EGT semnează cu VideoSlots și intră pe piața din Suedia

EGT Interactive, unul dintre cei mai mari provideri de software pentru industria de cazino va semna un acord exclusiv de conținut cu brandul VideoSlots. Această mișcare strategică ar putea duce în scurt timp la o intrare oficială a dezvoltatorului pe piața de cazino din Suedia.
Operatorul de cazino VideoSlots deja a integrat titlurile consacrate EGT pe platforma sa, printre care și 40 Super Hot, Burning Hot, Shining Crown sau Zodiac Wheel.

În ce va consta parteneriatul?

Acest nou acord de conținut le oferă celor de la EGT posibilitatea de a se lansa pe piețele de cazino recent reglementate, printre care și piața suedeză. Mișcarea se aliniază perfect cu strategia dezvoltatorului bulgar de a-și atinge obiectivele de creștere, dar și de a-și extinde acoperirea, din punct de vedere geografic.
Dintre toate destinațiile pe care le-au filat, piața suedeză este un obiectiv major pentru companie. Conform acordului de conținut cu platforma de cazino VideoSlots, titlurile EGT vor fi integrate treptat, în câteva faze, începând cu o lansare internațională, iar apoi una locală, împărțită pe jurisdicții specifice. Pasul final va fi lansarea pe piața suedeză.

Suedia, o destinație atractivă pentru operatorii de cazino…

Suedia este una dintre țările din peninsula Scandinavă cu cel mai mare grad de atractivitate pentru dezvoltatorii de software și providerii de servicii de cazino, în general. În mare parte, acest lucru se justifică prin noua legislație care facilitează obținerea licențelor din partea autorității de reglementare (Spelinspektionen).
Mai mult decât atât, piața este structurată, controlată și reglementată, oferind în același timp destulă libertate pentru ca jucătorii de pe plan internațional să-și poată desfășura operațiunile aici fără prea mari dificultăți.

Detalii despre cele două branduri

EGT Interactive este un provider de software și soluții de gaming online acreditat internațional, dar și numele din spatele unora dintre cele mai populare sloturi de cazino din lume, totul dublat de suport tehnic 24/7.
VideoSlots este o platformă online de cazino activă încă din anul 2011, fiind recunoscută în rândul jucătorilor pentru oferta de sloturi de top din partea providerilor recunoscuți ca Netent, Yggdrasil sau Microgaming. În plus, aceștia sunt printre primii operatori care au obținut licență în Suedia.
Două companii, aceeași viziune…
Parteneriatul dintre cele două companii se justifică și prin viziunea comună pe care o au asupra industriei în general, dar și a obiectivelor similare, după cum a surprins și directorul de la EGT, Todor Zahariev: „Pentru că împărțim valori comune ca grija pentru securitate, excelență, integritate și pasiune, credem că vom fi un partener important pentru VideoSlots și vom putea livra o experiență de top bazei lor fidele de jucători.”

Declarații oficiale

În legătură cu acest nou parteneriat, Todor Zahariev, Interactive Managing Director la EGT și-a exprimat recunoștința față de cei de la VideoSlots pentru: „încrederea acordată conținutului nostru de ultimă generație.” Acesta a completat și cu câteva precizări despre planurile de viitor ale companiei, menționând că Suedia este “teritoriul numărul 1 din lista noastră de priorități.”
Și reprezentanții VideoSlots.com au replicat, afirmând că acest nou parteneriat le va permite să ofere: „jocuri la un nivel de calitate superior.” dar și să-și extindă portofoliul cu “titluri incitante care reunesc elemente grafice captivante, modele matematice și povești pe măsură.”