Etalează-ți talentul la Parada Sloturilor Admiral!

În fiecare sâmbătă, pe Admiral Cazino are loc „Parada Sloturilor”, o nouă competiție pentru amatorii de păcănele. Ce te așteaptă? Bonusuri pe alese, bineînțeles! Operatorul a pregătit vouchere între 20 și 300 RON pentru cei mai pricepuți dintre jucători. Dovedește că ești unul dintre aceștia….iată ce ai de făcut:

Cum revendic bonusurile?

În primul rând, trebuie să fii client Admiral și să te loghezi pe platformă. Vei vedea că lista sloturilor participante se schimbă în funcție de tematica promoției – urmărește-o constant și asigură-te că joci la sloturile selecționate. Ca un principiu general valabil, trebuie să mizezi bani reali pentru a fi luat în considerare iar punctele totale se calculează în funcție de mizele tale de pe durata promoției.

Ce primesc, mai exact?

Dacă te califici în primii 10 jucători cu cele mai mari mize pe durata ofertei, Admiral pune la bătaie 1000 RON sub forma voucherelor bonus, astfel:
Locul 1: Voucher bonus de 300 RON
Locul 2: 200 RON
Locul 3: 150 RON
Locul 4: 100 RON
Locurile 5-10: între 80 și 20 RON

Când sunt premiat?

În termen de 48 ore de la încheierea promoției. Cei de la Admiral au anunțat că oferta poate fi revendicată în fiecare zi de sâmbătă între orele 00:01 CET – 23:59 CET, dar aceștia sunt liberi să o retragă oricând. Așadar, sfatul nostru este să profiți din plin și să-ți faci weekendurile mai profitabile de fiecare dată!

Cerințe de rulaj

Pentru că premiile sunt acordate sub formă de vouchere bonus, pentru a le converti în bani reali, trebuie să mizezi de 5-30 ori valoarea bonusului în bani reali. Ai un termen de maxim 7 zile de la acordare pentru a îndeplini aceste condiții, altfel pierzi atât bonusul, cât și câștigurile. Același lucru se întâmplă și dacă încerci să retragi bonusul fără să respecți condițiile impuse de operator.