Online Video Poker ca la Aparate

Video pokerul este unul dintre cele mai populare jocuri de noroc dintr-un cazinou online. Acesta se numeră printre primele jocuri de noroc apărute în mediul online fiind similar unui poker ca la aparate. Jocul de video poker este jocul cu ajutorul căruia se pot câștiga sume importante de bani. În continuare, vă vom prezenta tot ce trebuie să știți despre aceste jocuri cu poker ca la aparate.

Ce este video pokerul?

Video pokerul este o combinație de poker clasic și poker ca la aparate doar că online. Un avantaj important este că aceste jocuri ca la aparate pokeronline  oferă un payout mai mare decât cel dintr-un cazinou terestru. Un alt avantaj este că poate fi jucat de acasă la orice oră din zi sau noapte. De asemenea, abilitățile sociale și cele psihologice nu sunt necesare în cadrul acestui tip de poker.

Cum se joacă video pokerul?

Modul de joc la video poker este aproximativ identic cu cel al unui poker de la aparate. În principiu, trebuie să plasați miza urmată de apăsarea butonului Pariază (Deal). Pentru fiecare click se mărește miza cu câte un credit. Butonul Împărțire vă va da primul set de 5 cărți. Pentru păstrarea unei cărți se apasă butonul Păstrează (Hold) de deasupra cărții, apo veți primi altele în schimb. Mâna rezultată va activa un premiu conform tabelului de plată.

Tipuri de poker video

De-a lungul timpului au fost create mai multe tipuri de poker video online. Cele mai importante sunt: Jacks or Better, Deuces Wild, Joker Wild, Aces and Eights, American Poker și Double Bonus.

Jacks or Better

Jacks or Better este standardul care poate fi întâlnit pe cele mai multe jocuri de video poker online. Jucătorul plasează miza pentru rundă, apoi primește inițial 5 cărți din care poate elimina oricâte dorește. După ce își primește restul de cărți este recompensat conform combinației de cărți obținute ce trebuie să fie mai bună decât 2 valeți.

Jacks or Better
Deuces Wild

Deuces Wild este al doilea cel mai popular tip de poker video online. Diferența notabilă față de celelalte tipuri de poker este că doiarii au rolul de Jokeri, ei putând lua valoarea oricărei cărți dorește posesorul. Cea mai slabă mână recompensată este cea de 3 de un fel. Jocul se desfășoară în aceeași manieră.

Joker Wild

Jocul de poker Joker Wild se joacă cu un pachet de 53 de cărți (cele 52 de cărți normale plus un Joker). Jokerul are capacitatea de a lua orice valoare de carte de care aveți nevoie. În rest, jocul este absolut același. Se oferă 5 cărți cu fața în sus din care puteți păstra oricâte doriți.

Joker Wild
Aces and Eights

Aces and Eights este un tip de poker similar lui Jacks or Better în care jucătorul primește tot 5 cărți și are posibilitatea să păstreze oricâte dorește. Principala diferență este că combinațiile de 4 cărți identice de ași sau optari valorează foarte mult. Condiția minimă de a câștiga este să dețineți o pereche mai bună decât doi valeți.

Aces and Eights
American Poker

Un joc de American Poker este asemănător celorlalte tipuri de poker aparate deoarece jucătorul primește tot 5 cărți. Jucătorul trebuie să realizeze un pariu la început și încă unul identic după ce alege ce cărți dorește să elimine. Plata se realizează doar în funcție de mâna finală a acestuia. Condiția minimă de doi valeți e valabilă și aici.

American Poker
Double bonus

Double bonus poker este un tip de poker cu reguli oarecum opuse pokerului american. Jucătorul realizează un pariu și primește 5 cărți din care poate păstra oricâte dorește. Diferența fața de celelalte tipuri de poker constă în faptul că jucătorul este plătit de două ori: o dată pentru mâna inițială și o dată pentru mâna finală rezultată după extragerea altor cărți.

Double Bonus

Jocul de video poker gratuit

Video pokerul se poate juca în două feluri: gratuit (poker gratis ca la aparate) sau pe bani reali. Pentru a juca video poker ca la aparate gratis puteți alege orice cazinou online care deține versiuni demo de video poker. Aceste versiuni funcționează pe baza unor monede virtuale nelimitate ce simulează jocul cu bani reali. Aici puteți experimenta orice strategie sau pur și simplu să vă familiarizați cu jocul fără a risca să vă pierdeți banii.

Sfaturi pentru video poker

Putem să vă expunem aici foarte multe sfaturi doarece acestea variază în funcție de tipul de poker pe care doriți să îl jucați. Însă, ne vom rezuma doar la cele universal valabile.

  • Exersați cât mai mult pentru a lua cele mai bune decizii
  • Pariați pe sume maxime pentru a maximiza câștigurile
  • Urmărește tabelul de plăți pentru fiecare combinație
  • Înțelegeți regulile tipului de poker ales
  • Setați-vă dinainte un buget și nu îl depășiți

Concluzie

Video pokerul este unul dintre cele mai distractive și jucate jocuri de noroc online deoarece simulează jocul de poker la aparate. Vă recomandăm să exersați jucând poker gratis online ca la aparate până veți simți că sunteți pregătit pentru a trece la bani reali. Până la urmă, este un simplu joc de noroc în care norocul primează. De aceea, vă dorim mult noroc la joc!