Evolution Gaming lansează primul game show live 24/7

Evolution Gaming, providerul de software de top pentru cazinouri online face istorie, fiind primul operator din lume care lansează o astfel de inițiativă. Ne referim la un game show online exclusiv – Deal or No Deal Live bazat pe popularul show cu același nume.
Deal or No Deal Live va fi primul game show live 24/7 creat vreodată și va fi dezvoltat în parteneriat cu Endemol Shine Gaming.

Despre ce este vorba, mai exact?

Această nouă adiție va fi vedeta colecției și așa generoase de jocuri inovatoare a celor de la Evolution Gaming. Mai mult, și jucătorii au toate motivele să fie entuziasmați pentru că vor putea să experimenteze titlurile consacrate Evolution Gaming de oriunde, la orice oră și de pe orice device – desktop sau mobil.
Asemeni show-ului TV în care concurenților li se prezintă 16 serviete și trebuie să ghicească dacă ultima are o valoare mai mică sau mai mare decât oferta bancherului, principiul de bază se va respecta și la game show-ul celor de la Evolution Gaming.
Aceștia au declarat că scopul lor a fost să respecte cât mai mult formatul și conceptul show-ului TV dar să-l adapteze la experiența de live gaming ieșită din comun pe care vor să o ofere acum, o premieră absolută pentru industria de gaming, dar și pentru fanii cazino în general.

Niciun detaliu nu va fi neglijat…

Prioritatea celor de la Evolution Gaming este să ofere un gameshow distractiv și captivant pentru un număr nelimitat de jucători. De aceea, au investit în amenajarea unuia dintre cele mai mari și complexe studio-uri din istoria companiei, completat de muzică tematică și efecte de sunet care redau fidel atmosfera show-ului TV.
Mai mult, Deal or No Deal Live va fi un joc complex cu multiplicatori declanșați aleatoriu, combinând elementele clasice cu un format de ultimă oră pentru a crea suspansul specific show-ului TV.
Cei de la Evolution Gaming sunt încrezători în creația lor și sunt de părere că acest joc cu structură de gameshow va fi o adiție perfectă pentru cazinourile live care caută să-și diversifice oferta și să atragă o paletă largă de jucători.

Declarații oficiale

Todd Haulshalter, Chief Product Officer la Evolution Gaming este de părere că această nouă adiție este piesa care lipsea de pe scena de gaming. El a precizat că: „Gusturile jucătorilor se schimbă și ne arată că aceștia încep să prefere jocurile cu format de gameshow iar acest titlu va răspunde perfect cerințelor pentru că este un gameshow complet de care te poți bucura direct de pe mobil. Am încercat foarte mult să păstrăm intactă componenta dramatică a show-ului TV iar, din primele reacții ale jucătorilor, se pare că am reușit.”
Anil Mistry, Director de Jocuri și Gambling la Endemol Shine Group a completat cu: “Evolution Gaming sunt cei mai în măsură să livreze o experiență de top în spațiul de Live Casino și au reușit să dezvolte un joc cu adevărat unic și innovator. Brandul Deal or No Deal este unul de succes în sectorul de gaming iar lansarea acestui nou titlu ne arată interesul din partea jucătorilor, dar și versatilitatea unui astfel de format [cel de gameshow].”