Câștig de 6 milioane de Euro la începutul lunii aprilie

Publica: 24.04.2019 | by prodadmin

Luna aprilie s-a lăsat cu surprize de milioane pentru un jucător norocos la slotul iconic Joker Millions creat de cei de la Yggdrasil. Câștigul a fost înregistrat la începutul săptămânii acesteia, pe 8 aprilie 2019.
Amețitoarea sumă obținută – mai precis 6,615,507€ marchează al doilea cel mai mare câștig din întreaga istorie a acestui slot. Pentru că evenimentul este foarte recent, încă nu vă putem oferi foarte multe detalii despre identitatea jucătorului sau un punct de vedere oficial.
Însă, ce vă putem spune este că acest premiu revendicat se apropie foarte mult de recordul absolut la slotul amintit mai sus – câștigul de la LeoVegas din noiembrie 2018 în valoare de 7,831,370€.

Despre Joker Millions

Joker Millions este unul dintre cele mai populare sloturi marca Yggdrasil Gaming Software, developer recunoscut pentru nivelul de calitate al jocurilor sale online. Joker Millions este un slot cu jackpot progresiv, ceea ce înseamnă că jackpot-ul crește cu fiecare rotire a rolelor până când un jucător norocos reușește să acopere toate rolele cu simboluri joker.
Joker Millions are o structură de 5 role și 25 linii fixe de plată și are, în general, recenzii foarte favorabile. Nu se remarcă pe partea de animații, dar este un slot distractiv, cu multe funcții speciale, punctul său forte fiind, bineînțeles, marele jackpot. Câștigul maxim pe linie de plată nu este deloc neglijabil – 62,500 €.
Simbolurile speciale din joc sunt fructele – lâmâi. portocale, prune, cireșe etc. Slotul nu are simboluri wild, ci doar scatter – simbolul joker, respectiv jetonul de aur de la cazino.
5 simboluri cu fructe pe o linie de plată activă îi aduc jucătorului cel mai valoros câștig – de 300 ori valoarea bonusului. Jocul este completat elegant de funcția bonus, de rotirile extra și de multiplicatori.

Joker Millions, un slot amețitor de profitabil

Joker Millions este recunoscut pentru valoarea masivă a jackpot-ului. Câștigul mediu în termeni de jackpot la acest slot este de 3,250,762€, suma fiind revendicată aproximativ la fiecare 17 săptămâni.
Câștigul de săptămâna aceasta intră în topul celor mai impresionante sume obținute vreodată la acest slot, alături de premiul de 3.4 milioane de lire sterline revendicat în anul 2017 la cazinoul mobil Vera&John și de recordul absolut înregistrat la LeoVegas Casino de 7.8 milioane de € în toamna anului trecut.
Joker Millions este unul dintre cele mai profitabile titluri din portofoliul Yggdaril, alături de alte sloturi iconice cu jackpot progresiv – Empire Fortune și Holmes&The Secret Stones.