Software furnizori

Toate jocurile de noroc dintr-un cazinou online sunt închiriate sau cumpărate de firme internaționale numite furnizori. Uneori acestea, pe lângă jocuri de noroc, furnizează și platforme întregi, însă acestea sunt alese de firmele mici.

Poate că acesta nu pare un lucru prea important pentru un jucător obișnuit crezând că nu îl afectează prea mult ce firma a realizat jocul lui preferat.

Adevărul e că furnizorul are un rol important deoarece sistemul de plată al cazinoului respectiv este administrat de el. Așadar, două jocuri de pe același cazinou online pot avea payout-uri comparabile, fiind furnizate de doi provideri diferiți. Pe lângă acestea, calitatea și corectitudinea unui joc sunt determinate de firma care îl oferă.

Playtech

PlaytechFirma Playtech a fost fondată în 1999, dar s-a extins foarte rapid de-a lungul timpului. În prezent, aceasta are în componență 3600 de angajați (de 5 ori mai mult decât NetEnt), de aceea și gama de jocuri este mult mai variată, aproximativ 600 de sloturi video, video poker, jocuri de masă și altele. În medie, cei de la Playtech oferă anual în jur de 50 de jocuri noi din orice categorie. Avantajele acestei firme sunt că asigură un suport clienți 24/7 și foarte multe metode de plată pentru clienții săi. De asemenea, jocurile software-ului Playtech pot fi și descărcate în calculator, nu doar jucate în browser.

Microgaming

MicrogamingMicrogaming este firma care a lansat primul cazinou online încă din anul 1994 când internetul era abia apărut. În prezent, este un adversar redutabil pentru ceilalți furnizori de software pentru că reușește în fiecare an să aducă noutăți în acest domeniu. Astfel, ei dau naștere primelor jocuri de noroc pentru cazinourile online pentru Oculus Rift VR, cel mai popular joc fiind VR Roulette. În ceea ce privește gama de jocuri oferită, aceasta este extrem de variată cumulând până la 600 de jocuri în care predominante sunt sloturile video (păcănelele). Micrograming este apreciată de toate cazinourile online pentru sustenabilitatea și credibilitatea pe care la conferă.

Rival

FRivalirma Rival are o experiență în domeniul gamblingului de 10 ani și este unul dintre cei mai apreciați provideri de software internaționali. În prezent aceștia își oferă serviciile în 11 limbi având 52 de cazinouri online care le-au ales serviciile. Gama de jocuri de noroc pe care o oferă este destul de mare având în vedere faptul că au intrat mult mai târziu pe piață. Aceștia dețin 200 jocuri de noroc corecte și de calitate, disponibile atât pentru desktop-uri, cât și pentru telefoanele mobile.  De asemenea, Rival se implică activ în sfera iSlots considerată ca fiind viitorul gamblingului.

Realtime Gaming

Realtime GamingFirma Realtime Gaming activează încă din anul 1998 în domeniul gamblingului. Și-a creat un renume prin interesul și grija acordate clienților săi. Sunt recunoscuți pentru satisfacția adusă prin produsele lor. Realtime Gaming oferă peste 300 de jocuri diverse pe toate platforme disponibile, de la desktopuri și până la telefoane mobile. De asemenea, aceștia lansează constant noi jocuri conform cerințelor pieței și clienților săi. Aceștia au și opțiunea de Live Dealer în care jucătorul interacționează și mai mult cu jocul său preferat.  RealTime Gaming susține turnee exclusiviste și promoții pentru utilizatorii care aleg jocurile lor.

Novomatic

NovomaticFirma Novomatic a fost fondată în anul 1980 și este cel mai mare furnizor de produse pentru domeniul gamblingului din lume. Aceasta activează în peste 50 de țări având peste 28.000 de angajați în toată lumea. Compania deține o gamă diversificată de jocuri de noroc acumulând aproximativ 300, cea mai mare parte sloturi video. Toate sunt de o calitate garantată și create în conformitate cu dorințele clienților. Firma austriacă este apreciată la nivel european ca având cel mai bun program de educare a jucătorilor săi, ferindu-i de potențiala dependență care îi poate cuprinde.

Amaya / Chartwell

Amaya gaming groupChartwell a fost fondată încă din anul 1987 în Canada, însă activează pe piața gamblingului abia din 2011 când a fost achiziționată de Amaya Gaming Group. În prezent deține în jur de 100 de angajați și activează în 3 țări. În ceea ce privește partea de jocuri, Chartwell a creat mai mult de 100 de jocuri de noroc pe care le-a vândut ulterior. Furnizorul de software își oferă serviciile în 24 de limbi, fiind accesate de 8 milioane de utilizatori.

Betsoft

BetsoftFirma Betsoft a fost fondată în 1999, însă a avut o dezvoltare grea din cauza lipsei unei direcții clare a produselor sale. Succesul a apărut abia în 2008, odată cu seria Slots3™. Furnizorul a devenit cel mai mare creator de sloturi video 3D online din lume.  În prezent deține aproximativ 150 de jocuri unice, cele mai multe sloturi 3D având o grafică și o atractivitate pentru public de neegalat. Pe lângă acestea, Betsoft a lansat și numeroase jocuri de blackjack, ruletă și poker video de prima mână. De asemenea, asigură un suport fiabil 24/7 pentru clienții săi.

EGT

EGTFurnizorul EGT, cunoscut și sub numele de Euro Games Technology, a apărut în anul 2002 în Bulgaria de unde a început să se extindă treptat. În prezent, firma activează în 75 de țări cumulând peste 1250 de angajați. Este un furnizor de software apreciat în Europa pentru calitatea produselor sale în domeniul gamingului. Produsele sale sunt diversificate incluzând sloturi video, mașinării de gaming, sistem de jackpot, rulete electronice și o vastă gamă de accesorii pentru gaming.

iSoftbet

iSoftbetProviderul iSoftbet s-a fondat în anul 2010 și de atunci își oferă serviciile clienților săi din domeniul gamblingului. Compania deține peste 100 de angajați care au realizat până în prezent 130 de jocuri de noroc din toate categoriile. iSoftbet are contracte cu numeroși clienți din toată lumea care le recunosc valoarea și talentul în domeniu. De asemenea, aceștia garantează satisfacerea jucătorilor și le asigură acestora un suport 24/7.

Rezumat

În concluzie, furnizorul de software al unui cazinou online are un rol important în satisfacția jucătorilor. Acesta le furnizează jocurile favorite, le asigură funcționabilitatea și credibilitatea necesare pentru a câștiga încrederea clienților și implicit să atragă noi clienți. De asemenea, un furnizor cu renume conferă și siguranță utilizatorilor deoarece datele acestora nu vor fi sustrase și folosite în scopuri personale.

Astfel, atunci când îți vei alege un joc ar fi bine să verifici și care este furnizorul acestuia. Sfatul nostru este să îi alegi pe cei mai cunoscuți furnizori din branșă precum cei de la NetEnt, Playtech și Microgramming. În ceea ce-i privește pe ceilalți provideri, calitatea produselor poate fi la fel de bună. Totuși, dacă sunteți noi în domeniu și nu cunoașteți piața, ar fi mai bine să vă îndreptați spre primii 3 ai topului nostru.