15 000 RON săptămâna aceasta la Vlad Cazino

Ești client Vlad Cazino? Cel mai simpatic dintre vampiri organizează un nou turneu în care să-ți înfigi colții chiar astăzi! Mai precis, Turneul Extra Mega Norocos de 15 000 RON revine, doar săptămâna aceasta. Poți participa și tu între 01.07.2019 până pe 07.07.2019. Dacă premiul amețitor nu te-a convins, poate te atragem cu altceva – ești fanul creațiilor de top Novomatic? Printre titlurile tale preferate se află clasicele Book of Ra sau Dolphin’s Pearl? Pentru că premiile se acordă la oricare dintre sloturile Novomatic (Green Tube) din oferta Vlad Cazino.

Dacă spui da provocării, nu ai de făcut decât să joci cât mai multe runde la oricare dintre acestea pe durata promoției și să te clasezi în primii 100 jucători cu cel mai mare câștig egalizat după 20 runde consecutive. Câștigul total de 15 000 RON se împarte celor mai iscusiți dintre jucători iar premiul pentru locul 1 nu e deloc de neglijat – 1000 RON.  Ai nu mai puțin de 25 sloturi Novomatic din care să alegi.

Dacă ești gata să-ți revendici locul fruntaș în clasament chiar acum, iată alte câteva detalii pe care trebuie să le cunoști pentru a fi eligibil pentru ofertă  – trebuie să joci exclusiv la sloturile promoționale și să pariezi minim 0.50 la fiecare rotire (bani reali). Premiile îți vor fi acordate automat în contul de jucător, nu au cerințe de rulaj și constau în bani reali. Punctele din clasament sunt acordate fiecărui player în funcție de valoarea mizelor investite – este important să reții că sumele pariate în RON vor fi convertite în EURO la o rată fixă, nu la cursul valutar din ziua respectivă, mai precis 5 RON=1 EURO. Oricine poate participa la promoție – nu trebuie decât să ai un cont pe platformă, să te loghezi și să înscrii la ofertă folosind butonul “Autentificați-vă pentru a opta.”