530 000 RON la sloturi toamna aceasta la Unibet!

Chiar dacă vara s-a încheiat, promoțiile în bani reali de la Unibet nu se opresc, din contră. Operatorul lansează o nouă provocare de toamnă care se întinde pe o perioadă de două luni – mai precis, un nou turneu la sloturi te așteaptă în fiecare zi. Fondul total de premiere este de 530 000 RON (bani reali). Dacă nu ai făcut-o deja, promoția a început pe 1.08.2019 și este valabilă până duminică, 15.09.2019.
Fiecare zi te așteaptă cu un nou turneu la sloturi de top de la provideri recunoscuți ca Play&Go. Câteva dintre sloturile participante sunt Hall of the Mountain King, Reactoonz, Sizzling Hot 6 extra gold sau Leprechaun Goes to Hell. Turneele zilnice Lucky Spin îți pot aduce până la 50 premii în bani cash. Ca să participi, nu ai de făcut decât să optezi pentru turneul zilnic la care vrei să participi din pagina promoției și să joci cât mai multe runde. Dacă faci parte din primii 50 playeri cu cele mai mari câștiguri egalizate într-o rundă, primești o parte din fondul de premiere.
Găsești pe pagina promoției calendarul tuturor turneelor din luna august, respectiv septembrie. Vei vedea că fiecare turneu are un fond de premiere diferit (ex: 5 000 RON, 25 000 RON etc.). Trebuie să te înscrii manual la fiecare dintre acestea. Ca să fii eligibil, trebuie să respecți miza inimă de 1 RON și să joci cel puțin o rundă. Fiind o competiție cu premii în bani reali, doar rotirile în bani reali sunt acceptate.
Pentru turneele Lucky Spin, nu ai nicio cerință de rulaj – ai obținut premiul, îți va fi creditat automat în contul de jucător după încheierea turneului. Fiecare punct pentru clasament se calculează folosind formula câștig/miză x 100. În cazul doi jucători au același punctaj, departajarea se face în funcție de suma totală câștigată și de numărul rundelor jucate.