jocul are un RTP peste medie de 96.5% programat de cei de la Play&Go din construcție, astfel că va oferi șanse destul de decente la premii. Dacă ai spirit de aventură și ieși victorios în lupta cu trollii, te așteaptă premiul cel mare – pentru cel mai înalt nivel al mizei, el ajunge la 500 000$.

Rotiri gratuite 

Jucătorii au parte de rotiri gratuite dacă declanșează runda bonus, semnalizată prin cuvântul „BONUS”. Literele care alcătuiesc simbolul sunt încet încet revelate în funcție de combinațiile câștigătoare obținute. Când este dispus pe întreg ecranul, se lansează runda bonus iar jucătorii pot alege:

 • 9 rotiri gratuite cu multiplicator wild de 1x
 • 7 rotiri gratuite cu un multiplicator wild de 2x 
 • 5 rotiri gratuite cu un multiplicator wild de 3x 

Pot juca și de pe mobil? 

Troll Hunters 2 este disponibil pe desktop, mobil dar și tabletă. Este optimizat pentru toate device-urile și rulează impecabil pe toate ecranele. Noi recomandăm să încerci mai întâi varianta demo – ți se oferă 1 000 000 credite gratuite pe care să le cheltui cum vrei tu, astfel că ai șansa să te familiarizezi cu modul de joc fără a pierde nimic. 

Concluzii

Verdicul nostru este că, pentru fanii originalului, Troll Hunters 2 este cu siguranță un sequel bine închegat, o lansare pe care nu trebuie să o rateze. Păstrând nostalgia primului titlu, cu îmbunătățiri pe partea de bonusuri, grafică și efecte speciale, Troll Hunters 2 este un slot fantasy de calitate, similar cu lansări ca Age of Asgard sau Viking Runecraft. Cu un grad de volatilitate mai mare și premii atractive, Play&Go lansează o provocare interesantă fanilor sloturilor mitologice și legendelor cu vikingi – dacă faci parte din aceste categorii, merită să încerci câteva rotiri în varianta demo sau pe bani reali.