Twin Spin Deluxe!

 • tip slot :Video Slot
 • # Mulinete: 5
 • Linii : 243
 • Jackpot type: Pooled jackpot
 • Rotiri gratuite: No

Twin Spin Deluxe este un slot cu grad de volatilitate mediu lansat în anul 2018 și dezvoltat de compania Netent, unul dintre cei mai mari furnizori de software și echipamente pentru industria internațională de jocuri de noroc. Inspirat din atmosfera de petrecere a anilor ’80, cu muzică energizantă și culori neon, este o continuare a slotului popular Twin Spin, dar la fel de dinamic și antrenant. Iată tot ce trebuie să știi despre el:

 • Este un slot video disponibil atât pe desktop, cât și pe mobil, gratuit sau pe bani reali
 • Poate fi încercat în cazinourile online internaționale, dar și pe platforma celor românești. De exemplu, Baumbet, Vlad Cazino sau Unibet au acest slot în oferta lor
 • Elementele și temele cheie ale jocului sunt – anii ’80, bijuteriile, neon-ul și muzica/atmosfera retro
 • RTP-ul său este de 96,6%

Cum se joacă?

Twin Spin Deluxe este o continuare a slotului Twin Spin. Ca particularități interesante trebuie menționate atât funcția Linked Reels (role gemene), cât și sistemul Cluster Pays. Este un slot cu 6 role și 5 rânduri. Miza minimă este de 0.1, în timp ce miza maximă este de 100, astfel că poate fi încercat atât de jucătorii cu un buget limitat, cât și de cei ahtiați după risc care investesc sume mari.

Rata de câștig este una destul de promițătoare. Payout-ul este de 96,61%, unul dintre cele mai generoase dintre sloturile Netent. Câștigul maxim pe care îl poate însuma jucătorul la acest slot este de 100 000 Euro sau 100 000 fise identice.

Twin Spin Deluxe este un joc plin de energie datorită atmosferei și a culorilor aprinse. Jocul începe cu setarea valorii fiselor și a nivelului mizelor și învârtirea rolelor. Dacă dorește, jucătorul are la dispoziție de asemenea și opțiunea Autoplay pe care o poate folosi pentru a desfășura automat jocul pentru un anumit număr de runde. În plus, el poate folosi și opțiunea Max Bet pentru a seta pariul maxim posibil.

Diferențiatori și simboluri:

 • Față de alte sloturi clasice, la Twin Spin Deluxe nu există linii de miză. Jocul folosește sistemul Cluster Pays sau plăți cumulate. Un simbol face parte dintr-un cluster dacă este adiacent pe orizontală sau verticală cu același simbol
 • Pentru a fi răsplătit cu un câștig, jucătorul trebuie să nimerească cel puțin 9 simboluri pentru a forma un cluster
 • Dacă jucătorul obține mai multe clustere diferite în același timp, câștigurile se cumulează
 • Funcția Twin Reel le oferă jucătorilor șansa de a sincroniza perfect rolele adiacente în momentul rotirilor. În funcție de noroc, acestea se pot extinde pe toate rolele pentru sporirea câștigurilor
 • Cel mai valoros simbol este diamantul – dacă jucătorul reușește să găsească 30 simboluri identice pe role, poate câștiga până la 10 000 monede. Alte simboluri valoroase – cifra 7 norocoasă, lingourile de aur, clopotele de aur și cireșele.

Caracteristici speciale

Caracteristica definitorie a slotului Twin Spin Deluxe este funcția rolelor gemene. Practic, mai multe role identice se învârt împreună. Acestea sunt sincronizate în timpul rotirilor și se pot extinde pentru a acoperi 3, 4, 5 sau chiar 6 role cu aceleași simboluri. Aceste role sincronizate pot apărea oriunde pe ecran, aleatoriu, dând naștere unor clustere mai mari și sporind șansele de câștig.

Funcții bonus

Spre deosebire de predecesorul său, Twin Spin, Twin Spin Deluxe are o grafică superioară, folosește un soft diferit și are o rolă în plus. Twin Spin Deluxe oferă un payout maxim de 1000x valoarea mizei tale, în timp ce originalul, Twin Spin, oferă de 1080x valoarea mizei tale. Această trăsătură a Twin Spin Deluxe reduce gradul de risc și volatilitatea jocului.

Jackpot-uri

Spre deosebire de alte sloturi care urmează structura clasică de role și linii de plată, Twin Spin Deluxe urmează o structură rară, dar interesantă de joc cu 6 role și 5 rânduri. În locul clasicelor linii de plată, jucătorul trebuie să sincronizeze 9 simboluri identice în clustere. Jackpot-ul maxim pe care îl poate obține este de 10 000 monede dacă reușește să găsească cele 30 diamante strălucitoare.

Rotiri Gratuite

Spre deosebire de alte sloturi, acesta nu are runde propriu-zise de rotiri gratuite, ci folosește tehnologia Synced Reels sau role gemene. Acest lucru presupune ca minim două role să fie sincronizate la începutul fiecărei rotiri. Scopul jucătorului este, astfel, să sincronizeze cât mai multe role cu fiecare rotire pentru a obține cât mai multe clustere de simboluri și un payout cât mai mare.

Pot juca și de pe mobil?

Slot-ul este creat cu ajutorul tehnologiei HTML5, astfel că este disponibil atât pe desktop, cât și pe toate device-urile mobile (tabletă, iPhone, Android). Jucătorii noi îl pot încerca și gratuit pe platforma cazinoului online preferat până se familiarizează cu regulile jocului. Dacă ești nou la acest slot, vei fi încântat să afli că poți beneficia de multe alte surprize la cazino dacă te înregistrezi. De exemplu, pentru că Twin Spin Deluxe a fost creat exclusiv pentru cazinoul Unibet, aici vei găsi cele mai bune oferte (5000 rotiri gratuite, turneu Twin Spin Deluxe cu premii în valoare de 20 000 RON, bonus de bun venit etc.).

Variații ale jocului

Twin Spin Deluxe este continuarea unui slot mai vechi, dar destul de îndrăgit în rândul pasionaților de păcănele – clasicul Twin Spin. Acesta avea un grad mai mare de volatilitate, dar și mize mai generoase de până la 200, spre deosebire de Twin Spin Deluxe care, deși are un grad mediu de volatilitate, impune o miză maximă de 100, ceea ce îl poate face mai puțin atractiv pentru unii jucători. Versiunea Deluxe compensează, însă, prin calitatea crescută a sunetului și a elementelor vizuale.

Concluzii

Twin Spin Deluxe este un slot energic, vibrant și modern cu o structură interesantă și o modalitate nouă de câștig cu ajutorul funcției Linked Reels și a sistemului de plată Cluster Pays. Este un slot dinamic, antrenant datorită culorilor aprinse și a ritmului de joc, iar jackpot-ul de 10 000 monede cu siguranță te va face să-l încerci, mai ales dacă ești fan al predecesorului Twin Spin sau al creațiilor Netent în general. Profită de acest slot gratuit sau pe bani reali!