888Poker lansează un Poker State Multi-State

Publica: 24.05.2018 | by Cazinouri-online-romanesti.ro

Grupul 888 Holdings oferă doar produsele sale de poker și cazinouri online în Statele Unite ale Americii. Pentru întrevederea interstatală, 888 a colaborat cu World Series of Poker, cu Loteria The Delaware și All American Poker Network. Luni, compania de jocuri de noroc online a început să lanseze poker online jucătorilor din New Jersey, în plus față de Delaware și Nevada.

Venituri în creștere

Compania de jocuri de noroc online 888 Holdings PLC a inregistrat o crestere de 16,4% la bursa de valori de la Londra, dupa ce a confirmat ca a inceput sa ofere lichiditati de poker online jucatorilor din New Jersey in plus fata de Delaware si Nevada. După lansare, jucătorii din toate cele trei state pot concura acum pentru un jackpot cumulat prin 888 sau partenerii săi și au participat la turnee comune.

888 Poker

888 și câțiva alți operatori de jocuri de noroc online au fost forțați să se retragă de pe piața din S.U.A. în 2006, când a fost adoptat Legea privind ilegalitatea în materie de jocuri de noroc din 2006. Atunci când New Jersey, Delaware și Nevada și-au înmuiat regulamentul în ceea ce privește jocurile de noroc online, 888 a încheiat o înțelegere cu Caesars Interactive Entertainment Inc. pentru a extinde acordul de licențiere pentru S.U.A. în SUA pentru cele trei state.

Lansarea 888Poker

Lansarea se desfășoară în Nevada, Delaware și New Jersey, folosind WSOP, All American Poker Network și Delaware Lottery ca și conducători pentru livrarea produsului. Pokerul online a rămas în serios în spatele altor jocuri de cazino online din state, deoarece micile bănci de jucători duc la stagnare. Se speră că prin combinarea acestor piscine, companiile de poker vor ajunge la numerele de care au nevoie pentru a fi viabile pe piața americană profitabilă.

Luni, Curtea Supremă din S.U.A. a doborât o lege federală din 1992 care interzice jocurile de noroc, cu excepția anumitor excepții, în toate statele, cu excepția Nevadei, încheind șase ani de proceduri judiciare. Cazul a început atunci când alegătorii din New Jersey au adoptat un amendament constituțional în favoarea legalizării pariurilor sportive, determinând Legislatura să abroge legea și să fie contestată în instanță.

Delaware și Nevada au împărtășit lichiditatea pokerului online începând cu anul 2015, după ce au creat Asociația pentru jocuri de noroc multi-stat (MSIGA) în 2014, după mai mulți ani de scădere a veniturilor din poker. În octombrie 2017, guvernatorul New Jersey Chris Christie a anunțat că statul se va alătura asociației.

Declarații de presă

Comentând lansarea CEO-ului 888, Itai Frieberger, a declarat: „Lansarea rețelei de poker interstatal de la 888 este o altă piatră de hotar pentru piața iGaming din SUA. Jucătorii de poker din toate cele trei state reglementate pot concura între ele prin intermediul platformei 888 unice, proprietare. Aceasta este o veste excelentă pentru clienți și partenerii noștri și demonstrează în continuare angajamentul 888 și poziția sa unică pe piața reglementată de iGaming online din SUA”.