Break Away Deluxe, lansarea verii de la Microgaming

Microgaming continuă seria lansărilor de vară cu un nou video slot care promite să facă senzație. La doar o săptămână după prezentarea titlurilor Jungle Jim și Lost Sphinx, dezvoltatorul din Insula Man revine cu Break Away Deluxe, un slot care va sparge gheața, atât la propriu cât și la figurat.
Break Away Deluxe, un video slot destinat mai ales fanilor hockey-ului va reprezenta, în același timp, un pas înainte pentru sloturile cu 5 role marca Microgaming. Jocul a fost dezvoltat exclusiv de Stormcraft Studios pentru Microgaming, același nume din spatele altor titluri iconice ca Dragon Shart, Agent Jane Returns și Fortunium.

Ce știm despre Break Away Deluxe?

Dacă rândurile de mai sus ți-au stârnit interesul, sperăm că vei fi încântat să afli că acest slot poate fi deja încercat în rețeaua Microgaming. Acesta a fost lansat oficial pe 23 Iulie 2019 în rândul operatorilor parteneri. Încă nu avem o dată oficială de lansare pe piața românească.
Break Away Deluxe este un video slot mobile-friendly dar, în același timp, și o continuare a titlului precedent, Break Away. Continuarea promite să ne aducă un grad mare de volatilitate, dar și o acțiune explozivă. Slotul promite să surprindă prin funcția Rolling Reels care aduce aminte de vechile jocuri de cazino online mecanice, dar și prin posibilitatea de a selecta manual numărul de linii de plată dorite dintre 18, 38, 68 și 88.

Bonusuri și potențial de câștig

Se poate obține un payout impresionant la Break Away Deluxe? Microgaming ne asigură că da. Din noul video slot nu vor lipsi arhi-cunoscutele simboluri scatter și wild care vor răsplăti jucătorii cu câștiguri de neuitat. Mai precis, două funcții ne vor atrage atenția:
Runda bonus cu 12 rotiri gratuite – este declanșată de minim 3 simboluri scatter și poate fi completată de un multiplicator de până la 8x
Funcția Growing Wilds – se manifestă pe rolele 2 și 5. Se adaugă încă un simbol wild la seria de simboluri stacked wild deja existente la fiecare rotire
Potențialul de câștig este generos per total, nu doar mulțumită funcțiilor menționate mai sus, ci și datorită structurii jocului de bază. Poți obține câștiguri la fiecare pas cu ajutorul simbolurilor stacked wild care apar pe rolele 3, 4 sau 5.

Declarații oficiale

James Buchanan, Director de Operațiuni Globale la Microgaming a descris slotul în câteva cuvinte – „Break Away Deluxe păstrează întreaga acțiune a popularului slot original dar o aduce la un alt nivel cu noi funcții incitante și profitabile. StormCraft Studios au reușit să creeze cu succes un slot și o experiență de joc cu volatilitate mare, cu un potențial de câștig excelent de până la de 3 200 ori valoarea mizei inițiale. Abia așteptăm să-i vedem atât pe fani, cât și pe noii jucători că se lasă purtați în lumea acestui update la un adevărat clasic Microgaming.”
Terence Igesund, Producător Executiv la Stormcraft Studios a precizat că fanii nu ar trebui să vadă Break Away Deluxe ca pe o copie a originalului, ci din contră – “Să creezi o continuare a unui joc popular este mereu o provocare pentru că trebuie să luăm în considerare așteptările fanilor jocului original. Aici, la Stormcraft, suntem de părere că un sequel de success nu este o reinventare, ci o extensie bine construită a originalului..”