A Dark Matter, noul slot de Halloween de la Microgaming

Halloween-ul se anunță deopotrivă înfricoșător și profitabil pentru fanii Microgaming. Dezvoltatorul din Insula Man ne invită să încercăm cel mai recent titlu al său, A Dark Matter.
Creat în exclusivitate de Slingshot Studios, slotul a fost lansat oficial pe data de 22 octombrie 2019 în rândul operatorilor Microgaming, urmând să fie distribuit la scală largă în perioada următoare.

Cu ce ne așteaptă A Dark Matter?

Conform detaliilor preliminare pe care le cunoaștem, A Dark Matter este un slot cu volatilitate mare, un gameplay lin, design elegant și de calitate, asemeni tuturor creațiilor Microgaming. Ca bonus, ne putem aștepta și la o muzică de fundal înfricoșătoare, în concordanță cu atmosfera de Halloween. Slotul este disponibil atât pe desktop, cât și pe device-uri mobile, rulând impecabil indiferent de mărimea ecranului.
Slingshot Studios a început colaborarea cu Microgaming încă din 2018. Studio-ul reunește o echipă de veterani în cazino online, dar și tinere talente, excelând mai ales pe partea de animații, testare, producție și inovație. Tocmai din aceste considerente, putem bănui că nici A Dark Matter nu va dezamăgi fanii.
Mai mult, slotul are chiar și propria pagină Web, adarkmatterslot.com – în cel mai recent comunicat de presă publicat de Microgaming, compania îi provoacă pe fani să înceapă aventura aici…dacă îndrăznesc, bineînțeles.

Structură și jackpot-uri

A Dark Matter urmează structura de 5 role, 5 linii de plată și 3 rânduri, plățile realizându-se în ambele sensuri. Ca potențial de câștig, slotul ne oferă un maxim de 120 000 dolari la o singură rotire (la miza cea mai mare posibilă) și un RTP de 96.18%. Pe jucători îi așteaptă rotiri gratuite, completate de simboluri scatter, wild și stacked wild.
Mai mult, jocul este interesant și ca tematică pentru că acțiunea se desfășoară în Era Victoriană, într-un mic oraș din Anglia, Stonehurst, învăluit în mister, unde au loc o serie de dispariții inexplicabile. Slotul promite să captiveze și să mențină treaz interesul jucătorilor, mai ales al celor pasionați de jocuri bazate pe storytelling pentru că simți că trăiești mai degrabă o experiență de film decât de slot.
Jucătorul este integrat în poveste, obiectivul său fiind să-l urmeze pe Nathan Highmore, un detectiv particular însărcinat cu investigarea misterelor Conacului Wraith, o construcție enigmatică, dar și terifiantă.

Declarații oficiale

James Buchanan, Director de Operațiuni Globale la Microgaming a făcut următoarele declarații despre noua lansare – „Slingshot Studios a reușit să ne aducă un slot cu grad înalt de volatilitate, o poveste captivantă, artă complexă și un soundtrack care întreține perfect atmosfera.”
Richard Vermaak, Directorul Slingshot Studios a completat afirmațiile partenerului său cu – „Suntem foarte entuziasmați de lansarea A Dark Matter! Întreaga echipă a investit resurse în construirea unei lumi bogate pentru jucători. […] Scopul nostru a fost să creem o experiență cu adevărat teatrală, dublată de un gameplay cu grad înalt de volatilitate care să intrige jucătorii, fără a releva însă prea multe detalii, prea devreme. Abia așteptăm ca jucătorii să înceapă explorarea universului A Dark Matter!”