Jurassic World

 • tip slot :Video Slot
 • # Mulinete: 5
 • Linii : 243
 • Jackpot type: Pooled jackpot
 • Rotiri gratuite: Da

Jurassic World este un slot marca Microgaming, companie de prestigiu în industria jocurilor de noroc, creatoare a multor sloturi populare – Avalon II, Thunderstruck II etc. Asemeni peliculei cu același nume, slotul este inspirat din lumea antică a dinozaurilor, redată prin efecte vizuale și de sunet. Slotul Jurassic World este o continuare a slotului Jurassic Park lansat tot de Microgaming. Iată tot ce trebuie să știi despre acest joc de cazino:

 • Este un slot 3D cu 5 role și 243 linii de plată (sau 243 de modalități de câștig)
 • Grafica este performantă, astfel că jocul reușește să capteze atenția
 • Conține toate elementele unui slot clasic – runde gratuite, multiplicatori, simboluri speciale
 • Sensul de plată este de la dreapta la stânga
 • Poate fi încercat pe paltforma cazinourilor internaționale, dar și în cazinouri online românești ca Unibet, Maxbet, Fortuna sau Netbet, gratuit sau pe bani reali, de pe desktop, mobil sau tabletă

Cum se joacă?

Jurassic World este bazat pe pelicula cu același nume. Astfel, întreaga atmosferă a slotului aduce aminte de film, de la personaje, la firul narativ, la simbolurile speciale. Câteva dintre personajele regăsite în slot sunt Hoskins, Owen, Clare și Masrani, dar și dinozaurii consacrați din film – Stegosaurus sau T-Rex.

Jocul începe cu apăsarea butonului “Spin” care acționează rolele amplasate într-un acvariu. Pictogramele sunt realiste, fiecare înfățisând câte un personaj. Asemeni sloturilor clasice, scopul jucătorului este de a nimeri cât mai multe combinații câștigătoare pe fiecare linie de plată.

Jucătorul trebuie să obțină cel puțin 3 simboluri identice pe linie. În Jurassic World, simbolurile au caracteristici speciale, se extind, răsplătesc jucătorul sau înlocuiesc alte simboluri pentru a completa o combinație câștigătoare.

Mizele sunt permisive, astfel că atât începătorii cu un buget redus, cât și jucătorii avansați se pot distra la acest slot. Ele variază – între 0.30 și 7.20 monede pe toate liniile de plată. Payout-ul acestui slot este de 96%.

Jucătorul poate obține 3 tipuri de jackpot-uri, fiecare cu o valoare diferită. În ceea ce privește simbolurile speciale, iată la ce trebuie să fii atent pentru a-ți crește șansele de câștig:

 • Simbolurile cu dinozauri, dacă apar în număr de 3 pe linia de plată te premiază cu sume cuprinse între 0.48 și 14.40 monede. Acestea sunt Indominus, Tyranossaurus, Stegosaurus, Pteranodon, Velociraptor și Ankylosaurus
 • Actorii principali din film – Hoskins, Owen, Clare, Masrani și celelalte personaje plătesc între 3.60 și 48 monede, la fel, dacă apar într-un număr de 3 pe o linie de plată
 • Simbolul Wild al slotului este logo-ul Jurassic Park. El înlocuiește toate celelalte simboluri în afara celui scatter, Mosquito Yellow Rock
 • Indominus Rex crește de 1000x valoarea mizei inițiale
 • Simbolul scatter este țânțarul acoperit de chihlimbar – când apar 2 astfel de simboluri, acționează ca Wild-uri

Caracteristici speciale

Caracteristica specială Indominus este, fără doar și poate, ceea ce diferențiază acest slot față de altele. Este o facilitate care apare aleatoriu și crește câștigurile cu până la 1000x valoarea pariului inițial.

Funcții bonus

În Jurassic World, 3 sau mai multe simboluri scatter care apar oriunde pe rolă declanșează runda de rotiri gratuite. Mai mult decât atât, jucătorul reușește să deblocheze 3 locații speciale în slot – Gyrosphere Valley, Creation Lab și Raptor Den, fiecare oferind și mai multe surprize, de la simboluri speciale la alte rotiri gratuite, în funcție de combinațiile jucătorului și, bineînțeles, de noroc.

Jackpot-uri

Jurassic World este un slot cu grad de risc mediu, are un RTP de 96,3% și un jackpot non-progresiv maxim de 3 000 monede (de 14 000 ori valoarea mizei tale), ceea ce îl face atrăgător mai ales pentru jucătorii la risc, care investesc sume mari. De asemenea, cele 4 runde bonus cresc exponențial șansele de câștig ale jucătorului.

Rotiri gratuite

Rotirile gratuite sunt declanșate de 3 simboluri scatter identice pe oricare dintre cele 243 de linii de plată. Odată ce jucătorul ajunge la cele 3 locații din slot, mai este răsplătit și cu alte rotiri gratuite. De exemplu, în Gyrosphere Valley ai parte de 10 rotiri gratuite, dar și de un multiplicator, în Creation Lab primești 10 rotiri gratuite și simboluri câștigătoare care dispar temporar pentru a face loc altora pentru câștiguri și mai mari iar Raptor Den îi așteaptă pe jucători cu alte 10 rotiri gratuite și simboluri scatter care “acționează” temporar ca wild-uri.

Pot juca și de pe mobil?

Asemeni majorității sloturilor Microgaming, și Jurassic World este perfect optimizat pentru toate device-urile mobile – tabletă, iPhone, iOs sau Android. Poate fi încercat gratuit sau pe bani reali, atât din browser cât și din aplicație. Jocul arată elegant și este ușor de urmărit chiar și de pe un ecran mai mic, păstrându-și intacte funcționalitățile. Mai mult, dacă alegi să joci de pe mobil, unele cazinouri din România te pot răsplăti cu bonusuri de bun venit, bonusuri fără depunere sau chiar premii în rotiri gratuite la sloturile tale preferate.

Variații ale jocului

Jurassic World este continuarea predecesorului său, slotul Jurassic Park, creat tot de compania Microgaming și bazat pe filmul cu același nume. Acesta păstrează aceleași elemente ca Jurassic World (5 role, 243 linii de plată, simboluri Wild și Scatter, runde bonus), dar mizele nu sunt la fel de permisive. Jurassic World, per total vine cu grafică îmbunătățită și cu un grad mai mare de adresabilitate, fiind accesibil tuturor jucătorilor.

Concluzii

Slotul Jurassic World se bucură de o popularitate destul de mare în rândul jucătorilor, alături de alte titluri consacrate marca Microgaming – Mega Moolah sau Avalon II. Este un slot incitant cu grafică 3D, motiv pentru care va fi apreciat mai ales de fanii filmului, însă mizele permisive și șansele la câștiguri semnificative cu ajutorul simbolurilor wild, scatter și a rundelor bonus îl fac accesibil oricui. Dacă nu l-ai încercat până acum, acestea sunt doar câteva dintre motivele pentru care ar trebui să o faci!