Câștig de 4 milioane de lire la Mega Fortune Dreams

Publica: 24.11.2018 | by Cazinouri-online-romanesti.ro

mega fortune Un britanic norocos a câștigat nu mai puțin de 4.082.246.09 lire la slotul Netent Mega Fortune Dreams în luna noiembrie. Bărbatul de 49 ani a obținut fabuloasa sumă după un spin de doar 80 pence.Jucătorul a înregistrat câștigul pe platforma Bingo.com, una dintre cele mai mari companii de jocuri de noroc online.

Mega Fortune Dreams este un slot iconic marca Netent, renumit pentru câștigurile foarte mari pe care le oferă. Este un slot video cu jackpot progresiv cu 5 role și 20 linii de plată, precum și multe alte simboluri și funcționalități care sporesc semnificativ de câștig – simboluri scatter și wild, runda bonus cu triplu jackpot și rotiri gratuite.

Conform dezvoltatorilor jocurilor, nu este prima dată când Mega Fortune generează astfel de câștiguri enorme. Henrik Fagerlung, Chief Product Officer la Netent, a declarat următoarele despre acest slot: “Mega Fortune Dreams cu siguranță și-a creat un renume în industrie. Iată că a făcut un alt jucător multi-milionar într-o clipită și a dat naștere unui câștig care îți schimbă viața.”

Numele câștigătorului nu poate fi făcut public din motive de securitate, însă pe site-ul Netent apare o declarație exclusivă a acestuia după câștigarea marelui jackpot: “Auzi mereu de oameni care câștigă jackpot-uri de miliarde de lire, dar nu crezi că i s-ar putea întâmpla unui cunoscut de-al tău. Iar acum mi s-a întâmplat mie! E ireal!”

Jucătorul a mai menționat și că nu a jucat cu scopul de a câștiga o sumă foarte mare. El a specificat faptul că pur și simplu a jucat de plăcere într-o după amiază pentru că nu putea adormi. Era semi-adormit în momentul rotirilor, văzuse că a câștigat ceva dar nici nu a conștientizat pe moment cât de mare era suma obținută.

În prezent, britanicul a declarat că s-a pensionat și că și-a ajutat prietenii și apropiații cu o parte din suma câștigată – i-a cumpărat tatălui său un Ashton Martini DB11 și un Jaguar XJ. În plus, a declarat și că plănuiește o călătorie la Disneyland.