50 000 RON la cele mai noi sloturi, doar pe Vlad Cazino!

Ce faci săptămâna aceasta? Ai chef să te distrezi la sloturi și să începi luna septembrie în stil mare? Vlad Cazino s-a gândit să-i întâmpine pe jucători cu un nou turneu la sloturi în valoare de 50 000 RON. Iar veștile bune nu se opresc aici – operatorul te invită să joci vampirește și la cel mai nou slot, Tome of Madness. Dacă nu ai auzit încă de el, ai toate motivele să încerci această nouă lansare. Citește mai departe și află de ce…

 

În ce constă promoția?

Între 09.09 și 15.09.2019, toți pasionații de casino online sunt invitați să participe la turneul de sloturi în valore de 50 000 RON. Ți se oferă șansa de a obține premii cash atractive dacă te clasezi în primii 50 jucători cu cel mai mare câștig egalizat după o rundă…iar, dacă ești cel mai bun, te așteaptă premiul cel mare de 12 500 RON. Tot ce trebuie să faci este să ai un cont pe Vlad Cazino, să te loghezi, să accesezi pagina promoției și să optezi pentru turneu folosind butonul din pagină.
Trebuie să joci la oricare dintre următoarele sloturi – Tome of Madness, Vikings și/sau Gonzo’s Quest.

Trebuie să îndeplinesc cerințe speciale?

Nimic de speriat, stai liniștit. Ți se impune o miză minimă de 1 RON pentru a fi eligibil pentru promoție și trebuie să joci minim o rundă în bani reali. Nu ți se impun cerințe de rulaj, primești premiile cash automat în contul tău de jucător după încheierea turneului. Dacă tu și un alt jucător vă aflați pe același loc, departajarea se va face în funcție de suma totală câștigată la sloturile participante la promoție, dar și de numărul de runde. Cu alte cuvinte, cu cât joci mai mult și câștigi pe măsură, cu atât ai șanse mai mari să-i surclasezi pe ceilalți jucători și să urci în clasament. Multă baftă din partea noastră!