Recenzie software-ul Novomatic

Novomatic Group este una dintre cele mai cunoscute companii din industria jocurilor de noroc. Succesul său pe plan internațional se justifică datorită strategiei companiei de a acoperi întreg spectrul de gaming. Cei de la Novomatic se ocupă atât cu producția de echipamente de gaming și operarea cazinourilor online și offline, cât și cu dezvoltarea tehnologiilor și serviciilor pentru această industrie.

Obiectivul Novomatic a fost de a aduce sloturile clasice, stradale, în era modernă, de aceea majoritatea jocurilor create de aceștia păstrează atmosfera sloturilor clasice în varianta online sau mobilă. Cele mai populare sloturi Novomatic de care ai auzit și tu cu siguranță sau pe care probabil le-ai și încercat sunt: Book of Ra, Dolphin’s Pearl, Sizzling Hot, XtraHot, Secret Elixir, Power Stars sau Katana.

Cazinouri Novomatic

Fiind unul dintre cei mai mari provideri de jocuri de noroc, software și echipamente pentru această industrie, Novomatic alege să colaboreze doar cu cazinouri de încredere care operează în deplină legalitate

Și în rândul jucătorilor români, sloturile Novomatic se bucură de popularitate, în primul rând datorită varietății și a compatibilității acestora cu device-urile mobile. Sloturile cu jackpot progresiv, sloturile video, mobile sau cu fructe pot fi încercate pe diverse site-uri de profil, dar și direct pe platforma operatorilor licențiați din România.

De exemplu, Admiral.ro este partener Novomatic. Operatorul le aduce jucătorilor români cele mai noi sloturi online optimizate pentru mobil. Oferta Admiral cuprinde peste 120 de jocuri per total, atât sloturi, cât și jocuri de masă pe care le poți încerca gratuit (varianta demo) sau pe bani reali.

Mai poți găsi sloturi Novomatic și în oferta Vlad Cazino, Unibet sau Netbet.

Cum funcționează software-ul Novomatic?

Novomatic este un nume sonor pe piața jocurilor de noroc, motiv pentru care beneficiază de încrederea jucătorilor, dar și a cazinourilor cu care colaborează. Compania Novomatic este renumită pentru faptul că urmează îndeaproape regulile și procedurile pentru a le oferi tuturor o experiență de joc sigură și corectă.

Toate sloturile Novomatic sunt testate periodic pentru erori iar compania investește foarte mult în securitate și în proceduri de criptare pentru siguranța datelor personale și bancare.

În plus, sloturile Novomatic utilizează tehnologia RNG sau Random Number Generator care asigură un joc aleatoriu de fiecare dată și un risc scăzut de fraudă.

Sloturi online Novomatic

Oferta Novomatic de jocuri este una variată, actualizată constant cu noi adiții, atât pentru desktop, cât și pentru mobil. De la sloturi clasice (jocuri ca la aparate), video poker și blackjack, până la ruletă, baccarat și alte jocuri de masă, Novomatic are câte ceva pentru fiecare.

Există jocuri Novomatic 3D, dar și multiplayer, în funcție de preferințele tale. O parte din jocurile Novomatic sunt disponibile și de pe device-uri mobile, iar toate jocurile pot fi încercate gratuit.

Sloturile Novomatic per ansamblu au ca puncte forte grafica superioară, tehnologia 3D, jackpoturile substanțiale oferite, precum și rundele bonus și simbolurile speciale. În plus, ele reușesc să păstreze atmosfera și elementele cheie ale unui slot clasic, căreia îi adaugă elemente noi și interesante, astfel că acestea atrag predominant fanii jocurilor ca la aparate.

Cele mai populare sloturi Novomatic sunt:

Book of Ra Deluxe
 • Mulinete:5
 • Playlines:10
 • Jackpot:Fixed jackpot
 • Freespins:Da
 • Scatter:Da
 • mobil:Da
Revizuirea Produselor
Lucky Lady Charm Deluxe
Lucky Lady Charm Deluxe
 • Mulinete:5
 • Playlines:10
 • Jackpot:Fixed jackpot
 • Freespins:Da
 • Scatter:Da
 • mobil:Da
Revizuirea Produselor
Sizzling Hot Deluxe
 • Mulinete:5
 • Playlines:5
 • Jackpot:Fixed jackpot
 • Freespins:Da
 • Scatter:Da
 • mobil:Da
Revizuirea Produselor

Novomatic la un cazino online

Dacă te afli în căutarea celui mai bun dintre cazinourile online românești cu sloturi Novomatic, cea mai mare selecție a acestora este disponibilă pe Admiral.ro, partener oficial Novomatic în România.

Admiral este unul dintre cei mai mari operatori licențiați din România, cu peste 110 sloturi în oferta sa, dar și jocuri de masă și de cărți (5 tipuri de ruletă și 3 tipuri de blackjack).

În plus, operatorul desfășoară promoții săptămânale și lunare pentru toți jucătorii. Dacă ești nou venit, poți întra în posesia pachetului atractiv de bun venit la cazino – 50 rotiri gratuite la înregistrare și un bonus de până la 1000 RON.

Toate sloturile Novomatic pot fi încercate aici atât gratuit, cât și pe bani reali, de pe desktop sau mobil.

Dacă nu ai încercat un slot Novomatic până acum, sperăm că analiza noastră te-a făcut să te răzgândești și să joci chiar astăzi!