Rotiri gratuite

Cum funcţionează rotirile gratuite

Tot ceea ce trebuie să faceţi e să daţi click pe Spin sau Rotește și veţi putea juca gratis primele runde. Firește, în cazurile acestea puteți câștiga, dar și pierde runda respectivă, însă nu veți pierde niciun ban din balanța dumneavoastră. Trebuie menționat că cel mai adesea câștigurile rezultate din rotirile gratuite vor fi primite drept bonus, nu le veți putea retrage, ci va trebui să le rulați ulterior. De asemenea, trebuie să aveți grijă deoarece unele cazinouri online vă vor retrage aceste bonusuri rezultate din rotirile gratuite dacă nu le veți consuma într-o anumită perioadă sau nu veți realiza nicio depunere ulterior.

5 sfaturi cum să câștigi Rotiri Gratuite

  1. Cel mai ușor mod de câștiga rotiri gratuite e să te înregistrezi pe cazinourile online care au și jocuri de tip slot sau ruletă. Majoritatea dintre acestea oferă drept premiu, odată cu prima apariție a ta pe jocul respectiv, rotiri gratuite valabile o perioadă limitată de timp. De aceea, ar trebui să profiți de acestea cât mai repede pentru că te pot ajuta să deblochezi și alte bonusuri constând în rotiri gratuite sau bani.
  2. O altă modalitate de a face rost de rotiri gratuite este să depuneți o anumită sumă de bani în contul de pe site și veți putea accesa rotiri gratuite echivalente valutei pe care ați depus-o. Acestea de cele mai multe ori sunt permanente și le puteți folosi oricând doriți, spre deosebire de cele primite la înregistrarea pe site.
  3. Dacă realizați depuneri în anumite zile (variază în funcție de cazinoul online ales) veți participa automat la anumite tombole lunare sau chiar săptămânale prin care puteți câștiga rotiri gratuite și multe alte premii în bani sau coduri promoționale.
  4. Unele dintre cazinourile online vă dau posibilitatea să câștigați rotiri gratuite și dacă vă conectați pe cazinourile respective cu un alt dispozitiv, precum telefonul mobil sau tableta, prin intermediul aplicației mobile a fiecărui cazinou.
  5. De asemenea, multe dintre rotirile gratuite pot fi câștigate efectiv din jucatul pe slotul sau ruleta respectivă. Dacă veți obține o anumită combinație pe ecranul slotului respectiv veți câștiga automat un anumit număr de rotiri gratuite care pot fi folosite doar în momentul respectiv sau le veți pierde.

Așadar, metodele principale de obținere a rotirilor gratuite sunt:

  • Înregistrarea pe cazinoul online
  • Depunerea unei anumite sume de bani
  • Depuneri de bani în anumite zile
  • Conectarea prin alte dispozitive
  • Jucatul efectiv al slotului

Rotiri gratuite fără depozit

Unele cazinouri online oferă bonusuri ce constau adesea și în rotiri gratuite la anumite sloturi video sau rulete. Trebuie menționat că acestea pot fi primite fără constituirea unui depozit în prealabil. Așadar, tot ce aveți de făcut este să vă faceți un cont pe un asemenea cazinou, să furnizați câteva date personale, precum numele și mailul dumneavoastră și să accesați sloturile sau rouletele care oferă astfel de bonusuri.

Rotiri gratuite pentru noii înregistrați

Majoritatea cazinourilor online atrag nou veniții cu bonusuri și promoții care mai de care mai atractive, iar printre acestea se numără și rotirile gratuite la sloturile sau ruletele prezente pe site. Odată cu înregistrarea pe site și accesarea primului joc de tip slot sau ruletă veți fi recompensat cu un anumit număr de runde gratuite. Acestea cel mai adesea au o perioadă limitată de timp în care puteți să le utilizați.

Rotiri gratuite prin telefonul mobil

Toți pariorii se așteaptă ca cazinourile online să le ofere posibilitatea să își joace jocurile favorite și de pe telefoanele mobile și, de obicei, cazinourile se conformează acestor cerințe dorind să își păstreze și eventual să își crească numărul de clienți.

O modalitate ușoară de a câștiga noi rotiri gratuite e să accesați jocurile respective de tip slot sau ruletă utilizând telefonul dumneavoastră mobil prin intermediul aplicaței mobile a cazinoului online respectiv sau pe pagina dedicată telefoanelor mobile. Ca și în celelalte cazuri, odată cu intrarea pe joc veți fi anunțat că ați câștigat un anumit număr de runde gratuite, de care puteți profita din acel moment.

Câștigă bani reali cu rotiri gratuite

Probabil și tu te-ai gândit măcar o dată cum să faci bani reali online gratuit, ușor și simplu. După multe încercări nereușite prin alte metode de a face bani online poate ai reușit să faci o sumă minusculă de bani sau nu ai câștigat nimic după o lungă perioadă de timp, până ai descoperit sloturile online și ruletele și implicit, rotirile gratuite. Rotirile gratuite sunt o excelentă metodă folosită de cazinourile online de a atrage cât mai mulți utilizatori pe site-urile lor.

Utilizatorii de sloturi și rulete le consideră pe acestea cele mai atractive oferte deoarece le oferă posibilitatea să testeze noile sloturi sau rulete fără a investi niciun ban dinainte. De asemenea, au și posibilitatea să câștige sume nesperate de bani fără, absolut, niciun ban și cel mai important, fără riscul de a fi pierdut banii din balanța proprie. În comparație cu alte metode de a câștiga bani online, care doar îți vor consuma timpul tău prețios, cu rundele gratuite ale sloturilor și ruletelor online ai ocazia să faci suficient de mulți bani pentru a face o schimbare majoră în viața ta și acest lucru într-un timp foarte scurt.

Întrebări frecvente

Există o anumită perioadă de timp în care trebuie să vă folosiți aceste rotiri gratuite pentru a nu le pierde. Cele pe care le câștigați în timpul jocului trebuie să le folosiți obligatoriu în acel moment. Cele pe care le veți câștiga la prima logare în joc vor avea o perioadă mai lungă de timp, de cel puțin 24 de ore. Iar cele care le veți câștiga la tombolă sau prin depuneri de bani vor avea cea mai mare perioadă de valabilitate.
Pentru a putea accesa aceste rotiri gratuite trebuie să îndepliniți anumite condiții. Dacă doriți să accesați rotirile gratuite trebuie să fiți un utilizator nou al slotului respectiv. De asemenea, pentru a câștiga la tombolă trebuie să realizați depuneri în perioadele stabilite de cazinoul respectiv.
Poate că într-o zi veți fi nevoit să alegeți între rotirile gratuite și bonusurile fără depozit. Trebuie să știți că acestea se aseamănă destul de mult. Atât rotirile gratuite, cât și bonusurile fără depozit vă oferă posibilitatea să câștigați bani fără riscuri. Singurul avantaj pe care îl au bonusurile fără depozit este acela că vă oferă posibilitatea să vă folosiți banii primiți ca bonus la orice tip de joc din cadrul cazinoului, în timp ce rotirile gratuite se pot folosi doar în jocurile de tip slot și rulete online din cadrul cazinoului.
Cerințele de pariere sunt cerințe impuse de fiecare cazinou online pentru a putea accesa bonusurile disponibile. Acestea constau de cele mai multe ori în depunerea unei sume minime de bani pentru a putea debloca bonusurile prezentate.
Da, majoritatea cazinourilor online au o limită minimă și maximă de bani pe care îi puteți retrage. Acestea variazăîn funcție de fiecare cazinou online în parte.

Rezumat

Rotirile gratuite sunt unele dintre cele mai ușoare și sigure metode de a câștiga o mulțime de bani reali online. Acestea sunt printre puținele modalități cu o lipsă totală a oricărui risc de vă pierde proprii bani și, cel mai important, sunt capabile să vă schimbe viața.

Așadar, fie că îți dorești câteva sute de lei lunar în contul tău bancar, fie că îți dorești să devii un Dan Bilzerian peste noapte al sloturilor și ruletelor online, rotirile gratuite ale ruletelor și sloturilor sunt o modalitate perfectă pentru început. Ca să înțelegi mai exact, ai posibilitatea ca, cu doar câteva clickuri, să te îmbogățești. Totul depinde doar de tine și de norocul tău.