Grupurile 1x2gaming și iSoftBet - un acord de conținut

Publica: 22.03.2018 | by Cazinouri-online-romanesti.ro

Grupurile de gambling internațional 1x2gaming și iSoftBet au anunțat săptămâna aceasta că au semnat un acord de furnizare a conținutului care va permite 1x2gaming și grupurilor partenere acestora să-și distribuie propriile titluri prin intermediul platformei iSoftBet Aggregation Game. După această etapă urmează furnizarea produselor către toate cazinourile online partenere.

Ce presupune acordul?

Acordul va face ca titlurile de 1×2, Iron Dog și Leap Gaming să fie transferate către GAP, care va fi apoi oferită cazinourilor online din întreaga lume. În prezent, GAP deține mai mult de 1.500 de jocuri de la aproape trei duzini de dezvoltatori și distribuie titlurile în jurisdicții reglementate. Unii dintre cei mai mari clienți ai cazinoului includ Mr. Green și Eurobet, alții făcând și reduceri. Conducătorul online de conținut și cel de jocuri de noroc mobil, iSoftBet se ocupă de 1x2gaming și a adăugat o putere suplimentară platformei sale impresionante de jocuri de agregare (GAP) prin integrarea jocurilor pentru studiourile de dezvoltare ale rețelei 1×2. Pe măsură ce iSoftBet se ocupă de 1x2gaming, parteneriatul va oferi operatorilor, care utilizează GAP, acces la sloturi premium și jocuri virtuale inovatoare de la Iron Dog Studio, 1X2gaming și Leap Gaming. Acestea sunt deja live cu operatori precum William Hill, Mr. Green și Eurobet.

iSoftBet 1x2 Gaming

O dezvoltare continuă

iSoftBet își proiectează și dezvoltă și propriile jocuri de sloturi originale și de marcă. Acesta deține licențe cu unele dintre cele mai mari francize de divertisment din lume, lansând titluri precum Platoon and Paranormal Activity. Lansarea ei cea mai recentă, Eye of the Amulet, este cea mai de succes până în prezent și este cel mai performant slot cu operatori ca LeoVegas și GVC. Fiecare dintre produsele iSoftBet este creat pentru a se asigura că respectă standardele din industrie, cu o combinație de inovație și experiență care oferă software-uri de jocuri de clasă mondială partenerilor companiei. Serverele iSoftBet au peste 12 piețe reglementate. Platforma de agregare a jocurilor de la iSoftBet deține mai mult de 1.500 de sloturi de la 35 de furnizori, inclusiv dezvoltatori precum Playson, Realistic Games și Habanero. De asemenea, dispune de un back office puternic, în care operatorii se pot ocupa de toate activitățile de marketing într-un singur loc.

Declarații

Comentând asupra afacerii iSoftBet, șeful departamentului de dezvoltare a afacerilor, Michael Probert, a declarat: „Ne străduim constant să adăugăm jocuri de calitate portofoliului pe care îl oferim partenerilor noștri prin intermediul GAP, iar cei de la 1x2gaming au atins cu siguranță marca. Au construit o reputație formidabilă pentru proiectarea și dezvoltarea jocurilor de tip blockbuster, care deja acaparează piețe din Italia și Marea Britanie. „

Co-fondatorul Kevin Reid a adăugat: „Această afacere este un alt parteneriat excelent pentru noi, deoarece deschide ușa pe noi piețe și oportunități. Suntem încântați de ocazia de a pune pentru prima dată jocurile noastre în fața unor jucători din diferite țări.”