Lucky Lady Charm recenzie slot

Lucky Lady Charm este un slot video produs de compania internațională producătoare de jocuri de noroc Novomatic.
  • tip slot :Video Slot
  • # Mulinete: 5
  • # Linii de plată : 9
  • Jackpot type: Fixed jackpot
  • Rotiri gratuite: Da

Slotul este unul dintre cele mai populare atât în mediul online, cât și sub forma aparatelor fizice. Este un slot clasic cu 5 tamburi, care se rotesc succesiv, dispuși pe 3 rânduri diferite.

Slotul totalizează 9 linii de joc fixe, fapt care îl plasează în rândul sloturilor preferate de utilizatori. Payout-ul slotului Lucky Lady Charm este unul foarte mare de 97,10%. Puteți juca cu bani reali sau gratuit prin versiunea demo. Tema aleasă este una plăcută și relaxantă în compania unei frumoase ghicitoare.

Cum să joci Lucky Lady Charm slot

Lucky Lady Charm are o poveste interesantă la baza jocului. Aventura noastră este ghidată de o tânără ghicitoare care interacționează cu acțiunile noastre și ne ghicește norocul. Muzica ambientală folosită este una relaxantă și liniștită. Designul jocului este unul specific perioadei de apariție, 2006, așadar unul simplu și fără prea multe efecte vizuale impresionante. Pe rolele slotului sunt dispuse simboluri tematice precum: ghicitoare, glob de cristal, buburuză, trifoi cu patru foi, potcoavă, și simboluri de cărți ca: nouă, zece, as, J, Q și K. Experiența la acest slot este una aparte deoarece ghicitoare ne încurajează să continuăm și se bucură alături de noi la fiecare reușită.

Slotul video Lucky Lady Charm este un slot video simplu având 5 tamburi dispuși pe 3 rânduri distincte. Pentru a putea juca trebuie să urmați câțiva pași simpli. Pentru început, trebuie să selectați numărul de linii de joc și să efectuați un pariu cu funcția Bet. Pariul minim de efectuat este în funcție de numărul de linii ales. După efectuarea pariului, va trebui să apăsați butonul de Start, iar tamburii vor începe să se rotească. După ce se vor opri din rotit, vor afișa o anumită combinație de simboluri. Combinația respectivă poate fi sau nu câștigătoare. Dacă este câștigătoare veți primi un premiu corespunzător.

Joacă pe gratis sau pe bani reali

Lucky Lady Charm este un slot destinat tuturor tipurilor de jucători, indiferent de bugetul acestora. De aceea, producătorul Novomatic a realizat, pe lângă versiunea cu plată a jocului, și o versiune demo. Prin intermediul acesteia, aveți posibilitatea să jucați slotul Lucky Lady Charm absolut gratuit și oricând de mult doriți. Gratuitatea acestei versiuni este asigurată de o monedă virtuală nelimitată de care dispuneți din start. Astfel, puteți să testați sau, pur și simplu, să vă antrenați anumite strategii de joc fără să investiți niciun ban. Noi vă recomandăm acest lucru. Totuși, dacă vreți să jucați cu bani reali, tot ce aveți de făcut este să accesați versiunea principală a slotului și să urmați pașii menționați anterior.

BONUS: 100% până la 500RON
Joacă acum

Runde bonus și caracteristici speciale

Din punct de vedere al caracteristicilor, slotul video Lucky Lady Charm stă foarte bine. Prevede cele mai importante și populare elemente specifice unui slot modern cu 5 tamburi, chiar dacă a fost realizat acum mulți ani. Pe lângă simboluri simple din joc, există și un simbol mai special și anume simbolul globului de cristal. Acest simbol este un simbol Scatter prin intermediul căruia puteți accesa cele 15 rotiri gratuite. Pentru aceasta, trebuie să strângeți într-o singură rundă 3 globuri de cristal. Ulterior veți câștiga cele 15 runde bonus în care veți juca complet gratuit 15 runde cu suma pariată ultima dată.

O altă caracteristică specială a slotului Lucky Lady Charm este simbolul Wild reprezentat și de această dată prin globul de cristal. Astfel, globul de cristal este totodată și simbol Wild și simbol Scatter. Rolul simbolului Wild este de a înlocui orice alt simbol din joc pentru a vă ajuta să realizați o combinație câștigătoare cât mai bună. Simbolul Wild este echivalentul Joker-ului din jocul de rummy. O opțiune specială disponibilă este cea de gamble. Cu ajutorul acesteia vă puteți dubla suma câștigată într-o rundă. Tot ce trebuie să faceți este să ghiciți ce culoare va avea cartea următoare dintr-un pachet, roșie sau neagră.

Tabelul de plăți

Tabelul de plăți este un element extrem de important pentru orice jucător de sloturi video. Și slotul Lucky Lady Charm are un astfel de tabel pe care vă recomdăm să îl studiați cu atenție înainte de a juca. În cadrul tabelului vă sunt descrise combinațiile câștigătoare cu premiile aferente, simboluri simple și cele speciale, precum și opțiunile disponibile. Slotul Lucky Lady Charm are 9 linii de plată fixe.

Pentru a câștiga cel mai mare premiu din joc trebuie să realizați 5 simboluri de ghicitoare pe un singur rând, iar pentru cel mai mic aveți nevoie de doar două simboluri de glob de cristal. Puteți câștiga și cu doar două simboluri de glob de cristal sau de ghicitoare. Payout-ul slotului video este unul foarte mare, 97,10% fapt care îl propulsează în rândul celor mai jucate sloturi video. Nivelul ridicat de payout indică faptul că slotul plătește foarte des, peste media sloturilor video.

Lucky Lady Charm pe mobil

Slotul video Lucky Lady Charm este un slot deseori cerut pe piață. De aceea, producătorul Novomatic a realizat pe lângă versiunea normală, și o versiune flexibilă a jocului dedicată dispozitivelor mobile. Această versiune are rolul de a le oferi posibilitatea utilizatorilor săi de a se juca de oriunde s-ar afla prin intermediul telefonului mobil sau al tabletei. De asemenea, jocul este disponibil pe toate sistemele de operare. Este indicat să aveți o conexiune cât mai bună la internet pentru a nu avea neplăceri. Versiunea mobilă a slotului este identică din toate punctele de vedere cu versiunea de desktop.

Rezumat

Așadar, slotul video Lucky Lady Charm este un produs marca Novomatic de excepție, a cărui popularitate este în continuă creștere chiar și în ziua de azi. Regulile și funcțiile jocului sunt foarte simple și accesibile oricui. Existența celor două versiuni de joc, gratuit și cu bani, îl fac accesibil tuturor tipurilor de jucători. Numeroasele caracteristici speciale fac din acest slot unul ideal, iar payout-ul ridicat este unul competitiv pentru toate celelalte sloturi video. Puteți găsi slotul Lucky Lady Charm în orice cazinou online, dar și în unele cazinouri fizice. Astfel, dacă aveți nevoie de un slot video clasic, cu funcții moderne, profitabil și ușor de jucat, Lucky Lady Charm este slotul pe care îl căutați.