Betfair US

Publica: 05.07.2018 | by B. Emil

Betfair USBetfair US a anunțat că a ajuns la un acord pe termen lung pentru pariurile sportive cu Meadowlands Racetrack din New Jersey și Tioga Downs din New York. În conformitate cu acordurile, Betfair va oferi o gamă completă de produse de pariuri sportive de ultimă oră clienților din New Jersey și New York.

Extinderea Betfair US

Betfair US este o filială a companiei Paddy Power Betfair plc, una dintre cele mai mari companii de pariuri sportive din lume, cu mărci de frunte Paddy Power și Betfair în Marea Britanie și Europa, Sportsbet în Australia și TVG din SUA. În cele patru mărci importante ale sale, Paddy Power Betfair are cinci milioane de clienți activi și a procesat peste 15 miliarde de dolari în pariuri sportive în 2017.

Compania a anunțat recent că, sub rezerva condițiilor obișnuite de închidere și aprobări de reglementare, combină operațiunile din SUA cu cele mai importante evenimente zilnice. Meadowlands Racetrack se află pe baza renumitului complex sportiv Meadowlands din East Rutherford, New Jersey, situat într-una din zonele cele mai dens populate din SUA. Tioga Downs a deschis recent una din cele patru facilități comerciale de cazino din New York, cu un centru de divertisment și de cazinou, cu sloturi, jocuri de masă și curse de cai.

Declarații de presă

Comentând acordurile, Kip Levin, CEO al Betfair din SUA, a declarat: „Nu am putea fi mai încântați să colaborăm cu Jeff Gural și partenerii săi de pariuri sportive din New Jersey și New York. Meadowlands Racetrack are potențialul de a fi printre cele mai bune, dacă nu chiar cele mai bune, locuri de pariuri sportive din SUA. Combinând aceste facilități cu pariurile sportive la nivel mondial ne va permite să aducem o experiență de pariuri sportive fără egal clienților din nord-est.”

Jeff Gural, președintele New Meadowlands Racetrack LLC și Tioga Downs LLC. A declarat: „Pariurile sportive reprezintă o mare oportunitate pentru Meadowlands și Tioga Downs. Am trecut printr-un proces harnic și am revizuit mai multe opțiuni pentru a oferi clienților cea mai bună experiență de pariuri sportive posibile. În cele din urmă, produsele și experiența de vârf de la Betfair au dovedit cea mai bună alegere. Suntem nerăbdători să începem cu partenerii noștri, cu care am avut o relație lungă pentru a concura cu TVG, în această acțiune interesantă.”

Acorduri de parteneriat

Acordurile semnate săptămâna aceasta includ Tioga Downs din New York, precum și Meadowlands Racetrack din New Jersey, oferind proprietăți retail, mobil și pariuri online. Măsura vine ca statele să se pregătească să-și transmită propria legislație pentru a legaliza și reglementa industria de pariuri sportive în interiorul granițelor lor, ca urmare a hotărârii Curții Supreme în favoarea faptului că New Jersey este capabil să reglementeze serviciul în interiorul granițelor lor. Paddy Power Betfair a fost ocupat construindu-și marca sportivă în America, după ce a ajuns recent la un contract de cumpărare cu FanDuel pentru a-și ridica baza de date pentru clienți.