Noi sloturi video

Publica: 30.10.2017 | by Cazinouri-online-romanesti.ro

Cunoscuții producători internaționali de jocuri de noroc online Realtime Gaming, NetEnt și Betsoft pregătesc lansarea pe piață a trei sloturi video speciale. În ordinea producătorilor, acestea sunt Bubble Bubble 2, Planet of Apes și respectiv Jumbo Joker. Cu siguranță sunteți încântat de aceste noi jocuri și abia așteptați să le testați.

Bubble Bubble 2Bubble bubble 2

Realtime Gaming lansează în premieră slotul video Bubble Bubble 2. Lansarea jocului se realizează în luna octombrie, o lună corespunzătoare tematicii jocului. Bubble Bubble 2 este un slot video cu tematică înfricoșătoare, tip Halloween. Este continuarea cunoscutului slot video Bubble Bubble produs tot de Realtime Gaming spre bucuria fanilor acestuia, dar și a pasionaților de sloturi video în general.

Bubble Bubble 2 este un slot video cu 5 tamburi care se rotesc succesiv și cu 50 de linii de joc pentru combinații câștigătoare. Jocul le are în prim plan pe cunoscutele vrăjitoare Winni Witch și Wanda Witch care vă vor însoți în această aventură terifiantă. Jucătorii vor vedea cazanele negre care rulează peste craniile, vrăjitoarele, șobolanii, liliecii, păpușile voodoo, poțiunile magice, pălării de vrăjitoare, bufnițe, baghete magice și pisici negre din Bubble Bubble 2. Există o mulțime de opțiuni speciale de câștig, atât cele clasice specifice sloturilor cu 5 role, dar și unele noi.

Planet of ApesPlanet-of-the-Apes-Slot

Planet of Apes este cel mai nou slot video al producătorului NetEnt. Jocul se bazează pe cunoscuta serie de filme Planet of Apes sau Planeta Maimuțelor și se adresează fanilor acesteia în special, dar și pasionaților de sloturi video. Astfel, personajele, tematica și chiar coloana sonoră a generației de film este incorporată în acest slot video. Slotul video este unul clasic la bază având 5 tamburi și 30 de linii de joc.

Jocul preia cele două zone cunoscute Dawn și Rise din povestea filmelor și transpune jucătorul într-o lume fantastică a maimuțelor. În timpul jocului, utilizatorii au ocazia de a câștiga runde gratuite, combinații speciale de simboluri Scatter, simboluri Wild și o caracteristică sălbatică specială. Simon Hamonn, directorul de produs al NetEnt, a relatat că pentru realizarea jocului Planet of Apes au fost implicați cei mai buni experți din domeniul gamblingului, iar proiectarea efectivă  a slotului a durat mai multe luni.

Jumbo JokerJumbo Joker

Jumbo Joker este cea mai nouă creație a producătorului BetSoft în materie de jocuri de noroc. Jocul este un slot video clasic cu 3 tamburi care preia și cea mai populară tematică în materie de sloturi video, fructe. Jocul se adresează iubitorilor de sloturi clasice, cu fructe, dar și pasionaților de sloturi video în general.

Jumbo Joker conține și opțiunea Jumbo Meter care se activează atunci când jucătorul câștigă 20 de monede sau mai mult. Deși tematica face trimitere la sloturile clasice, Jumbo Joker deține o grafică modernă armonizată de o coloană sonoră plăcută care vă va capta de îndată atenția.