Creșterea IGT

Publica: 30.05.2018 | by B. Emil

Tehnologia Tehnologiei Internaționale a raportat astăzi rezultatele financiare pentru primul trimestru încheiat la 31 martie 2018.

Mâine, la ora 8:00, EDT, managementul va găzdui un apel de conferință și un mesaj web pentru a prezenta rezultatele primului trimestru; detaliile de acces sunt furnizate mai jos.

Indicatorii financiari

Indicatorii financiari cheie pentru primul trimestru care se încheie la data de 31 martie 2018 au fost:
⦁ Venituri de 1,21 miliarde dolari, in crestere cu 5% fata de aceeasi perioada a anului trecut
⦁ Venitul operațional a crescut cu 65%, până la 197 milioane dolari, de la 119 milioane de dolari anul trecut
⦁ Profitul operațional a ajustat cu 6% până la 251 milioane dolari
⦁ EBITDA a ajustat cu 18%, până la 436 milioane dolari
⦁ Creșterea datoriei nete cu 2% până la 7,53 miliarde dolari
⦁ Ajustat venitul net per acțiune diluată în scădere cu 48% la $ 0.15
Venituri și profituri mai mari din toate segmentele de activitate
⦁ Include beneficii de sincronizare de 15 milioane de dolari de la adoptarea noului standard contabil, ASC 606
⦁ Venitul operațional ajustat a fost de 251 milioane dolari, o creștere de 6% față de perioada anterioară anului

Declarațiile oficialilor

„Suntem bine poziționați pentru a atinge obiectivele strategice și financiare ale anului 2018”, a declarat Alberto Fornaro, directorul general al IGT. „Cu venituri în creștere de 5% și EBITDA ajustat cu până la 18%, rezultatele primului trimestru sunt unele dintre cele mai bune pe care le-am raportat”.
Comentând performanțele companiei sale, CEO-ul IGT, Marco Sala, a spus: „Soluțiile convingătoare privind conținutul și tehnologia ne conduc rezultatele, creșterea veniturilor loterie cu același magazin a fost printre cele mai înalte niveluri din ultimele câteva trimestre, chiar și în cele mai mari piețe. O creștere accentuată a vânzărilor de sisteme, o creștere cu două cifre a numărului de unități mondiale de înlocuire a mașinilor de jocuri și îmbunătățirea secvențială a bazei instalate în America de Nord confirmă impulsul bun al afacerii noastre globale în domeniul jocurilor de noroc. Contribuția pozitivă pozitivă a fiecăruia dintre segmentele noastre operaționale oferă un început puternic pentru anul.”

Despre IGT

IGT logoIGT este lider mondial în jocuri. Permite jucătorilor să experimenteze jocurile preferate pe toate canalele și segmentele reglementate, de la mașini de jocuri și loterii la jocuri interactive și sociale.

Folosind o multitudine de conținuturi premium, investiții substanțiale în inovare, inteligență detaliată a clienților, expertiză operațională și tehnologie de ultimă oră, soluțiile noastre de jocuri de noroc anticipează cerințele consumatorilor oriunde decid să joace. Avem o prezență locală bine stabilită și relații cu guvernele și autoritățile de reglementare în peste 100 de țări din întreaga lume și creăm valoare prin aderarea la cele mai înalte standarde de serviciu, integritate și responsabilitate. IGT are peste 12.000 de angajați.